< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (78. sayfa)

-
-
Nasıl eklediniz? Ben beceremedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben hiç kullanmıyorum zaten. Adem helvacı hoca da uzun süre kullanmayacaksanız filan o zaman yapın diyordu.
-
Nasil bagladiniz acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Merhaba, yazlık için 18 lik kaira plus ya da beko ekolojik 31825 serisi alacağım.
Kaira tam alıyordum ki, dış ünite sesli şikayetleri gördüm. Dış üniteyi komşuya bakan duvara monte edeceğim. İkiz villa ve karşı villa ses olursa komşularımla sorun yaşamak istemiyorum.
Yazlık sessiz ortamda. Komşunun gölge olan varendasına bakıyor.
18 lik kaira için dış ses konusunda ne diyorsunuz? Kışlık evimde 18 lik Carrier var ve sesini hiç duymuyorum. Aynı balkonda iken bile rahatsız etmiyor.
Hocam çok geçmiş olsun, nedir son durum?
merhabalar
geçen yıl 3 adet almıştım memnun idik ama bugün dikkatimi çekti salondaki 18'lik diğerleri (9-12) gibi soğutmuyor, ılık hava üflüyor, nedeni ne olabilir.. filtreler temiz bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a z i z -- 6 Temmuz 2025; 17:59:20 >
Merhaba arkadaşlar, ben de kaira aldım yeni. uygulamadan eco modunu açıp yattık ilk defa. sabah saatlerine doğru ecodan kendi kendine çıktığını gördüm. normal mi bu?
bir de eco modun zararı var mı kompresöre? sanki önceki mesajlarda buna dair bir şeyler okumuştum
-
Siparişi iptal edip 853 Tl farkla kaira plus modelini satın aldım.Kumanda fonksiyonu artmış görünüyor. 3 boyutlu hava üfleme ve iyonizer özelliği eklenmiş. Diğer özellikler düz model ile aynı görünüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam selam
bakındım biraz bulamadım da, resetleme yazmışsınız nasıl oluyor acaba
Merhabalar
HBden 12 btu Kaira klima aldım kurulum yapıldı ancak wifiye bağlanamıyorum. 7 sefer Led tuşuna basmama ragmen Klimada AP yazısı çıkmıyor ve wifiye tanimliyamiyorum. Ne yapmam lazim gerekiyor?
kutudan çıkan usb yi bağladılar mı ?
-
Evet
Hocam önce bi reset atın klimaya, arkasından wifi bağlantısı için üst üste lede basın. AP yi görünce bekleyin bağlayın. Hem bluetooth açık olsun telefonda hemde cihaz ve telefon modeme yakın olsun. Sadece eşitlemek için sonrasında sıkıntı olmuyor.
-
Hocam kendi global sitesinden bulmuştum.
OTO ÇEVİRİ:
Uzaktan Kumanda Olmadan Daikin Klima Nasıl Sıfırlanır
Uzaktan kumandanın yardımı olmadan Daikin klima ünitenizi sıfırlamanız gereken bir zaman gelebilir . Uzaktan kumandayı koltuk minderlerinin arasında kaybetmiş olabilirsiniz veya yeni pillere ihtiyacı olabilir. Ya da ana ünitenin veya uzaktan kumandanın Açma/Kapama düğmesi çalışmıyor olabilir. Sebep ne olursa olsun, uzaktan kumandası olmadan bir Daikin klimayı sıfırlamanın iki yolu vardır:
- Adım 1. Güç kablosunu çıkarın – Uzaktan kumandanızı bulamıyorsanız veya uzaktan kumanda çalışmıyorsa, üniteye giden gücü her zaman eski usulde kesebilirsiniz. Ünitenin fişini çekin ve tekrar takmadan önce bir veya iki dakika bekleyin. Bu, sistemin kendini sıfırlamasına neden olmalıdır.
- Adım 2. Sigortayı kapatın – Alternatif olarak, klimanın sigorta anahtarını açabilir ve tekrar açmadan önce bir dakika bekleyebilirsiniz.
-
-
Bu klimada ciddi sensör sıkıntısı var. Isıtmada da sensör yanılıyor ve soğuk üflüyor şikayetleri var kışın yazılan mesajlarda.
Siz harici bir termometre ile ölçüm yapıyor musunuz peki? Yarım saatte 5 derece indirmesi normal çünkü. Şikayet genelde ısıtmada vardı.
Servisin tu tahliye deliğine hortum bağlaması gerekirdi. Daikin Klimacı diye buradan aldık, bunların servisi de sallıyor demek ki.
Evet xiaomi termometre ile kontrol ediyorum derece düşüyor fakat kklimanın gösterdiği kadar düşmüyor. Bir yere hortum bağladı aslında hatta onu da çatıdan akan su borusuna verdi sokağa su akmasın diye bu alttaki yeri sorduğumda o sadece ısıtmada ara ara su verebilir dedi ama soğutma da da bazen çeşme gibi akıp duruyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende dün gece balkonda otururken fark ettim ara ara su veriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X