Şimdi Ara

Kahraman Bakış Açısı ile Yazılmış Romanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben kahraman bakış açısı ile yazılmış romanları çok seviyorum,örnek vermek gerekirse Açlık Oyunları Serisi,Jean-Christophe Grange Leyleklerin Uçuşu vs...

Bu tarzı güzel kitaplar varsa aklınızda önerebilir misiniz veya illa ki kahraman bakış açısı olması gerekmez ama benim sevdiğim tarz romanlar hani tek bir karakteri anlatması,bazı kitaplar var 20 sayfa bir adamı anlatıyor sonra başka kişiye dönüyor onu anlatıyor sonra tekrar ilk adama dönüyor falan o tarz çok da sarmıyor açıkçası beni,hani yine okuyorum tabii güzel bir anlatıma sahipse ama tek bir karakterin gözünden hikayeyi görmek çok daha güzel geliyor ve o karakteri benimsememi kolaylaştırıyor,mesela Harry Potter Serisi(Genel olarak kahraman bakış açısı olmasa da Harry'nin gözünden anlatılıyor),Dan Brown'dan Melekler ve Şeytanlar,Da Vinci Şifresi,Cehennem(Direk Robert Langdon'ın gözünden anlatılıyor) vs...

Bu tarz tek bir karakterin etrafında gelişen yada direk kahraman bakış açısı ile yazılmış güzel kitaplar veya kitap serileri var ise öneririseniz çok sevinirim...

Teşekkürler....

• Küçük Arı
    Şeker Portakalı
    Cehennem Çiçeği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanrı Daima Tedbil-i Kıyafet Gezer
  • Cevaplar için teşekkürler ama ben daha ziyade macera,gerilim veya fantastik türünde kitaplar önermenizi bekliyorum...
  • Fantastik+Kahraman B.A.=Buz ve Ateşin Şarkısı Serisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Game of Thrones serisine bakmıştım kitapçıda ama benim istediğim anlatım tarzına benzemiyor gibi geldi,o da sevmediğim tarz olan 20 sayfa Lannister'ları anlatmış,10 sayfa Stark'ları anlatmış vs. yoksa mesela tek bir karakterin gözünden anlatsa gerçekten konusu çok güzel...
  • İç Odaklayım ( birinci bakış açısı) : Satranç, Koleksiyoncu, Mezarcı, Temizlikçi, Şizofren, Kızıl Nehir, Orman, (yer yer) Cerrah ve Son 10 Saniye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.