Şimdi Ara

Kahve içmek istiyorum ama sevmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk kahvesi ve espresso denedim çok acı tadı iyi değil.. Latteyi seviyorum şöyle güzel süt veya vanilya aromalı kahve önerebilecek varmı ? tchibo'ya giriyorum mis gibi kokuyor ama sevmediğimden dolayı içmiyorum beğendiğimiz kahve adını ve tatlarını yazalım..

• up
  • Süt veya vanilya bozuyor kahve aromasını en iyisi zift gibi içicen böyle ilk başta çok acı gelir ama kahve aromasını almaya başladınmı bırakamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmutO35

Süt veya vanilya bozuyor kahve aromasını en iyisi zift gibi içicen böyle ilk başta çok acı gelir ama kahve aromasını almaya başladınmı bırakamazsın

çok acı oluyor be hocam şu mocha frappiçanu filan nasıl
  • mocha iyidir . sert sevmiyorsanız beğenirsiniz
  • Starbuck - White Chocolate Mocha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_jericho -- 2 Ağustos 2013; 1:51:13 >
  • türk kahvesi hariç kahve sevmem. ama kokuları güzel oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mocha deneyeceğim
  • Karamel makiyato.
  • konuyu enteller basmış
  • Zamanla alisiyorsun sutsuz sekersiz kahveye ve tadini aliyorsun. Bu dedigin kahvelere kahve denmez madem tatli lezzetli seyler iceceksin zorlama illa kahve olsun diye sicak cikolata turlerini dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaoupa

Zamanla alisiyorsun sutsuz sekersiz kahveye ve tadini aliyorsun. Bu dedigin kahvelere kahve denmez madem tatli lezzetli seyler iceceksin zorlama illa kahve olsun diye sicak cikolata turlerini dene.

+1 Mocha frappicino falan fişman güzel içecekler ama kahve tadı alamıyorsun gerçekten kahve içmek başka bir dünyadır
  • Beyaz çikolatalı mocha.
    Süt demişsiniz.Sütlü Türk kahvesini deneyin.
  • kardes zoruna zift gibi kahve ic ciddiyim bak ham kahve neymis anlarsin kahvenin amaci uyku acmak ki zaten eski turklerde bkahveyi bu amacla kullanirlar mis

• Naptın artık kahve içiyor Musun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ülkücüadam -- 5 Aralık 2018; 15:56:16 >
  • Karamel moka

• Moku mokuna al daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.