Şimdi Ara

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.882
Cevap
94
Favori
149.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim de bu parçayı takmamışlar. Ben takayım madem. Teşekkürler bilgi için.

• Bende klima yok ama kullanım kılavuzundan paylaşılmış olan görselden anladığım kadarıyla büyük filtre üzerinde bu küçük siyah filtreyi oturtacağınız yer var.

• Yok hocam balkonda ama cam balkon tabi kullanım esnasında camları açacağız.

@Aciz Vesikası

Kışın pek kullanmayız ama yine de her ihtimal icin dış ünite de yer mi var hocam gider bağlantısı için? Servis haftaya ses için takoz takmaya gelecek onu da yaptırayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu kaira klimaların Wi-Fi modülü iç ünitenin içinde mi? Yoksa kutuda geliyor mu? Nethome uygulamasını indirdim, bir türlü eşleştiremedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • amanhem kullanıcısına yanıt

2.4 GHz Wi-Fi hattına bağlı olmalı . Klima açıkken 3 kere kumanda üzerinden led düğmesine basınız klimada AP yazısı çıkacak bu şekilde eşleştirme yapılacak.

• Servis modülü bağlamamış olabilir mi? Yoksa fabrikasyon Wi-Fi modülü ile mi geliyor? Dediğinizi çok kez denedim, 3-4 kez led düğmesine bastığımda derece göstergesi yanıp sönmeyi bırakıyor zaten. 2.4 ghz ye bağlıyım telefonla, olmuyor bir türlü.

• amanhem kullanıcısına yanıt

Olabilir kullanım kitapçıklarının olduğu kutu içinde geliyor servisin takması gereken bir modül

• İç ünitede bulunan 2 adet filtre var kapağı açınca görürsünüz . Filitrelerden birini çıkarın nereye takacağınızı görürsünüz zaten. Takarken oda parfümü sıkarsanız siyah filtreye koku yayar belirli bir süre.

• Arkadaşlar fiyat 13700 seviyesine düşüyor mu bu aralar? Şu an 14499 fiyat düşmüyorsa artık bu fiyattan alacağım.

• Ehlika kullanıcısına yanıt
    En son 13799 olduğu zamandan bu yana ben de takipteyim. 14499’dan aşağı düşmüyor. Ben 13799 a düşmezse almayacağım.

Bu arada bu yaz özellikle de ağustos sonu alım yapan arkadaşlar gelen klimanın üretim tarihini paylaşsalar çok iyi olur. Hala 2021 üretimlileri mi sevk ediyorlar acaba?

• prok P kullanıcısına yanıt

Haziran 2022 cihazı bana gelen

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

• benim cihazin da ayni uretim tarihi. bu klima filtresinin kac ayda bir nasil temizlenmesi lazim?

duzgun anlatan bir video varsa, bulamadim ben aileme gonderecegim de. kisin da kullanacaklar.

tesekkur ederim.

• Kaira 12000BTU klimanın dış ünite genişlik ölçüsünü paylaşabilecek olan var mı? Dış ünitenin uçtan uca genişlik bilgisi (boru vanaları için sağda olan çıkıntı kışım dahil) ve ayakların sağdan soldan kasayı sağdan soldan kaç cm içeriden taşıdığını öğrenmeye çalışıyorum.

• Arkadaşlar ısıtma performansından bahsedebilirmisiniz..

Uzun süredir kullananlar.Tavsiye ediyormusunuz.Alalalım mı

• mc33 M kullanıcısına yanıt
    Ben ısıtma amacıyla kullanıyorum memnunum.

• Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

cihaz bu mu

• Aldım bende 12000 lik kaira, hepsiburada da satışlara baktığımda , tüm klima satışlarının yüzde 47 si 12000 BTU kaira, yüzde 13 ü 18000 BTU kaira, yani tüm klima satışlarının yüzde 60 ını kaira yapmış, bu veri benim için en iyisi olduğunu göstermez ama fiyatına göre tercih edilebilir olduğunu gösterir, inşallah sorunsuz kurulum yapılır ve uzun ömürlü kullanırım.

• buldozer85 B kullanıcısına yanıt

nerden bakıyorsunuz %47 lik satışın böyle olduğuna? yapılan yorumlardan falan mı sayıyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.