Şimdi Ara

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.882
Cevap
94
Favori
149.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trim sesi başladı ilk açılışta falan sonra kesiliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt

Nasıl eklediniz? Ben beceremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt

Hocam ben hiç kullanmıyorum zaten. Adem helvacı hoca da uzun süre kullanmayacaksanız filan o zaman yapın diyordu.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Nasil bagladiniz acaba ?

• yawruaslan kullanıcısına yanıt

Ekran kaydı aldım.

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları
  • Merhaba, yazlık için 18 lik kaira plus ya da beko ekolojik 31825 serisi alacağım.

Kaira tam alıyordum ki, dış ünite sesli şikayetleri gördüm. Dış üniteyi komşuya bakan duvara monte edeceğim. İkiz villa ve karşı villa ses olursa komşularımla sorun yaşamak istemiyorum.

Yazlık sessiz ortamda. Komşunun gölge olan varendasına bakıyor.

18 lik kaira için dış ses konusunda ne diyorsunuz? Kışlık evimde 18 lik Carrier var ve sesini hiç duymuyorum. Aynı balkonda iken bile rahatsız etmiyor.

• Dreamparks kullanıcısına yanıt
    Hocam çok geçmiş olsun, nedir son durum?

• merhabalar
    geçen yıl 3 adet almıştım memnun idik ama bugün dikkatimi çekti salondaki 18'lik diğerleri (9-12) gibi soğutmuyor, ılık hava üflüyor, nedeni ne olabilir.. filtreler temiz bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a z i z -- 6 Temmuz 2025; 17:59:20 >
  • Merhaba arkadaşlar, ben de kaira aldım yeni. uygulamadan eco modunu açıp yattık ilk defa. sabah saatlerine doğru ecodan kendi kendine çıktığını gördüm. normal mi bu?

bir de eco modun zararı var mı kompresöre? sanki önceki mesajlarda buna dair bir şeyler okumuştum

• Siparişi iptal edip 853 Tl farkla kaira plus modelini satın aldım.Kumanda fonksiyonu artmış görünüyor. 3 boyutlu hava üfleme ve iyonizer özelliği eklenmiş. Diğer özellikler düz model ile aynı görünüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dreamparks kullanıcısına yanıt

hocam selam

bakındım biraz bulamadım da, resetleme yazmışsınız nasıl oluyor acaba

• Merhabalar
    HBden 12 btu Kaira klima aldım kurulum yapıldı ancak wifiye bağlanamıyorum. 7 sefer Led tuşuna basmama ragmen Klimada AP yazısı çıkmıyor ve wifiye tanimliyamiyorum. Ne yapmam lazim gerekiyor?

• xT.SecKn kullanıcısına yanıt

kutudan çıkan usb yi bağladılar mı ?

• M_aTRa_X kullanıcısına yanıt

Evet

• xT.SecKn kullanıcısına yanıt

Hocam önce bi reset atın klimaya, arkasından wifi bağlantısı için üst üste lede basın. AP yi görünce bekleyin bağlayın. Hem bluetooth açık olsun telefonda hemde cihaz ve telefon modeme yakın olsun. Sadece eşitlemek için sonrasında sıkıntı olmuyor.

• a z i z kullanıcısına yanıt

Hocam kendi global sitesinden bulmuştum.

OTO ÇEVİRİ:

Uzaktan Kumanda Olmadan Daikin Klima Nasıl Sıfırlanır

Uzaktan kumandanın yardımı olmadan Daikin klima ünitenizi sıfırlamanız gereken bir zaman gelebilir . Uzaktan kumandayı koltuk minderlerinin arasında kaybetmiş olabilirsiniz veya yeni pillere ihtiyacı olabilir. Ya da ana ünitenin veya uzaktan kumandanın Açma/Kapama düğmesi çalışmıyor olabilir. Sebep ne olursa olsun, uzaktan kumandası olmadan bir Daikin klimayı sıfırlamanın iki yolu vardır:

• Adım 1. Güç kablosunu çıkarın – Uzaktan kumandanızı bulamıyorsanız veya uzaktan kumanda çalışmıyorsa, üniteye giden gücü her zaman eski usulde kesebilirsiniz. Ünitenin fişini çekin ve tekrar takmadan önce bir veya iki dakika bekleyin. Bu, sistemin kendini sıfırlamasına neden olmalıdır.

• Adım 2. Sigortayı kapatın – Alternatif olarak, klimanın sigorta anahtarını açabilir ve tekrar açmadan önce bir dakika bekleyebilirsiniz.

• Arkadaşlar selam bende 18.000 btu olanından aldım geçen hafta servis geldi kurdu 15 dakika vakum yaptı soğutması şuan için güzel memnunum ama şöyle bir sıkıntı var uygulamada iç sıcaklık 25 gösteriyor klimayı 20 derecede açıyorum yarım saat geçmeden iç sıcaklık 20 olarak görünüyor bunun için follow me kumanda almak istiyorum alıp kullanan arkadaşlar tavsiye edebilir mi? İkinci bir konu dış ünitede dün fark ettim şans eseri altta ufak bir yer var oradan bazen çeşme gibi su akıtıyor servis kurulum yaparken sorduğumda ısıtma moduna alınca kışın su gelebilir tahliye demişti ama sıcak havada bile geldi sorun var mı acaba yoksa normal bir durum mu? Su gelen yer resimde alttaki gri tapa gibi yer.

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalupa1907 -- 8 Temmuz 2025; 9:52:39 >

• lalupa1907 L kullanıcısına yanıt
    Bu klimada ciddi sensör sıkıntısı var. Isıtmada da sensör yanılıyor ve soğuk üflüyor şikayetleri var kışın yazılan mesajlarda.

Siz harici bir termometre ile ölçüm yapıyor musunuz peki? Yarım saatte 5 derece indirmesi normal çünkü. Şikayet genelde ısıtmada vardı.

Servisin tu tahliye deliğine hortum bağlaması gerekirdi. Daikin Klimacı diye buradan aldık, bunların servisi de sallıyor demek ki.

• kanmet kullanıcısına yanıt
    Evet xiaomi termometre ile kontrol ediyorum derece düşüyor fakat kklimanın gösterdiği kadar düşmüyor. Bir yere hortum bağladı aslında hatta onu da çatıdan akan su borusuna verdi sokağa su akmasın diye bu alttaki yeri sorduğumda o sadece ısıtmada ara ara su verebilir dedi ama soğutma da da bazen çeşme gibi akıp duruyor.

• lalupa1907 L kullanıcısına yanıt
    Bende dün gece balkonda otururken fark ettim ara ara su veriyor.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.