Şimdi Ara

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.882
Cevap
94
Favori
149.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 26 en ideali bence. Buz gibi yapıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    Öncelikle klima seçimini yaparken kullanacağınız alana uygun BTU’da klima tercih edin. Bu detayda enerji tüketiminde büyük rol oynuyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hakanlevent kullanıcısına yanıt

    Yer neresi, kurulum yapınca bizide aydınlatın (=


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kışın tanesi 12.000tl'den , 2 adet kaira 12.000btu klima almıştım , ev istanbul'da dublex ve alt üst kat komple güney cephe , sabahtan akşama kadar tüm odalar , salon, balkon full güneş alıyor , kat 12-13 önüm komple açık yani %100 faydalanıyoruz güneşten Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları bu hafta itibariyle kullanmaya başladım, katlar 60'ar m2 civarı.


    - alt kat için

    alt katta 35m2 kadar salon, 25m2 kara dikdörtgen bir hol ve mutfak mevcut , 27c yaptım ve telefon uygulamasından eco seçtim ayrıca bir gün önceden ön klap için en aşağı konumu kumandadan direct yapıp ayarlamıştım , uzaktan 16:30 gibi açtım 17:15'te evdeydim sonuç çok iyiydi, alt katta kapı yok alçı kemer salon ve mutfak , soğutmasını gerçekten beğendim, hatta 27c bile soğuk geldi, 2 çocuk var , hanım çok soğumuş dedi , ben de kapattım , burada kapatmak yerine ne yapabilirim, mesela nem almayla devam mı ettirsem, aç kapat mantıklı gelmiyor, 28c yapsam oda zaten 28-29c arasıydı , bir mantığı kalmıyor.



    - üst kat için

    burada 3 metre koridor ve bu koridora bağlı 3 oda var en baş odada klima , oda m2'leri birbirine yakın 10-15m2 arasıdır. burada en baş odaya bağlı klimayı 25c auto fan açtım, alt kattaki verimi alamadım ama çokta kötü değildi 28,2 olan yatak odası 27,5'e kadar düştü nem 50'den 41'e düştü biraz rahatlattı.

    ben verimliliği kenara bırakıp soğutmaya bakayım dedim ve 20c'ye alıp tuboyu açtım ve odanın kapısına da vantilatör koydum soğuk havayı taşımak için fakat yine de 27,4'ün altına düşüremedim , sonra da uğraşmadım , vantilatörün yerini değiştirip eşya düzenine bakıcam zamanla, tekrar yorum yaparım.




    artıları;

    -ürün gayet başarılı özellikle yaşam alanı için gayet yeterli 30-40m2 salonda 5 kişiydik dondurdu desem yeridir, havalar daha da ısınınca tazelerim yorumumu.

    -uygulaması çok başarılı ve basit

    -geniş alanda ve oturma alanında gayet sessiz



    eksileri;

    -sağ sol yönlendirme klapları hiçbir işe yaramıyor , bu büyük eksik bence, çünkü genelde kapıya yönlendirip kullanır insanlar arkadan ya da önden vurmasın hem de diğer bölümleri de serinletsin diye , bunda böyle bir şansınız yok nereye taktıysanız direkt karşısına mutlaka vuruyor, işyerinde alarkolarımız var 24binlik , ofisin ortasına yere vurduruyoruz bu şekilde çok ergonomik oluyor.

    -yukarı aşağı konum ayarı, bu da problem hadi kumanda da yok ama uygulamada en alt ya da en üst seçilebilmeli mutlaka, direct tuşuna basa basa uç noktaya alıyorum, çözümünü bulamadım.





  • losthell kullanıcısına yanıt

    Nem alma modunu deneyebilirsiniz, benim alan geniş olduğu için verimli olmadı. İç ünite fanı çok kısıyor öyle olunca da hava sirkülasyonu olmuyordu. Aslında Eco epey kısıyor ona rağmen mi üşüyorsunuz? Bende ecoda soğutamıyor ortamı, ondan kullanmıyorum.


    Ben de aynen bazen akşamları güneş battiginda veya gece üşüme sorunu yaşıyorum. 27 yapıyorum çalışmıyor 26 yapıyorum üşüyorum. Bu sorun için follow me özellikli kumanda almıştım kışın. Kumanda üzerindeki sensore göre çalışacağından dolayı daha doğru bir ortam sıcaklığı algılaması yapabilir diye düşündüm. Klimayı 3 gündür kullanmaya başladık onu da deneyip bilgi veririm size, sorunu çözuyorsa kumanda alırsınız. Belki iç ünite üzerindeki sensör ve klima yukarda daha sıcak algılamasından kaynaklı bir sorundur bu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA80194D8 -- 5 Haziran 2024; 17:39:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar. Yeni farkına vardığım bir durumu size danışmak istiyorum. Elektrik kesintisi olduktan sonra Kaira 12binlik klima ile ios uygulaması (nethome plus) arasındaki bağlantı kesiliyor. Kumanda ile klimayı tekrar AP moduna alıp uygulama ile eşleştirmem gerekiyor. Sizde de durum böyle mi? Her elektrik kesintisi sonrası kumandaya pil takıp eşleştirme yapmak gerekmesi can sıkıcı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar. Android'de böyle birşey hiç yaşamıyorum. İsterseniz evde varsa Androidde deneyin, elektriğini sigortasını kesip bakın, aynı şekilde oluyorsa o zaman elektrik gidip geldiğinde modeminizin ipsi değiştiğinden veya benzer bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. Öyleyse modeminizin arayüzünden klimanın ipsini rezerve etmeyi deneyin.


    Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • civilengineer23 C kullanıcısına yanıt
    Hocam 15mrtrekarelik alana 12 btu kaira aldik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ben yaşamıştım bu durumu ve bu konuda geri bildirimde de bulunmuştum uygulama üzerinden. Sonrasında internet servis sağlayıcıyı değiştirdim ve yeni modem ile bu sorunu yaşamadım. @caliskasahis44 ‘ün dediği gibi klimanın ip adresini sabitlerseniz muhtemelen sorun çözülür.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hakanlevent kullanıcısına yanıt

    Bende 12btu aldım bakalım yarın gelicek kurulum sonrası deneyimlerimi paylasirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klima swing modundayken tar tar tar tar tar şeklinde bir uğultu/ses çıkartıyor. Özellikle sessiz ortamda, düşük fan hızında, klimanın altındayken kulak tırmalıyor bu ses. Gece yatarken rahatsız oldum açıkçası. Direkt yapınca ses kesildiği için kapağı hareket ettiren mekanizmadan geldiğini varsayıyorum. Normal bir durum mudur? Servis çağırmalı mı? 4 gündür aktif kullanıyorum, ilk defa dün rahatsız etti beni. Ya fark etmemiştim, ya yeni başladı bu ses.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 6 Haziran 2024; 3:26:7 >
  • Nem alma modu, 30-40m2 arası salonda nemi 50’de 41’e kadar indirdi ama onunda verdiği ferahlık kesmedi , o yüzden 27 ile devam edeceğim.


    Eco da durum şöyle , evi 30dk otomatik olarak soğuttum gelmeden eve geldikten sonra ecoya aldım 1 saat kadar çalıştı ev ısınmadı , tam tersine evdekiler kapatalım dediler, daha çok yeni kullandığım için fan hızı , verimlilik falan detaylı bakamadım açıkçası ama işe yarıyordu.


    Verimli kullanım için home assistant şart gibi gözüküyor, kalitleli bir HA uyumlu termometre ile doğru konumlandırılıp soğutma ve nem alma arası geçiş tarzı kullanım şart geceleri için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • losthell kullanıcısına yanıt

    Fan hızını minimuma aldığınızda da üşütüyor mu? Kapatmak yerine düşük fanda kullanılsa çözer diye düşünüyorum henüz denememişsiniz galiba.


    Bu arada hanımlar aşırı hassas. Bizde de az bişey serin olsun hemen üşüdük diyorlar, ortam 24-25 derece aslında.


    Klima kanadı yukarda tam karşıya mı bakıyor yoksa yere mi dönük? Yukarda kullanılması daha iyi direkt üzerinize vurmamasi açısından. Ayrıca üfleme menzilindeyseniz kanat ayarını da tersi yöne sağa veya sola çevirmeyi deneyebilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nhtgrck N kullanıcısına yanıt

    Devam ederse çağırın tabii ki yapılması gerekeni yapsınlar. Rahatsız ediyorsa normal değildir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • losthell kullanıcısına yanıt

    Homeassistant ile şu an bazı fonksiyonlar kullanılabilse de tüm sensör ve ayarlara erişebilen uygulama malesef kurulamaz hale gelmiş. 2 gün önce yedeklemeden bilgisayar sıfırlaması yaptım. homeassistant kurdum ve Midea ac lan kurmya çalışıp başarısız olunca farkettim. Enerji tüketimini görüntüleyemiyorum şu an.

  • prok P kullanıcısına yanıt

    1 yıldır kullanıyorum böyle bir şey yaşamadım hiç. Uygulamanın kendisi hantal olsa da bağlantı problemi olmuyor.

  • Hocam bunun hiç ses yapmama durumu yoktur sanırım? Benim kulağım biraz hassastır, ufacık ses bile kulağımı dolduruyor. Yakından kendini belli edecek kadar ses çıkartması normal mi? Servisle boşuna papaz olmayalım :)

  • gcb1903 kullanıcısına yanıt

    Elektrik kesintisi oldu mu bu süreçte hiç?

  • 444 99 90 daikin numarasını arıyorum robot websitesinden form doldurun deyip başa dönüyor... Bunlar telefonları bile açmıyor keşke 3-5 verip daha düzgün bir marka alsaydım.


    Burada bu klimayı da tavsiye etmeyin bence, benim gibi kişiler mağdur oluyor. Ben buradan görerek almıştım kaira'yı.


    izmir bölgesinde midea, gree, mitsubishi, toshiba biraz daha pahalı ama adam gibi servisi var. Kaira'yı ve diğer daikin markalarını tavsiye etmiyorum ben.

  • nhtgrck N kullanıcısına yanıt

    Denedim bende yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.