Şimdi Ara

Kalça ve baldırdaki yağlar nasıl eritilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
27.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vücut orantılarıma göre kalçam ve bacaklarım biraz büyük.Nasıl oralardaki yağları eritebilirim?Lütfen bilginiz varsa paylaşın çünkü hemen önerilen hareketi yapmaya başlıyacam

• bazıları kilo alırken sadece kalça ve göbek oluşuyor..bu tarz metabolizmaya sahip bu tarz vücuda sahip insanlar ne yapmalı bende merak ediyorum yani sadece göbek ve kalçadaki yağları eritmek için?
  • kalça:

İki elinizle bir adet dambılı önünüzde ve bacak seviyenizde tutun. Sırtınızı dik tutarak, yapabildiğiniz kadar aşağıya çömelin ve tekrar ayağa kalkın. Bu hareketi yaparken bütün işi kalçalarınızla yapmaya özen gösterin. Başlangıç pozisyonuna dönün ve tekrar edin.

Ellerinizi ve dizinizi sırtınız yere paralel olacak şekilde yere koyun. Kontrollü bir şekilde bir bacağınızı çifte atar gibi(böyle yazıyor gerçekten) arkaya atın. Bacağınız en arkada iken kalçanızı sıkarak bir saniye bekleyin. Başlangıç pozisyonuna geri dönün ve diğer ayakla tekrar edin.

baldır:

Basitçe bunları uygulayabilirsin..

• sağol kardeşim Allah razı olsun hemen denemeye başlıyorum resimle birlikte harika olmuş
  • Sadece kalçadan yada ne bileyim sadece göbekten kilo verilmez.Bölgesel kilo ne alınır nede verilir.Diğer taraftan yağlar vucutta ilk önce karın ve kalça çevresinde toplanırken en son bu bölgeyi terkeder.
    Kalorisi düşük beslenme ve mümkün olduğunca çok kalori harcayacağınız spor çeşitleriyle kilo verirsiniz.
  • eyvallah çok sağol gerçekten gif harika olmuş.
    sadece kalça ve göbekten kilo alınmama olayına katılmıyorum şahsen biliyorum öyle bir şey olduğunu bilekler incecik bacaklar incecik her yer incecik sadece göbek ve döt var.var yani böyleleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalça ve bacak eritme
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu fotolarn telif hakkı bende değil miydi? Dahası bana özel değil miydi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

Bu fotolarn telif hakkı bende değil miydi? Dahası bana özel değil miydi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.