Aygıt yöneticisinden ekran kartı sürücüsünü kaldırdım driverları kurmak istediğimde uyumlu donanım bulunamadı hatası alıyorum kaldırdığım donanımı nasıl geri yükleyebilirim işletim sistemim windows 7 denetim masasından aygıt ekle dediğimde aygıt aranıyor diyor öyle kalıyor 1 saattir arıyor hala
quote:Orijinalden alıntı: FreddyKinger Aygıt yöneticisinden ekran kartı sürücüsünü kaldırdım driverları kurmak istediğimde uyumlu donanım bulunamadı hatası alıyorum kaldırdığım donanımı nasıl geri yükleyebilirim işletim sistemim windows 7 denetim masasından aygıt ekle dediğimde aygıt aranıyor diyor öyle kalıyor 1 saattir arıyor hala SEtup ı yok mu?
quote:Orijinalden alıntı: FreddyKinger Aygıt yöneticisinden ekran kartı sürücüsünü kaldırdım driverları kurmak istediğimde uyumlu donanım bulunamadı hatası alıyorum kaldırdığım donanımı nasıl geri yükleyebilirim işletim sistemim windows 7 denetim masasından aygıt ekle dediğimde aygıt aranıyor diyor öyle kalıyor 1 saattir arıyor hala ekran kartı modeli nedir? windows 7 64 bit mi bi de