Şimdi Ara

kafayı yicem prieste karşı yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlık herşeyi açıklıyor mage oynamayı seviyorum ama gerçekten artık kafayı yeme durumuna geldim adamın 1 hpsi kalsa bile 3000 tane heal atıyor. heal attıkça kart alıyor damage atılmıyor hayvan gibi kartları var allahım kafayı yicem!! priestleri nasıl yenebilirim veya bir deck önerebilirmisiniz.blizzarda sövmekten yoruldum.

• anti anduin grubu var ona katıl :D
  • 1/3 lük kart çekmesini sağlayan kartı oynadığında bul bi yolunu yok et. sonra hallederim deme. 5/5, damagei herzaman canına eşit olan kartı oynayınca elinde damage vuran hangi kart varsa vur. en azından bidahaki tur double hp kullansa bile daha az etki eder. elinde 4 damagei olan kart bulundur eğer hiçbişey yapamıyosan. çünkü priestler damagei 4 olan minionlara spellerle direk öldüremiyo. bi kaç tane spelli var direk damage veren . 1/7, 1/4, 2/7 lik kartlar oynarsa onlarıda ya direk yok et ya da vurki doublelamasın bidahaki tur.
    silenceını boşa harcama. öldüremeyeceğin minionlara 2 damage vurup bırakma. şimdilik aklıma bunlar geliyo.

dediklerimi yapmazsan sonun böyle olur:

yan hesabımdan ss ler. adımı öylesine thrall koydum randomize ederek. kabul etmez thrall ismni dedim bastım okay e kabul etti adım thrall kaldı. bilsem başka bişey koyardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 7 Mart 2014; 19:48:01 >

• Do you need a blessing? sesini duydugun an o kartı yoketmelisin.
  • Yav sadece heallese iyi, gidiyor bir minion'ın hp'sini 2 kez doublelayıp sonra inner fire atıyor. Yetmiyor senin deckten geçiniyor. Yetmiyor hem aoe damage attığı gibi hem de aoe heal atıyor. O da yetmiyor oynadığın minionı alıyor. O da yetmiyor senin minionlarını shadow word pain/death ile 2 ya da 3 manaya yok ediyor. Hatta bu bile yetmiyor gidiyor lightwell oynuyor, işin yoksa onu yok et.
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    yav yetişemiyorumki geçen oyun 5 canım vardı adamın 2 geldi mind blast attı öldüm kafayı yicektim. allah belasını versin wowdaki shadow priestin nerf yememiş hali gibi bide magenin 10 manalık pyrosuna op diyorlar geçen oyun adam sea giantı 42 damage yaptı bide el bitene kadar bekleyip well played yazıp duruyor keşke chat sistemi olsada sövsem.. taunt atıyorum kartı çekiyor yine vuruyor.1 kere yenebildim priesti o da adam bilmiyodu heralde benim minyoları healliyodu
  • yılanın başını küçükken ezeceksin :) oyun uzadıkça dert oluyor priest
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Priest i en güzel shaman counterlıyo
  • Bobby Zzz kullanıcısına yanıt
    shaman ile rush build yapınca alabiliyorum bazen. fakat ne yapıp edip yine oyunu uzatıyor yine alıyor artık ben böyle bi class görmedim.. artık ateistim ama oyuna girerken allahım lütfen priest çıkmasın diye dua ediyorum.
  • nuksws_99 N kullanıcısına yanıt
    Ben shamanla control oynuyorum priest gerçekten birşey yapamıyo özellikle deckimde 4 atacklı yaratıklar hep var yeti olsun drake ler olsun earth shatlarım olsun oyunun sonunda çok güçlü kağıt koymuyorum yere bufflayarak kazanıyorum güçlü kağıtları kendine alabiliyo priler sıkıntı çıkmasını istemediğim için ayrıca hex op :D
  • Hoşgeldin
  • Biraz daha tecrube edinirsen priestlara karsi zorlanmayacaksin. Oyunun en zayif classlarindan biri priest su an. Ust ranklarda bir tane bile priest deck cikmayacak karsina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bol silence ve 4 ataklık herolarla oynaman gerek
  • Priest sorun değilde hunter'ın köpekleri kafayı yedircek bana
  • beyler çözümü buldum direk priest alıp 2x double can veren kartı hp yi damage yapan + lightwell atın birde awesome karttan heal heal veren yaratık gelirse ilah oluyorsunuz.
  • Ben oyuna yeni başladım. Daha heroları açmaya çalışıyorum. Hepsini açtım Priest kaldı. 8 maç falan yaptım hepsinde yenildim. Mage olarak oynuyorum. Kafayı yiyeceğim. Yarın başka bir heroyla şansımı deneyeceğim. Adam habire heal atıyor. Bir oyunda hpsi 2 idi. Sonra 3-5 heal attı yendi beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

Ben oyuna yeni başladım. Daha heroları açmaya çalışıyorum. Hepsini açtım Priest kaldı. 8 maç falan yaptım hepsinde yenildim. Mage olarak oynuyorum. Kafayı yiyeceğim. Yarın başka bir heroyla şansımı deneyeceğim. Adam habire heal atıyor. Bir oyunda hpsi 2 idi. Sonra 3-5 heal attı yendi beni

şimdi warlockuma 400 dust harcayarak murloc buildle ranked atıyorum hadi hunter yine durdurulabiliyor fakat priest yok abi kafayı yicem adamlar daha ranked lvli 20 alextrazsa atıyor kaç para bastın oyuna .. allahım. durdurulmasına imkan yok tam aldım diyosun atıyor 8 heal tam minionlarını bitiryosun 5 manalık 2 heal 2 damage atıyor murloclar gg.bari 1 el cd si olsa. bide 7 hpli beasta x2 double hp hpyide damageye çevir yapması yokmu.. shadow pain word - ve +5 damageye tek atanı söylememe gerek bile yok

Murloc kartlarının hepsinden 2 adet var mı? Ayrıca 20 level ranked ın alex atmasının p2w ile alakası yok, bir packten falan çıkmış olabilir, günahını almamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bllmrshn

Murloc kartlarının hepsinden 2 adet var mı? Ayrıca 20 level ranked ın alex atmasının p2w ile alakası yok, bir packten falan çıkmış olabilir, günahını almamak lazım

hepsinden 2 adet yok bazıları 1 tane . en az 20 tane açmışımdır bir legend çıkmadı yav. oyunun sisteminide tam çözemedimki bazen karşıma adam geliyor başlıyor legend epic atmaya.. murloc rush ile bazen shaman a yeniliyorum prieste %70 yeniliyorum öbürlerini çok kolay yenersin tavsiye ederim . ama gerçekten priest deliriyosun.
    Parayla bi ilgisi yok bana da oyunun başlarında Alex çıkmıştı packten, ki ayrıca ben de 20 level civarı oynuyorum şu anda. Ön yargılı olmamak lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.