Şimdi Ara

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
94
Favori
148.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba geçen yıl yaptınız klima ile ilgili yorumunuzu okudum ben de düşünüyorum da Kahire ve viessmann arasında karar veremedim bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isıtma konumunda ilk kez klima kullanıyorum. Şöyle bir problemim var mesela 27 derecede ısıtmada çalışırken oda sıcaklığı 27 üstüne çıktığında sıcaklığı düşürmek için soğuk hava üflüyor sıcaklığı 27de sabit tutmak için yapıyor belliki. Soğuk hava vermeden beklemeye alması daha verimli olacağı düşüncesindeyim. Bunu nasıl yapabilirim hangi ayarda çalıştırmam gerekiyor?

• Köyde sabit internetim olmadığı için başka bir telefonun internetiyle klimaya bağlandım saat saat programladım Ama daha sonra programladığım saatlerde çalışmadı. Acaba sürekli internete bağlımı olması gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mhmts0123 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Klimanız ekte gönderdiğim kırmızı ile işaretli modda ise bu sorunu yaşamazsınız. Klima ayarlanılan sıcaklığa ulaştığın bir süre dış üniteyi kapatıp içeride fan moduna geçip sonrasında tamamen beklemeye alıyor kendini. Eğer klimanız auto modda değil ise dış üniteyi çalıştırıp soğuk hava üflemez, sadece ısıtma durduğu için hızlanan hava kullanıcılara bazen soğuk gelebiliyor.

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Evet aynı ''heat'' modunda kullanıyorum. Demek istediğim ısıtmayı durdurduğunda boşta fan çalıştırmasın. Böyle bir şey mümkün mü?

Büyük bir ihtimal o içindeki sıcak havayı kapqnmadan önce dışarıya atmak için çalışıyor.

• Ben de Hb'nin 24 Kasım kampanyasindan faydalanarak 12800 TL ye 12 binlik aldım. Şimdi ben bu cihazı evim küçük olduğu için evin girişindeki çelik kapinjn üzerine koydurmak istiyorum ama canım takılacağı arka odaya kadar çok uzun mesafe oluyor, servis bunu salona kuralım der mi? Bir de klima gelmeden önce mi sonra mı elektrikci cagirmam lazım, çünkü ne yapılacak bilmiyorum(sigorta vs) ya da Daikin servisi ücret karşılığı bu elektrik tesisatını da yapıyor mu? Bildiğim kadarıyla bu kırma vs işleri servis yapacak o yüzden bunları yaparken tesisatı da yapabilir geliyor. Tecrübelerinizi paylaşarak yardımcı olabilirseniz çok müteşekkir olurum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafayalazı M kullanıcısına yanıt

Servis elektrik işlerine karışmıyor. Elektrikçi çağırmanız gerekiyor önemli olan nokta klima elektriği dış üniteden alıyor tesisatı ona göre çektirin. Dış üniteye uzaklık 4m ye kadar ücret alınmıyor daha uzunsa ekstra ücret ödemeniz gerekebilir. Hatta su tahliye borusunu 2.kattan aşağı indirmek için bir boy boruya 100tl verdim.

Teşekkür ederim cevabınız için, peki elektrikçiyi önce mi cagirmam lazım yoksa takıldıktan sonra mi

• DTXR50E 18000 BTU Modeli 19.500TL ye düşmüş durumda, peşin fiyatına 6 taksite kadar alınabiliyor.

• tRoya06 kullanıcısına yanıt

aldık bakalım. Yarın servis gelip kuracak ama grupta paylaşım azalmış artık Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları 

• dj_alper_ D kullanıcısına yanıt
    Bende 12.000 lik aldim bazi yorumlarda servisin getirip kurdugu bazi yorumlarda kargo firmasiyla geldigi yaziyor

• toprak12345 T kullanıcısına yanıt

Aras kargo getirdi. Daikın servisi kargom teslim edilmeden arayıp randevu kaydı oluşturmuştu.

Ayın 27sinde aldım, henüz kargo gelmedi, servis gelmedi. Sadece bilgilendirme sms'si geldi bana, montaj yapacak servis ile ilgili.

• Ben 9000 BTU olanını aldım sesi nerdeyse yok gibi turboya alınca biraz ses yapıyor. Wifi olayına bayıldım. Klimada wifi sayeesinde Kumanda tarihe karışmıştır.

• Arkadaşlar 6 aydır kullanıyorum.Adem Helvacı'nın youtube kanalında anlattıklarına dikkat ederek kullanıyorum ve faturaya "hayvani" bir fark yansıtmadı şimdiye kadar...

Verdiği konfor karşılığında o ücreti ödemeye değer diye düşünüyorum.Aldığıma memnunum.

Wifi özelliği çok kıymetli ve acayip kaliteli oluyor.

Sadece dış ünitenin yerini beğenmedim.Tekrar servis çağırıp yer değiştirme yapmam gerekiyor.

Sizlere tavsiyem alacaksanız eğer mayıs ayından önce alın ki servislerin yoğunluğunda,yaz sıcağında klimacı beklemeyin evde...Ben 1 ay bekledim.Kışın sonu,bahar ortası gibi alın.Yazı serin geççirin derim.Sevgiler.İyi forumlar.

• Daikın servisi gelip kurdu dün. Bizim vakum makinamız 9'luk kablonuz 4m. olduğu için 5 dk yeter.

Zaten ses değişimi oldu fark ettiyseniz. O ses değişiminden sonrası boşuna işlem oluyor. LG servisi 10dk vakumlamıştı dedim ama onların makine küçüktür dedi.

Elektrik montajında yardımcı olmadılar. extra ücret teklif etsek bile :) LG servisindekiler kabul etmişti 450TL'ye elektrik çektirmiştim. Kullanım için yorum yok doğal olarak... Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları 

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Bugün 11.gün oldu, henüz ürün falan gelmedi. Kışın bu şekilde bekletiyorlarsa, yazın klima alanların vay haline.

• Benim de en sonunda montajı bugün yapıldı, model 12 lik, temiz ve hızlı bir şekilde çalıştılar, duvarı delerken bile süpürge tuttular, fazladan 2 metre bakır kablo(1900 TL) gerekti bunu yeksane olarak taktilar, kaynak yapmadılar, vakum yapıldı ama 5-6 dakika sürdü, genel olarak memnun kaldım, servis ismi (İzmir Konak), Ay-ka

• Gecen hafta aldigim urun cumartesi gunu teslim edildi gozukuyor, ne gelen var ne giden, hepsiburada musteri hiz. Aradim aksama kadar gelecek servis getirip kuracak dedi ancak beni arayip randevu verende olmadi. Basina boyle birsey gelen oldumu

Edit: servisi aradim kargo geliyor sonra siz arayip randevu olusturuyorsunuz dedi, tutarsilik mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 11 Aralık 2023; 17:22:59 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.