Şimdi Ara

Kalbim Nefretle Dolu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gözlerinden öpebilirmiyim ! Aslanım benim
  • 3 gün üst üste girdim bu saatlerde foruma hep aynı senaryolar valla baydı kardeşim siz burda harcanıyorsunuz film yazın dizi yazın para kazanırsınız
  • kızın karşısına geçip dün olanların ücreti dicekdin 20 milyon vericekdin hoşuma gitti yarında gel beklerim mutlaka diyip gidicekdin
  • tam suratına tükürcektin tam uyardı
  • senin yerinde olsaydım; o görüntüyü gördüğümde bi yerlerden damperli kamyon gasp edip ikisini de ezerdim.Hatta hızımı alamayıp üstlerine asfalt döker silindirle üzerlerinden geçerdim.En sonunda da kamyonun aküsünü çıkartıp asfalta dökerdim.sabırlı elemanmışsın.oğlu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bob Marley

adama edebiyat dersi vermeyin sizinde ağzınıza çakacak şimdi 2 tane

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 29 Temmuz 2021; 22:14:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheExtra

Bugun kız ardaşımla konuştum gezelim faln diye o bana gelemem annem e yardım edicem dedi tmm dedim. sonra ardaşlımla sinemaya gidik ve ne göriyim kız arkadaşım yanında eski cıktıgı cocuk el ele sinemaya giriyor. gittim insan gibi konuştum ben' neden aldattın falan dedim . sonra yanındaki herif artislik yaptı caktım agıza 2 tane sonra kızda bana döndu dedi senin bu kavgçı kişiliginden biktım. dedi kaçti gitti .ben kavgaçi biri deil ki mesela 1 yıldır kimsele kavga bile etmedim sadece orda 2 tane caktım agzına . kıskanclık bile yapmadım . haftada bir buluşurken ona gül bile getiriyodum . ama o ne yaptı cekti giti

Ondan da nefret etiyorum tiksinmeye başladım ondan bu bana yaptıgı şeyler kalp imi nefretle doldurdu .
    Bence kız ardaşınız size guven sin siz ona deil bu bana bi ders oldu

Hocam İyi yapmışsın emeğine sağlık keşke kızada vursaydın 2 tane üzülmenede gerek yok hocam

• çocuğa yazık etmişsin bence ikiniz bir olup kıza çaksaydınız iki tane

annesine yardım edicekmiş hayatları fake ya
  • Orda hiç vurmucaktın o zaman kaybetmişsin zaten kız da demiş bunu. Güle güle diyip gitseydin en şekil ve efendili olurdu. Kızlar böledir daha iyisini bulunca güle güle der. Geçmiş osun çok kötü bir durum ama bu da sana tecrübe katıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheExtra

quote:

Orjinalden alıntı: ®ed

türk filmindeki gibi çakmış olacan ki çocuk yerden kalkamadı?

Herif yere düştü kalkamadı kızda onun burnuyla ilgilenirken dönbu bana dedi bu kavgacı kişilinden bıktım dedi kaçtı gitti.

oha çocuğu orda bırakıp mı kaçtı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medeor -- 17 Kasım 2008; 23:05:37 >
  • neyse boşver takma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz c -- 17 Kasım 2008; 23:19:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirate_1905

Orda hiç vurmucaktın o zaman kaybetmişsin zaten kız da demiş bunu. Güle güle diyip gitseydin en şekil ve efendili olurdu. Kızlar böledir daha iyisini bulunca güle güle der. Geçmiş osun çok kötü bir durum ama bu da sana tecrübe katıyor...

arkadaşa katılıyorum bencede ne çocuğa vuracaktın nede kıza bir şey diyecektin hiç birşey söylemeden çekip gidecektin bu şekilde içine dert olurdu kızın..ama sende bi yandan haklısın öyle bir durumla karşılaştığında insan mantıklı düşünemez az bile yapmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRUSSOR -- 17 Kasım 2008; 23:11:08 >
  • Olsa bi dert olmasa ayrı dert...

Ne biçim iş lan bu kız olayları! Lanet olsun...
  • kfür etcem de ayıp olcakk
    küresel ısınma war işteeee erisin şunlar

4 senedir aynı adamı severim terk eder bırakır gene kendi döner gene sewerim
    ben bunn üstüne kmseye yan gözle bakmam bakamm
    ihanet gbi geliooo

e manyakh kızz sevgilin var kıymetini billl
    eskisine ne dönüonn

alcan vurcaaan Allah yarattı demicen bascan tokatıı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agili -- 17 Kasım 2008; 23:48:09 >

• ben olsam çakmazdım bile. şükürler olsunki "S.ktir et" denilen bir yeteneğim var
  • öyle kızları dövmekden hiç çekinmiyorum.. sende çekinme.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.