Şimdi Ara

Kalaşnikof düşmanı Hitlerin testeresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
34.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MG42 MG3

Alman yapımı makinalı tüfek. Çoğu savaş tarihçisine göre en iyi tüfek tasarımlarından biridir. 7,92mm'lik mermi kullanır. Atış hızı bakımından hafif bir makinalı tüfeğin ulaşabileceği en yüksek (1200/dak veya 1800/dak) hıza ulaşmıştır. Güvenilirlik, sağlamlık isabetlilik ve kulanım kolaylığının bir arada bulunduğu nadir silahlardandır. Savaş sırasında 400.000'den fazla MG42 üretilmiştir. Düşman askerleri ona Hitler'in testeresi adını takmıştır. Bugünkü M60'lar bu tüfek örnek alınarak yapılmıştır. Tüfek paslanmaz demirden yapılmıştır. Su, çamur, topraktan etkilenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 5 Nisan 2008; 23:49:39 >

• Forever BİXİ...
  • Bunun üstüne tanımam.

• MG3 ler TSk da çabuk ısındığı ve namlı şişmesi yaptığı için kullanım dışı bırakılmaya başlanmıştı ben 2000 de askerken... Devamlı yedek namlu taşınması gerekiyordsu...Yerini Bixi ye bıraktı
  •  Kalaşnikof düşmanı Hitlerin testeresi
    m60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 6 Nisan 2008; 22:56:55 >
  • Güvenilirlik, sağlamlık isabetlilik ve kulanım kolaylığının bir arada bulunduğu nadir silahlardandır.Su, çamur, topraktan etkilenmez.
    Bu cümlelere gülünür.
    Bu silahı kullandınmı yoksa biryerden kopyalayıp yapıştırdınmı.
    Ateş gücü yüksek ama beş para etmeyen bir silahtır.
  • Bu silah keleş ile aynı sınıfta değil. Dolayısıyla karşılaştırma yapmanız saçma.

Güzel mi güzel allah için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ölen Amerikan Güreşçileri :(
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aracın üstünde ya da kulede işe yarar.Ama doğuda şartlarında kullanımı zor diye yerine PKM/BKC/BİXİ kullanılmaya başlandı.Diğer yandan mg3 çok korkutucu bir sese sahip:

http://www.youtube.com/watch?v=H7reTOuMYBI
    http://www.youtube.com/watch?v=fwr8GGFBGyw&feature=related
  • iyide AK47 ile ne alakası varki AK47 savaştan sonra bulundu
  • BKC ve MG3ü kullandım gayet iyi bilirim herikisinide. MG3 yüksek atış gücü olarak önede gelir ve kimsenin itirazı olamaz en azından bilerek konuşanların. Ancak kundaktaki bebek kadar dikkatli bakmazsanız bir anda demir yığınına dönüşür. Ayrıca mayonlarının berbat dizaynı silah iyi bakılmış olsa bile problem çıkarır. Bu silahı taşıyıp yanına yedek namlu almayan tam bir salaktır.

BKC ise namı diğer biksi bikeysi, daah düşük atış hızına sahiprit ve hızı namlunun ön tarafından valflerden artırılıp düşürülebilir. Doğa koşullarına Kalaşnikof kadar daanayabilir. Öyle cici muamale falan istemez. Kullanışlılık olarak MG3ten daha iyidir ve hafiftir. Mayonlarıda hayet güzeldir ve özel bir taşınabilri küçük aletle tekrar doldurulabilir.

Sonuç olarak;
    Ortalığa çıkıp sadece ben konuşacam dersen MG3 (iyi bakılmış olması gerekir)
    Arada sıreada ortalığa çıkıp lafı oturtmak istersen BKC.

Ayrıca ilk mesajdaki bir hata MG3 7.92 değildir, 7.62mm dir.

• MG4

Sesi mg3 gibi dehşet verici.Çok pratik yapmışlar.Ve yine ışık hızında saydırıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: The_Boss

Bunun üstüne tanımam.

resimdeki doçka tam olarak nasil yazilir bilmiyorum ama farkli kategoride bir silah, ucaksavar.

mg3 bakim isteyen bir silahtir, en ufak tozda, bakimsizlikta tikanir yari yolda birakir ama seriligine hic kimse birsey diyemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 6 Nisan 2008; 2:25:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ata

MG4

Sesi mg3 gibi dehşet verici.Çok pratik yapmışlar.Ve yine ışık hızında saydırıyor
    />

Bu adam geri zekalı ya.

Önce ısıtıyor namluyu sonra direk suya sonra tekrar ani ısıtıyor ve tekrar ani şok veriyor suyla.

Malzeme kısa zamanda yıpranır böyle yaparsa.Yakında eline alır namluyu.

• Saçma

Taşına bilirlik hızlı kullanabilirlik sorunsuz çalışma daha onlarca detay keleş hepsini ezer geçer
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Saçma

Taşına bilirlik hızlı kullanabilirlik sorunsuz çalışma daha onlarca detay keleş hepsini ezer geçer

burda arkadasin bahsettigi ile senin bahsettigin ayri seyler.

arkadas agir makinali silahlardan (seritli de diyebilirsin.) bahsetmis, senin hafif makinalilardan. keles in sorunsuz calismasi herkez tarafindan kabul gorur ama tasinabilirlik icin farki ornek vereyim.

mp5 veya mp5k (akrep) serisi, koltuk altinda ceketle rahat gezersin.

olmadi ben yari otomatik tabanca istiyorum diyorsan glock18 veya beretta M93R.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 6 Nisan 2008; 2:40:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

quote:

MG4

/>

Bu adam geri zekalı ya.

Önce ısıtıyor namluyu sonra direk suya sonra tekrar ani ısıtıyor ve tekrar ani şok veriyor suyla.

Malzeme kısa zamanda yıpranır böyle yaparsa.Yakında eline alır namluyu.

Adam Heckler and Koch'da mühendis.

• quote:

Orjinalden alıntı: mpc

quote:

Saçma

arkadas agir makinali silahlardan (seritli de diyebilirsin.) bahsetmis, senin hafif makinalilardan. keles in sorunsuz calismasi herkez tarafindan kabul gorur ama tasinabilirlik icin farki ornek vereyim.

Yahu adam keleş meleş düşmanı demiş bu arada göstermem bana silah arşivimi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mpc

quote:

Saçma

Yahu adam keleş meleş düşmanı demiş bu arada göstermem bana silah arşivimi

Kalaşnikof orada simge olarak söylenmiş bir sözdü

• bide şöyle bişi varhttp://www.youtube.com/watch?v=eNAohtjG14c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldier_x -- 7 Nisan 2008; 18:00:04 >
  • quote:

MG4

/>

bence dehşet silah ayakta tek elle neredeyse çıkış noktası hiç bozulmadan ateş ediyor namluyu suya sokmasındaki sebeb herhalde namluya su girse dahi tutukluk yapmıyacagını göstermek istiyor ben beğendim mg4'ü kullanışsız mg3'leri bunla değiştirsinler :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.