Şimdi Ara

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.882
Cevap
94
Favori
149.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aşağıdaki ürünü kullanıp memnun olanlar veya olmayanlar var mı? Duruma göre başka klima tavsiyesiniz olursa da değerlendirebilirim fakat araştırdığım kadarıyla bu ürün işimi görecek gibi

• JohnMullins kullanıcısına yanıt
    9 ve 12 liğini kullanıyorum, cihazlardan memnunum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar GittiGidiyor üzerinden 2022 Mayıs-Haziran gibi Kaira 9000 BTU klima almıştım fakat GittiGidiyor sitesi kapanmış klima üzerinde seri numarası yazıyor seri numarası ile garanti sorgulama yapılıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evimde wi-fi yok. Eco modu nasıl kullanabilirim?

• jestercat kullanıcısına yanıt

Yazılımsal ve kumanda olarak klimanın dizaynında eco modu tasarlanmadığından hiç verimli çalışmıyor. Ben ve burada birçok arkadaş denedi. Sıcaklık ve nem çok artıyor klima kendini aşırı kısıyor ortama göre çalışmıyor sabit calisabildigi minimum seviyede calisiyor, neredeyse hiç çalışmıyor ve elektrik tüketimi çok az oluyor. Belki mevsim geçişlerinde çok sıcak olmayan durumu kurtarabildiği bazı günlerde ise yarayabilir. Tavsiye etmem.

Kullanmak denemek isterseniz sanırım evde birinin telefonundan mobil interneti wifi olarak paylaşarak onun bağlantısı üzerinden kendi telefonunuza nethomeplus yükleyerek deneyebilirsiniz.

• Teşekkür ederim

• Kaira'nın 12 binlik olanını aldım yatak odası için, memnun değilim soğutmasından. Klimanın ağzına cıvalı termometre bantlayıp ölçtüm soğutamıyor.

• Vanity Fair kullanıcısına yanıt

Hocam kaç m2 odanız? ben bugün denedim. 24 m2 salonu 20 dakikada 30'dan 24 dereceye getirdi. beni tatmin etti. sizin üründe bir sorun olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 2 Haziran 2024; 1:7:58 >
    Cihazda sorun var muhtemelen. 12 binlik kullanıyorum yatak odamda gayet iyi soğutuyor.

• civilengineer23 C kullanıcısına yanıt
    Ben de 9 binliğini almayı düşünüyorum.
    İç ünite fan sesi nasıl?
    Dış ünite sesli mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • falcon86 kullanıcısına yanıt
    Ben de 9 ve 12 binlik var. Boyut olarak birebir aynılar.İç ünite fan sesi beni rahatsız etmiyor, dış ünite ise çatıda olduğu için sesini duymuyorum gece sessizliğinde kompresör titreşimi sesi duyulabiliyor. Fiyatına göre memnunum.

• falcon86 kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bende memnunum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eski kullanıcılar ne alemde sıcaklar başladı hala alınır diyorlar mı ?

• alpera_18 A kullanıcısına yanıt

20M2 odada kullanıyorum.Memnunum şahsen,öyle uçuk kaçık beklentim yok ve beklentimi karşılıyor.

• nhtgrck N kullanıcısına yanıt

15 m2 civarı büyüklüğü, normal yatak odası. Klimayı en güçlü ayarda açıp 1 saat bırakıyorum, termometre odayı 27 derece gösteriyor. Bunu ölçmenin daha iyi bir yolu varmı?

Problu termometre varsa klima ağzından ölçüm yapabilirsiniz. En soğuk değere alıp max fanda çalıştırdığınızda 15 dakika sonra ölçülen sıcaklık değerini yazarsanız benim klima ile karşılaştırabiliriz.

Birçok ihtimal var pek detay vermemişsiniz ama ihtimaller üzerinden olası sonuçları yazayım, ona göre değerlendirin.

Klima dış ünitesi bu 1 saatlik süreçte hiç durmuyor değil mi? Eğer dış ünite durmadan çalıştığı halde soğutamıyorsa problu termometre ile ağız çıkış ısısı ölçülmeli. İdeali duruma göre değişkendir, 5-15 derece arasındadır. Dış ünite durmadan çalıştığı halde ortamı soğutamıyorsa muhtemelen en az 20-25 ve üstü dereceler üflüyordur, bunun problu termometreyle tespiti gerekir. Sonuç olarak eğer dış ünite durmadigi halde soğutamıyorsa gazı eksik olabilir veya başka bir durum. Servislik yani.

Dediğiniz 1 saatlik süreçte dış ünite sık dur kalk yapıyorsa klima odaya çok büyük geliyordur veya önünde bir engel olabilir, gardrop üstü montaj vb. durumu var mı? M2 hesabına göre 8000 BTU ihtiyaç var. Çatı katı degilse 9luk da iş görebilirdi. 12 lik büyük gelmiş olabilir.

Menzilinin açık olmasi gerekir. Ayrıca klimayla karşı duvar arasında 2-3 metre gibi kısa bir mesafe varsa bypass denen klimadan çıkan soğuk havanın karşı duvara ( veya bir cisime) çarparak tekrar kısa sürede klima tarafından emilerek ortamın istenen soğukluğa ulaştığını zannedip dış üniteyi kapatmasi durumu yaşanabilir.

• Ben şimdi ölçüm yaptım. Klima 17 °C ve max fan olarak ayarlı iken, dış sıcaklık 35 °C , dış ünite 39 °C ve 15 dakika sonrasında iç ünitedeki proplu termometre aşağıdaki değeri verdi:

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civilengineer23 -- 3 Haziran 2024; 11:28:48 >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.