Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Kahve Dünyası - Orta Kavrulmuş Türk Kahvesi[250gr] 8,95 TL BİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Bime gittiğimde gördüm teneke kutu olandan 250gr 8,95 TL kahve severler değerlendirebilir. Bir tane aldım bir tane de bayram için alabilirim.

Kahve Dünyası - Orta Kavrulmuş Türk Kahvesi[250gr]  8,95 TL BİMhttp://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/turk-kahvesi/aktuel.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.w.i.f.K -- 20 Haziran 2017; 14:53:0 >

• Mersin'de Arabağa kahvesi var, iyi bilindiğini düşünüyorum. 30 TL kilosu, taze çekilmiş. Ne kadarlık isterseniz o kadar alıyorsunuz. Muhtemelen diğer illerde de bu tip kahveciler vardır. Neden taze çekilmiş yerine paketli tercih ediliyor? Daha ucuz değil o aşikar ama daha mı lezzetli yoksa daha mı taze?

Keza Sivas'a gittiğimde de çok güzel kahveciler vardı. İstanbul'da mehmet efendi de benzer fiyata satıyor hem fatih, hem kadıköy şubelerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 20 Haziran 2017; 15:4:25 >
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    Kahve Dunyasi marka oldugu icin tercih ediliyor olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kahvenin aroması daha yoğun taze çekilmişlere göre yada bana öyle geldi bilemiyorum. Fiyat paketlere göre uygun.

• 25-30 lira arası türk kahvesinin kilosu o kokusuyla birlikte taze çekilmiş almak çok hoş oluyor
  • kilincarslan91 kullanıcısına yanıt
    Ben Uşaktan Amcahafızoğlu firmasından kargo ile alıyorum. 130 küsür yıllık baharatçı. Kahvesi enfes....
  • bilgi için saol 2tane aldım gerçi bilginiz olsun 100gr 3paket 10tl satış noktalarında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzmir Karşıyaka çarşı da küçük avcı da kahvenin kilosu 40 tl.

O sebeple bu paket gayet uyGun fiyatlı. Öte yandan güzel bir saklama kutusu var. İstediğin zaman aç kullan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilincarslan91

25-30 lira arası türk kahvesinin kilosu o kokusuyla birlikte taze çekilmiş almak çok hoş oluyor

Kuruyemişçiler taze çekiyor onlar da 40a satıyor kilosunu.
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Şuan için kahvem var hocam bittiğinde siparişi veririm teşekkürler tavsiye icin

• Farklılık gösteriyor fiyatlar. 3-4 sene öncesine kadar cok oynamiyordu bu kahve fiyatları artık yılda bir 5 lira atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilincarslan91 -- 20 Haziran 2017; 19:47:35 >
  • Kalitesi ve fiyatı iyi bir ürün kahveseverler değerlendirebilir

• 2 tane aldık bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 X 100 gr lık paketleri 10 liraya alıyodum hep..

1 tanede teneke kutu var.. paketleri açıp teneke kutuda muhafaza ediyorum..

250 gr teneke kutu için iyi fiyat.. sıcak fırsat diyemem ama daha ucuzuda yok..
  • Metrolarda vs satılan 3x100gr 10 lira daha uyguna geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.