Şimdi Ara

Kafkas: 'Fenerbahçe'ye Şans Tanımıyorum'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Hakkı Kafkas, Kayseri Tempo Gazetesi’ne yaptığı açıklamada ligin zirvesini zorlayacak takımlar arasında ligin son şampiyonu Galatasaray olduğunu dile getirdi.

Kayserispor ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Kafkas, “Zirveye en yakın takım olarak Galatasaray’ı görüyorum. Çok iyi bir kadroya sahip. Eksikleri var.. Daha da iyi olacakları düşüncesindeyim.. G.Saray’dan sonra Beşiktaş’ın şansının yüksek olduğu kanaatindeyim.. Fenerbahçe’ye fazla şans tanımıyorum. Çünkü, oyun stili beğenmiyorum. Fenerbahçe ağır kalıyor” dedi.

Hasan Şaş’a övgü..
    Teknik Direktör Kafkas, Galatasaray’da en çok beğendiği futbolcu olarak bir zamanlar oda arkadaşı olan Hasan Şaş’ı gösterdi.. Kafkas, Hasan Şaş’ın hırsı ile Galatasaray’ı bu sezon sürükleyebileceğini de dile getirerek, “Hasan Şaş gibi futbolcuyu kadromda görmek isterim” dedi.

Tolunay Kafkas, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Steau Bükreş’i yenerek Şampiyonlar Ligi’ne kalma başarısı göstereceğini de iddia etti..

“Yenilmeyeceğiz”
    Bu hafta başlayacak Süper Lig için de düşüncelerini dile getiren Teknik Direktör Tolunay Hakkı Kafkas, ligin ilk 2 haftasında oldukça önemli maçlar oynayacaklarını bu maçlardan en az kayıpla ayrılmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Kafkas, “Lige galibiyet ile başlamak istiyoruz. Sivasspor deplasmanı kolay olmayacak. İç Anadolu’nun derbisi olarak nitelendirilen bir maç. Daima iki takım arasındaki maçlar sert ve çekişmeli geçmiştir.. Peşinden sahamızda G.Saray’ı konuk edeceğiz. Doğrusu bu iki maç çetin ceviz maçlar. Ligdeki kaderimize direk olarak etki edecek iki maç. Bu 2 maçtan 6 puan çıkarırsak süper olur. 4 puan alırsak çok iyi.. 2 puan alırsak iyi olur. Ama mağlup olmayı düşünmüyoruz. İki maça da galibiyet için çıkacağız” dedi.

• fmdeki medya konuşmaları gibi olmuş.aragonesde cevap verir yakında
  • futboldan anlayan birisi böle demez eğer o listede 3 büyük takımdan biri yoksa futboldan anlamıyordur
  • quote:

Orjinalden alıntı: severussnape

fmdeki medya konuşmaları gibi olmuş.aragonesde cevap verir yakında

Maybe next season
  • yanlış yere açmışsın konuyu.
  • Kafkas kim de sözüne itibar edilsin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bianconera

Kafkas kim de sözüne itibar edilsin?

İtibar edilecek bir durum zaten yok ortada.Adam düşüncesini belirtmiş sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fenerbahçe bu sene şampiyon olur iyi bir ön libero ile .
  • Nede olsa eski futbolcumuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

Fenerbahçe bu sene şampiyon olur iyi bir ön libero ile .

hiç bişeyin garantisi yok bence.iyi bir forvetle de biz şampiyon oluruz o zaman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Niralda

Fenerbahçe’ye fazla şans tanımıyorum. Çünkü, oyun stili beğenmiyorum. Fenerbahçe ağır kalıyor” dedi.

Oyun stilini beğenmiyormuş, o oyun stilini beğenmediğin takım CL'de çeyrek final oynarken övdüğün takımlar 5 er 8 er gol yiyip evine dönüyordu, senin beğenmenle olacaksa bu işler FB'yi şimdiden şampiyon ilan ediyorum o zaman
  • Adamın kişisel düşünceleri...
  • Tolunay kafkas kimmi bilmiyorsan git arastir milli formayla neler yapmis ögren.
    Neden Fenerbahce elestirilemezmi Alexden ön libero cikmasi kosan mucadele eden takimlara karsi zorlanmasi yalanmi Mtk macinda üstelikde fark attigi 2 ci macta bazi seyler gözükdü o takimin biraz iyisi olan Partizan Fbyi oldukca zorladi ilk yari sonu penalti gelmese acaba neler olurdu bunlari görmeyip Tolunay kim diyenler bence ilerleyen haftalarda bakalim neler diyecek.
    Elestiri yapmakda suc olmus yaptiginda cevap hazir sen kimsin deniliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: votepetrelli

Kıro

Kayseri kendini Türkiyenin en iyi 4. takımı zannediyor

hayır 5. takımı

• Kendisi hala fanatik Galatasaraylı olduğunu açıkça belli ediyor. Geçen seneki Fenerbahçe maçlarında aşırı motive ve saldırgan Kayseri'yi unutmadık.
  • kafkas önce kayseriye uefada birinci turu atlatsın sonra böyle demeçler versin.
  • bülent uygun gibi fanatik fenerbahçeli değil diyemi eleştiriliyor tolunay kafkas.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

@votepetrelli=Tolunay Kafkas'ı tanımayan zavallı.

Merak etme gayet iyi tanıyorum. Kendisi provakatörün en önde gidenidir.
    Fenerbahce-Kayseri macında ofsayt gol olunca hakemlere haysiyetsiz diyebilen insan
    Kayseri-Fenerbahce macında hakem top Luganonun eline deydi diye kart gösteriyor Fener 10 kişi kalıyor mactan puan kaybediyor.Kendisine bu hareket soruldugunda hakem kararına saygı duymak lazımdır diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: crstyn

bülent uygun gibi fanatik fenerbahçeli değil diyemi eleştiriliyor tolunay kafkas.

Bülent in GS hakkında böyle şeyler söylediğini duydun mu hiç?

Efendi bir adam Bülent bırak şimdi.

keza Rıdvan da fanatik Fenerli bir kere duydunmu diğer takımlar için bişi desin demez
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaXiLoPeZ

hayır 5. takımı

ne zaman 5. büyük oldu.

bu ülkede yıllardır üst sıraları zorlayan takımlar var. kayserispor kaç senedir zorluyor üst tarafı? sevmememe rağmen bir göztepe, bir eskişehir, hatta bir gaziantep değil benim gözümde kayseri. iki kere ilk 5'e girerek 5. büyük olunsaydı, daha ne büyükler çıkardı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.