Şimdi Ara

kalabalık bir ortamda konuşamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sosyal birisiyim ama kalabalık ortamda konuşamıyorum. Sorunun nedenini bilemiyorum. Geçen gün kafeye gittik. Hiç konuşamadım nerdeyse. Bana sen ne mütavazsin diyorlar bu durumu nasıl düzeltebilirim ?

• Bende de bu durum var. Hem mükemmelliyetciyiz hem de liderlik duygumuz yok.

Yani ya agzımızdan bir sey kacırırsak,yanlıs bir sey söyleyip rezil olursak duygusu var. 1000-1500 kisiyi bırak 20-30 kisinin karsısında bile sunum-konusma yapamayız biz.

Bir yandan da liderlik duygumuz yok. Bu dogustan gelir. Dikkat ettiysen çok sosyal olmayan,hiç sevgilisi olmayan bir adam bile kendini herkese dinlettiriyo.

Her yerde dedigim gibi Sosyallik= çok konusmak,kızlarla yatıp kalkmak,ortamda sözünü dinlettirebilmek degildir.

Sana tavsiyem ya sevgilinle bas basa kalabilecegin ortamlara git ya da 2-3 tane yakın arkadasınla takıl. Bana yazın masada ''Çok sessizsin olum sen yaa'' diyen adamla yazlıgın orda tek karsılastık su an çok samimiyiz çocukla.

• quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34
    Bende de bu durum var. Hem mükemmelliyetciyiz hem de liderlik duygumuz yok.

Yani ya agzımızdan bir sey kacırırsak,yanlıs bir sey söyleyip rezil olursak duygusu var. 1000-1500 kisiyi bırak 20-30 kisinin karsısında bile sunum-konusma yapamayız biz.

Bir yandan da liderlik duygumuz yok. Bu dogustan gelir. Dikkat ettiysen çok sosyal olmayan,hiç sevgilisi olmayan bir adam bile kendini herkese dinlettiriyo.

Her yerde dedigim gibi Sosyallik= çok konusmak,kızlarla yatıp kalkmak,ortamda sözünü dinlettirebilmek degildir.

Sana tavsiyem ya sevgilinle bas basa kalabilecegin ortamlara git ya da 2-3 tane yakın arkadasınla takıl. Bana yazın masada ''Çok sessizsin olum sen yaa'' diyen adamla yazlıgın orda tek karsılastık su an çok samimiyiz çocukla.

200 kişinin önünde sunuculuk yaptım. O yönden rahatım. Arkadaşlarım var baya kopuk onlar aramızda hiç konuşmuyorsun falan diyorlar. Bende çözemedim kendimi :D

• Allah Allah o zaman sende bi sorun var kardes.

Ya da muhabbet acmamıstır belki seni. Onlar siyaset konusur sen siyasetten zerre çakmazsın falan ne biliyim.
  • Özgüvenini kazanmaya ya da arttırmaya çalışmalısın.
  • ben ilk okul arkadaşımla buluştum yanındada 4 tane kız ark ı ilk okul arkadaşımda kız yani 5 kız bide ben dud yemiş bülbül gibiydim kızlar beni konuşturmaya çalışıyodu içlerinden biride benim msn den konuştuğum bi kız ve hayatımın aşkıydı diye bilierim mal gibi kaldım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    toplum içinde rahat olamıyorum..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.