Bildirim
Kaldırıma araç park etmek yasak değil mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yer yok ki park edicek. Ücretsiz otoparklar neden yok neden ispark denen saçmalığa para ödüyoruz -
Yasak tabi arkadaşım soru mu buda ara trafik şubeyi yada polisi veya git ihbar et.
Çok katlı, yazılım destekli teknolojik otopark sistemine geçilse süper olacak. Bu ülkede halen saçma şekilde düzeltilmeyen rant kapısı mevzular var. -
Ankara dışında yasak -
aga bizde karagümrükteyiz bizi şikayet etme :D -
quote:
Orijinalden alıntı: -numlock-
aga bizde karagümrükteyiz bizi şikayet etme :D
Plakanı aldım dostum :D
arkadaş istanbul'da hiç oturmamış heralde -
quote:
Orijinalden alıntı: POWER64
rant kapısı mevzular var.
Otopark parası ödeyip bina yaparsanız sorun yok.Belediyeye gittiğinizde park yeri sokak diyor -
Kaldırıma park etmek elbette yasak. Buna çok dikkat ediyorum ben, kaldırıma park etmiş birisini görürsem muhakkak sileceklerini kaldırıyorum. Sen de aynı yöntemi deneyebilirsin veya antenini söküp arabanın eksozuna veya cantlarının arasına sokabilirsin. Orijinal anten bugün nereden baksan 50 60 tl arasında. Bir dene istersen, bir daha park etmeyeceklerdir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Victor Branco
Kaldırıma park etmek elbette yasak. Buna çok dikkat ediyorum ben, kaldırıma park etmiş birisini görürsem muhakkak sileceklerini kaldırıyorum. Sen de aynı yöntemi deneyebilirsin veya antenini söküp arabanın eksozuna veya cantlarının arasına sokabilirsin. Orijinal anten bugün nereden baksan 50 60 tl arasında. Bir dene istersen, bir daha park etmeyeceklerdir.
Peş peşe sizin aracınızı engelleyecek şekilde park eden aracın arka sileceğini kökünden kırıp aracın üstüne koymak caizmidir ? -
öyle yasak demeyle iş çözülmüyor , varsa daha iyi bir önerin herkes memnuniyetle karşılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 13 Temmuz 2013; 2:16:47 > -
-
Bende bazen kaldırıma park yapıyorum. Park edecek yer yok. Kaldırıma park etmesek yol daralıyor. büyük araç geçtiği zaman aracı çekmek zorunda kalıyoruz. ama kaldırımda mutlaka geçecek yer bırakıyorum tek teker kaldırımda oluyor benim
Mecburiyetten ama yoksa hayatta park etmem. başka insanlar gelip bizim binanın evine park edince sonuç böyle oluyor. -
Bir de kaldırıma taşan dükkanlar yok mu ben de onlara sinir oluyorum.Zaten yarım metre kaldırım var adam bir de kasaları koyup meyve sebze satıyor.Koca dükkana sığamamış sanki.
quote:
Orijinalden alıntı: Fatkork
Bir de kaldırıma taşan dükkanlar yok mu ben de onlara sinir oluyorum.Zaten yarım metre kaldırım var adam bir de kasaları koyup meyve sebze satıyor.Koca dükkana sığamamış sanki.
Ben mobilya veya hali satanlara ayar oluyorum disari hali veya cekyat koymak nedir abi ?? :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X