Şimdi Ara

Kafayı Yiyeceğim Bu Sorun Ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. Ben iOS 5.1.1 işletim sistemine sahip İphone 4 kullanıcısıyım. iOS 6.1 için jailbreak çıktı. Ona geçeceğim. Her şey hazır, fakat iTunes'ta satın alınanları aktar dediğimde yetki istiyor, ki burda sorun yok. Hesabı yazıyorum, giriş yap diyince bu bilgisayar zaten ekli diyor. Napacağım bundan sonra deli oluyorum her yeri araştırdım ama çözümü bulamıyorum. Yardım edin ne olursunuz!

• Pcye reset atın itunes açıp kapansın bidaha deneyin
  • Benden iki öneri.
    1. O hesabın yetkisini kaldırın ve iTunes'i kapatın. Sonra tekrar açıp, o hesaba yetki verin.
    Olmazsa 2. O hesabın yetkisini yine kaldırın ve iTunes'i kapatıp PC'den kaldırın. Sonra PC'yi yeniden başlatıp iTunes'i kurun, hesaba yetkiyi verin ve deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @XanthiN denedim yine aynı.

@Smile75 şimdi seninkini deneyeeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ab9999

@XanthiN denedim yine aynı.

@Smile75 şimdi seninkini deneyeeceğim.

@Smile75 olmadı. napabilirim yardım edin!!
  • Yerini tam olarak hatırlayamamakla birlikte, itunes'ta store menüsünde hesap yetkilendirme kısmında, itunes hesabının bağlı olduğu bütün bilgisayarlardaki yetkisini kaldırmak için bir bağlantı olması gerekiyor. Bunu acil durumlar için koymuşlar. Hesap 5 bilgisayar sınırına eriştiğinde ve diğer bilgisayarlardan yetkisini kaldıramayacağınız durumlarda, hesabın tüm bilgisayarlardaki yetkisini kaldırabiliyorsunuz ve bunu senede 1 defaya mahsus yapabiliyorsunuz. Deneyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaulGilbertX

Yerini tam olarak hatırlayamamakla birlikte, itunes'ta store menüsünde hesap yetkilendirme kısmında, itunes hesabının bağlı olduğu bütün bilgisayarlardaki yetkisini kaldırmak için bir bağlantı olması gerekiyor. Bunu acil durumlar için koymuşlar. Hesap 5 bilgisayar sınırına eriştiğinde ve diğer bilgisayarlardan yetkisini kaldıramayacağınız durumlarda, hesabın tüm bilgisayarlardaki yetkisini kaldırabiliyorsunuz ve bunu senede 1 defaya mahsus yapabiliyorsunuz. Deneyin derim.

Nasıl yapıldığını anlamadım ama deneyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    geçen ay açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Yerini tam olarak hatırlayamamakla birlikte, itunes'ta store menüsünde hesap yetkilendirme kısmında, itunes hesabının bağlı olduğu bütün bilgisayarlardaki yetkisini kaldırmak için bir bağlantı olması gerekiyor. Bunu acil durumlar için koymuşlar. Hesap 5 bilgisayar sınırına eriştiğinde ve diğer bilgisayarlardan yetkisini kaldıramayacağınız durumlarda, hesabın tüm bilgisayarlardaki yetkisini kaldırabiliyorsunuz ve bunu senede 1 defaya mahsus yapabiliyorsunuz. Deneyin derim.

Az önce kontrol ettim. Detaylı anlatayım.

iTunes'u aç.
    Store'a gir.
    Mail adresine tıklayarak hesabına giriş yap.
    Sonrası aşağıdaki görüntüde.

• quote:

quote:

quote:

Az önce kontrol ettim. Detaylı anlatayım.

iTunes'u aç.
    Store'a gir.
    Mail adresine tıklayarak hesabına giriş yap.
    Sonrası aşağıdaki görüntüde.

sağol hallettim ama iFunBox kullanarak. ipa ları backup yaptım şimdi iOS 6.1 i yükleyeceğim

• Cydiadan appsync 5+ yukle itunesi yetkilendir olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.