Şimdi Ara

kaleciyle karşı karşıya gol atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karşı karşıya iken çok gol kaçırıyorum. genellikle kalecinin üstüne vuruyorum. bu gol oranını arttırmam için ne yapmam gerekiyor. ben direk şuta basıyorum.

• topu kale çizgisine doğru çapraz sür kaleci eğer açılmışsa biraz zaten dönene kadar yıllar geçiyor
  • yön tuşunu çapraz bir köşeye basılı tutarak şutunu çek hep köşelere vurman lazım düz vurursan kaleci alıyor ve kaleciye 1,1-5 metre kala vurman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehhiste -- 5 Haziran 2010; 23:45:12 >
  • vuruyormuş gibi yap yani şuta bas ardından hemen pasa bas kesin yiyor kaleci bu fake i
    sonra azıcık sür boş kaleye yuvarla topu
  • quote:

Orijinalden alıntı: wewe

vuruyormuş gibi yap yani şuta bas ardından hemen pasa bas kesin yiyor kaleci bu fake i
    sonra azıcık sür boş kaleye yuvarla topu

• Aşırtma golü en güzeli.
  • hocam karşı karşıya ilerlerken daha müsait olan göşeye basarak c ye basarrken şut çek güzel plase goller oluor ben c yi ctrl aldım sağdaki daha rahat oluo settingsden istediğin yere koy...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • omurqlp arkadaşın söylediği gibi. ps3 de oynuyorsan kareye basıp hemen ardından r2 ye basıcaksın. oyuncu ayağının içiyle vurur düzgünce. bilgisayar için de şöyle yardımcı olabilirim; şut tuşuna basıcaksın ve ardından topu önüne atarak koşma tuşu var hani topu ayağından aşarak koşuyor ona basıcaksın. ama zamanlamayı doğru yapman gerekiyor şutdan önce basarsan adam topu ileri atar kaptırırsın şuta bas elini çek hemen sana söylediğim tuşa bas
  • kalecinin üstüne doğru koş tam atlarken bas çalımı sonra gol sevincini yaşayabilirsin...
  • en iyisi kaleci açılınca capraz git kaleciyi geçiyosun zaten yanında boş kaleye bırakıyon topu
  • Eski PES oyunlarında kaleciye çalım atmak kolaydı. PES2010'da haliyle biraz daha zor. Bunun en garanti yolu topu çapraz sürüp boş kaleye bırakmaktır.
  • Topu çapraza sürerek rahat gol atarsın
  • vay anasını herkes ne beleşçi ya bırakın şu boş kale işlerini :D

benim önerim topu yerden hafifçe kalecinin yanından yapıştırmak kaka ve ronaldo gibi oyuncular iğne deliğinden geçirebiliyor topu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Aşırtma golü en güzeli.

Pes6 'da çok iyiydi ama sonrasında bu iş cıvıdı. Adam gibi aşırtma atmıyor oyuncular.
  • Bır baska taktıkten bahsecek olursak;
    Kalecı ıle karsı karsıya kaldıgında, ceza sahasına gırmeyı bekle sutu neredeyse yarı bar kadar doldur
    hemen ardından L2 ye bas teknıgı yuksek yada dusuk olsun topa plase vuruş yapacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pausanias

Bır baska taktıkten bahsecek olursak;
    Kalecı ıle karsı karsıya kaldıgında, ceza sahasına gırmeyı bekle sutu neredeyse yarı bar kadar doldur
    hemen ardından L2 ye bas teknıgı yuksek yada dusuk olsun topa plase vuruş yapacaktır.

r2 olması gerek. r2 olduğundan eminim yani ama belki l2yle de oluyordur.
  • R2 2 X Kare & Çok hızlı bir şekilde Kare + Çarpı ve tekrar kare & Çok hızlı bir şekilde Daire + Çarpı ve tekrar kare
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

R2 2 X Kare & Çok hızlı bir şekilde Kare + Çarpı ve tekrar kare & Çok hızlı bir şekilde Daire + Çarpı ve tekrar kare

türev integral soruları gibi olmuş, yapıştır gitsin gol olur olmaz kadere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

R2 2 X Kare & Çok hızlı bir şekilde Kare + Çarpı ve tekrar kare & Çok hızlı bir şekilde Daire + Çarpı ve tekrar kare

türev integral soruları gibi olmuş, yapıştır gitsin gol olur olmaz kadere.

Valla bunları bende yapamıyorum fakat nasıl olucağı sorulmuş diye yazdım, yapabilene helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

Orijinalden alıntı: pausanias

Bır baska taktıkten bahsecek olursak;

r2 olması gerek. r2 olduğundan eminim yani ama belki l2yle de oluyordur.

Evet R2 olacak..Control List te yazıyor zaten "Controlled shoot" olarak geçiyor =)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.