Şimdi Ara

Kafein hapı gümrükten geçer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Supplementlerin yurtdışından gelmesinin yasaklandığı gibi bir şeyi daha önce duymuştum. Fakat bu kafein hapı tarzı şeyleri getirtenler var. Alan ya da bir bilgisi olan aydınlatabilir mi?

Bunun 100mglık versiyonunu almayı düşünüyorum.

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00I4JBMGA/ref=pd_aw_vtph_0_tr_2?ie=UTF8&psc=1&refRID=QS0QPT24RB1JJSVX5QWN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Bunu alana kadar kahve iç yeter.
    Kafein de uzun vadeli fayda etmez vücudun tolerans geliştirir.
    Yani aynı etkiyi görmessin. 200mg diyor ne kadar kullanacaksın günde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eskel

Bunu alana kadar kahve iç yeter.
    Kafein de uzun vadeli fayda etmez vücudun tolerans geliştirir.
    Yani aynı etkiyi görmessin. 200mg diyor ne kadar kullanacaksın günde ?

Midem sorunlu olduğu için kahve içemiyorum fazla. Bunlar dokunmuyormuş mideye. Gerektiğinde 100mg alıcam.

• Kafein hapları sakat sana söyleyeyim ayda bir içerim dersen bir şey diyemem her gün içicem dersen geçmiş olsun derim.ygs lys döneminde her gün kahve içen birisiydim kahve içmeyi bir gün aksatayım direkt başım çatlıyordu.ve bazende bir bardak içtiğimde ikinci bir bardağı istettiriyordu.seçim senin yani kahve içsen daha yararlı eğer kahve içmek istersende kahve çekirdeği önerebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Gözlüklü Kör

Kafein hapları sakat sana söyleyeyim ayda bir içerim dersen bir şey diyemem her gün içicem dersen geçmiş olsun derim.ygs lys döneminde her gün kahve içen birisiydim kahve içmeyi bir gün aksatayım direkt başım çatlıyordu.ve bazende bir bardak içtiğimde ikinci bir bardağı istettiriyordu.seçim senin yani kahve içsen daha yararlı eğer kahve içmek istersende kahve çekirdeği önerebilirim

Okul yaklaşıyor malum, geceleri uyuyamıyorum. Gündüz de ölü gibi oluyorum ayriyeten vize ve finallere de gece çalışıyorum. O yüzden almayı düşünüyordum ama birçok kişi kötü yorum yaptı, çekindim açıkçası. Teşekkürler cevap için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.