Şimdi Ara

Kağıt olan Toyota

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün firmamıza ait kiralık olan otobüs zincirleme bir kazaya karıştı. Şöförün söylediği yaklaşık 60 km civarında önde ki toyotaya vurmuş. Fotoğraflar bana aittir. Toyota da önde ki araca vuruyor durum bu. Görünce baya şok oldum, bildiğiniz kağıt olmuş. Allahtan toyotanın araç şöförü önünde ki araca vurduktan sonra kendini arabadan dışarıya atmış. Arkada birisi otursa ölümle sonuçlanırmış.

Kağıt olan Toyota
    Kağıt olan Toyota

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu durumda toyota dandik bir marka mı demeliyiz öffff

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Bu durumda toyota dandik bir marka mı demeliyiz öffff

Toyota dandik bir marka diye bir ibare geçmedi konumda, kaldıki daha önce 7 serisine ait kağıt olan araç koymuşluğum var. Sadece kaza fotoğrafı paylaştım. İyi akşamlar.

• Sembol alıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mitsubishi safir güzelmiş hocam.
  • Allah korumuş. Trafik kazası, yeri geldiğinde euro NCAP' e yıldıza falan bakmıyor, bir otobüs, tır falan gelip o yıldızları götürebiliyor. Dikkatli olmakta fayda var.

• Yeni civicte bundan beteri var. Yen Civic kullanıcılari diyor ki : darbeyi emmek için araç böyle katlaniyor, yoksa araba tank gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kanım dondu yemin ediyorum. Corolla, Auris olmuş. 4-5 yıl yemeyip içmeyip alacağın araba sonun olacak, reva görülen muamele bu işte.

• Tek kazadan bir aracın kötü olduğu çıkarılmaz

belki bu araç önceden 5 kere kaza yaptı 5 kere şasi çekilerek düzeltildi bilemeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 8 Nisan 2017; 20:55:7 >
  • Valla otobüs hangi marka araca çarpsa aşağı yukarı böyle olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bu kaza konulari baydi artik. hayir anlamadigim madem markaya camur atmak gibi bir amacin yok basliga bakiyorum vurgu var, icerige bakiyorum vurgu var, anlatima bakiyorum yine vurgu var amacin ne ? ne anlatmak istiyorsun ? kaldiki kaza konusu acmak neden ? piskopatmisin keyifmi aliyorsun parcalanmis aracin resmini koyarak ?

• Satırı görünce aklıma direk harem otogarı geliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

ya bu kaza konulari baydi artik. hayir anlamadigim madem markaya camur atmak gibi bir amacin yok basliga bakiyorum vurgu var, icerige bakiyorum vurgu var, anlatima bakiyorum yine vurgu var amacin ne ? ne anlatmak istiyorsun ? kaldiki kaza konusu acmak neden ? piskopatmisin keyifmi aliyorsun parcalanmis aracin resmini koyarak ?

Daha nasıl normal anlatabilirim, benim yerime düzeltirseniz editleyip sizin yazdığınızı konuya ekleyeceğim teşekkürler.

• Arkadas OTOBUS CARPMİS OTOBUS tabi yamulcak gitcek

• Bagaj üzerindeki corolla yazısı düşmemiş. Benim rezalet puanım 6/10

• Otobüs çarpmış diyoruz :)

Sonuçta sürücü sağ mı?

-Sağ.

Problem Yok o zaman

Şaka bi yana auris olmuş corolla. Çoğu arac benzer hale gelirdi zaten.

Bu arada konuda Toyota ya laf atan kimse görmedim. Baska marka olsaydi kıyamet alanına dönerdi burası. Anlaşılan Toyota yi seviyor bu forum

• Eski kasa Toyota olduğu için normal. O yıllarda NCAP falan da yoktu.

• Bu pek 60 km hizla carparak olusan bir kazaya benzemiyor. Arka bagajin o derece girebilmesi icin daha hizli bir carpma oldugunu dusunuyorum. Tampon, tampon demiri, derken komple bagaj gocmus.

Auris degil bildigin Yaris olmus. Cok sukur surucuye bir sey olmamis.

• Bence bu Egea Toyotanın sağlam olan farıda oraya konmuş karalanmak için

• Şaka bir yana artık eski 90 lı yıllar Japon arabaları felsefesi artık yok şimdiki Japonlar daha kalitesiz ne yazıkki

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.