Şimdi Ara

KALABALIK BİR AİLE İÇİN VW TOURAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 Kişilik bir aileyiz ve sizden bunun için bize bilgi vermenizi istiyoruz

Düşman kelimesinin anlamını arkadaş
    sıfatını taşıyanlardan öğrendim...
    | N-Gage Qd | canon ixus 700 |Creative Zen Nano Plus 1gb |sennheiser cx300 + iriver t30 | Creative Sound Blaster 5.1 Live | U.S. Robotics 9107 |
  • nasıl bir bilgi istiyorsunuz
    esnek iç dizaynı bir çok eşya saklamna gözü bulunan 6 adet hava yastığı mevcut buna ek olarak abs asr ebd (elektironik fren gücü dağıtıcısı) esp elektironik diferansiyel vardır bildiğim kadarı ile 5 yolcu taşıma kapasitesi var ama bagaj yönünden biraz dar diye hatırlıyorum 16 motor 102 hp ve 1.6 115 hp fsı motor seçenekleriyle performansıda tatmin edicidir

yani bildiklerim bunlar umarım işine yarar

touran 7 kişilik ama bagajı iptal ediyosun 7 kişi oturmak istersen

eee bagajları ne yapıcanız peki

hem bagajda oturanlar havasız cam yok açıcak kapı yok binecek

valla 7 kişilik diye o aarbalara o parayı verenlere şaşıyom

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • haziranda ford s-max gelecek. + 2 koltuk opsiyonel.
    Touran'a alternatif olabilir.
    Ekim'de ise doğrudan 7 kişilik ford galaxy geliyor.
    İkisi de 140 HP dizel.
    Acele etmeyin, zafira, touran, verso ile mukayese edin derim.

Orjinalden alıntı: g.m.y.

Unutmamalı birde o ilave iki koltuklara yarım porsiyonları oturtabiliyorsun.

Çok dogru. Arabaya 7 kisi binmek zorunda isen, artik en arkaya oturan iki çocuk biraz kasacak, tek koltugu paylasacak. Digerini yatirdin mi kocaman bagaj yeri açiliyor. Özellikle anne-babayi filan alayim piknige gideyim diyorsan lazim o üçüncü siranin yarisini yatirmak. Ben de çok seviyorum Touran'i. Ama bence 6 kisilik bir aile için mükemmel. Yedi kisi olunca ya dedigim gibi son koltuktaki cilizlar biraz kasacak, ya da daha güzeli, Transporter veya daha da güzeli Caravelle alacaksin. Corolla Versoya filan gerek yok bence. Avensis Verso belki kabul. Ama Touran en iyisi, ondan iyisi ise Transporter veya Caravelle.

• SÖZDE 7 KOLTUK BUNUN BAGAJINI NEREYE KOYACAK MİLLET PEKİ YANİ 7 KİŞİLİK DİYE BU ARAC ALINMAZ
    HELE ARKAYA GEÇİŞ TAM BİR KOMEDİ

Düşman kelimesinin anlamını arkadaş
    sıfatını taşıyanlardan öğrendim...
    | N-Gage Qd | canon ixus 700 |Creative Zen Nano Plus 1gb |sennheiser cx300 + iriver t30 | Creative Sound Blaster 5.1 Live | U.S. Robotics 9107 |
  • KALABALIK BİR AİLE İÇİN VW TOURAN iyi olur ancak bence daha yeni vede değişken araçlara bakmanızı öneririm.yeni zafiranın dizeli bence iyi bir seçim olacaktır.vede yakında grandSenikGELECEK 7koltuklu olacak oda.onuda düşünebilirsin yada şu anda piyasada bulunan espace modeli. 2.2dizeli var galiba sadece
  • audi q7 yi bekle
    7 kişilik suv

Bmw 3.20d M Performance
  • walla ben olsam 1 tercih vito 2. tercih transporter 3.tercih starex bu arabalar tam kalabalık aileler için
  • 7 Kisilik bir aileyi ancak Transporter kurtarir bir mpv kullanicisi olarak Mpv de (zafira) 7 kisi oturmak cok tehlikeli yani araclar son 2 koltuga 90 kg dan 180 kg koyarsaniz aracin tum dengesini bozuyorsunuz,(ayrica arkadan carpismalarda allah korusun buyuk zarar gorebilir arkadakiler) 1,6 fln da dusunmeyin yakit tuketiminiz 12 den asagi ancak yokus asagi giderseniz olur. Yani Mpv zaman zaman 7 kisi olanlar icin ideal.
  • yukarıdaki arkadaşın söylediğine katılıyorum. zafiranın 7 kişilik olanına binmiştim de en arkada oturmanın ne kadar eziyetli olduğunu iyi bilirim. madem 7 kişisiniz sizi minibüs kurtarır. bagaj olayını da düşünün. touran, zafira vs tipi araçlara 7 kişi biniyorsunuz ama bu sefer bagaj iptal oluyor...

Orjinalden alıntı: unutmamali89

7 Kişilik bir aileyiz ve sizden bunun için bize bilgi vermenizi istiyoruz

Naaptin çavus, aldin mi VW'yi?

Orjinalden alıntı: crepassio

audi q7 yi bekle
    7 kişilik suv

q7 ve touran

q7 fiyatına 4-5 tane touran alır bırak 7 kişilik aileyi mahalleyi toplar gezerler ondan sonra..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.