Kız arkadaşları tarafından aldatılanların Türkçeleri bozuluyor galiba.
quote:
Orjinalden alıntı: Kıdemli
Kalp'im değil, kalbim diye yazılır. ünsüz yumuşaması.
Türkçem bozuldu biz okul sıralarından geceli 3 yıl oldu dua ediyorumda okuma yazmayı fazla unutmadım derdimi anlata biliyorum
bu arada tnx.
ben senin yerinde olsaydım ilk kızın eski sevgilisine dalarım senin yaptığın gibi sora kıza geçirirdim bi kaç tane beni aldatmak neymiş görsün diye
quote:
Orjinalden alıntı: TheExtra
quote:
Orjinalden alıntı: BaRo55
Ben Çakmadım Kızın Ağzına Ama isterdim Direk Sövdüm Benimkine Hala Bunu Yazarken Sövüyorum...Bide Bana Hava Atmazmı Mesaj Çekerek Ayrıldıktan Sonra Yok Şundan teklif Aldım Yok Şu Çok Yakışıklı Yok Şunla Çıkarım..Birde Demezmi Onun İçin Kavga Etceğim[Etcektim] Çocuğu Bana Göster..Bende Sövdüm Sildim Onu...
Nefret Ediyorum Şu Kız Tiplerinden Ya Seversin Ya Sevmezsin Ya Çıkarsın Ya Çıkmazsın Bu Kadar Basit...
+1905 senin de başına böyle bi olay geldimi sanki senin'de başına gelmiş gibi yazmışsın merak ettim.
Benim Başıma Geldiği İçin Yazdım Daha Yeni Oldu Hemde Zaten Ve Kurduğun Cümleyi Tam Anlamadım..
quote:
quote:
quote:
Ben Çakmadım Kızın Ağzına Ama isterdim Direk Sövdüm Benimkine Hala Bunu Yazarken Sövüyorum...Bide Bana Hava Atmazmı Mesaj Çekerek Ayrıldıktan Sonra Yok Şundan teklif Aldım Yok Şu Çok Yakışıklı Yok Şunla Çıkarım..Birde Demezmi Onun İçin Kavga Etceğim[Etcektim] Çocuğu Bana Göster..Bende Sövdüm Sildim Onu...
Nefret Ediyorum Şu Kız Tiplerinden Ya Seversin Ya Sevmezsin Ya Çıkarsın Ya Çıkmazsın Bu Kadar Basit...
+1905 senin de başına böyle bi olay geldimi sanki senin'de başına gelmiş gibi yazmışsın merak ettim.
Benim Başıma Geldiği İçin Yazdım Daha Yeni Oldu Hemde Zaten Ve Kurduğun Cümleyi Tam Anlamadım..
Bende anlamadım . cok karışık yazmışım . şunu demek istedim sende böyle bi olay yaşadın'mi yada buna benzer. kusara bakma .
Kardeş bu seferde Kalb'im yazmışsın yaKalbim olcak
sen dua et ki sinemada kızı eski sevgilisiyle el ele görebilmişsin. görmeseydin daha kötüydü arkandan iş çevrilecekti senin ruhun duymayacaktı zararın neresinden dönülse kardır. bu kadar üçkağıtçı bir kızdan nefret etmeye bile değmez unut gitsin adını bile anma terbiyesizin.
quote:
Orjinalden alıntı: TokioHoteL
Kardeş bu seferde Kalb'im yazmışsın yaKalbim olcak
telaş yapma düzeltim .
Hocam güzel yazmışsın bende bir ara kafamdan geçenleri yazıyım belki iyi senaryo olur
Güzeldi +rep
quote:
Orjinalden alıntı: s.u.i
Hocam güzel yazmışsın bende bir ara kafamdan geçenleri yazıyım belki iyi senaryo olur
aynen bekliyorum seninde yazmanı .
Çaksaydın sürtüğün suratına da iki tane
quote:
quote:
Lan adam seninle dalga geçmiş sende
quote:
Orjinalden alıntı: deluhanlu
quote:
quote:
bende onunla dalga geçtim anlıyana. bişey yazmıyacagi için
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Kıdemli
Kalp'im değil, kalbim diye yazılır. ünsüz yumuşaması.
Türkçem bozuldu biz okul sıralarından geceli 3 yıl oldu dua ediyorumda okuma yazmayı fazla unutmadım derdimi anlata biliyorum
bu arada tnx.
anlata bilmek değil anlatabilmek
adama edebiyat dersi vermeyin sizinde ağzınıza çakacak şimdi 2 tane
Helal olsun. Aynısı bana olsa gider sinemada tam yan koltuğuna bilet alırdım..
Şaka bi yana.. bence az bile yapmışsın.
quote:
Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93
Çaksaydın sürtüğün suratına da iki tane
"Sus, ulenn nahhpe" gibi bi replik gelebilir hocam bu hareketin ardından
caksaydın kıza da iki tane lavukla beraber kalırlardı yerde.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: deluhanlu
quote:
quote:
bende onunla dalga geçtim anlıyana. bişey yazmıyacagi için