Şimdi Ara

kafayı yemek üzereyim tip mi davranış mı lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer ki yazımı uzun bulmayıp okuyupta yorum yaparsanız çok minnetter kalırım çünkü artık kafayı yiyeceğim. Aarkadaşlar 8 ay önce aynı üniversiteden ki Ankara Üniversitesi bir kızla instagramdan tanıştık. resimlerimi filan attım, oda attı ben beğenmiştim oda beğendim dedim kızla görüştük, o gün birşeyler yaşadık çıkmaya başladık. Yaklaşık 3 hafta sürdü ve 3 kere görüştük toplamda. Ardından hiç görüşemedik çok iyi konuşuyor mesajlaşıyorduk birden bire vize zamanı birşey oldu mesaj atmamaya başladı mesjlarda soğuk davranmaya başladı ve en sonunda bir yalanla benden ayrıldı ki yalan olduğu ispatlıdır. Şuan o kız başkasıyla çıkıyor benden ayrıldığı zamandan beri aynı kişi. Bir ortak arkadaşım beni tekrar biriyle tanıştırdı. Önce whatshappda konuştuk foto filan attım. Sonra o gün görüştük çıkmaya başladık.Başlarda çok iyi gidiyordu aynı şekilde çok güzeldi.Toplamda 5 6 kere görüşmüşüzdür piknik olsun sinema olsun 1 aydan sonra benden borç par filan istemeye başladı sigarasını bile alıyordum.Üstelik benle yakınlaşmıyordu öpüşme filan.Gerekçe olarak daha zaman geçmedi ne kadar oldu tanışalı filan diyordu.Aynı şekilde bir müddet sonra sebebsiz bitti.
    Daha sonra netten biriyle tanıştık 2 hafta telde konuştuk. O gün kızla sinemaya girdik yakınlaşma olmadı ama çıkıyor gibiydik.1 hafta sonra tekrar görüştüğümüzde soğuk davranmaya başladı o andan itibaren.Bana ilk görüştüğümüzde bunun 2 yıllık sözlüsü oldugunu onndan ayrıldığından filan bahsediyordu.biz ayrıldıktan sonra sözlüsüyle 20 gün sonra barışmış tekrar.
    En son ki olayda bu seferde facebooktan birisiyle tanıştım istek göndermiştim. Bana kendisi görüşelim görüşelim diyordu. Ama normal görüşüyorduk yani herhangi birşey yok. Ben hep geri çevirdim en sonunda geçen hafta görüştük gayet iyi geçti kızı güzel buldum başta arkadaşız diyordum ama sonradan hoşlandığımı farkettim ama kıza söylemedim.İlk görüşmedne sonra aynı şekilde mesajlaşmaya konuşmaya devam ediyorduk, buna şu gün görüşüp lunaparka gidelim mi dedim oda olur dedi sonra lunaparkı sinemaya çevirdik.O gün ne oldu bilmiyorum ama o 2.görüşmeden sonra kız bana yalnız kalmam gerekiyor dedi hiç mesaj atmadı bende aynı şekilde atmadım oda bitmiş oldu.

Ben zor bela birileriyle tanışıp ilerlemek isterken neden bunlar başıma geliyor. Yani deseniz ki hareketlerinden hoşlanmıyorlar ki herhangi bir yanlış şey yaptığımı düşünmüyorum. Yani kaba konuşan bir insan değilim, küfür eden bir insanda değilim. Sohbet konusundada açıkcası bunu yakın arkadaşlarımda söyledi çok ciddi bir uslubun var sohbetin iyi değil.Bu konularda tecrüben yok dedi.Yani ilişkiyi yüretmiyorsun dediler.
    Geriye aklıma sadece tip geliyor. Yani zaten zor tanışıp görüşüyorum bir süre sonra bitiyor.Tip konusundada arkadaşımın dediği seni beğenmese senle görüşmez fotolardan farkın yok oynama yok.. Onuda geçtim bunlar seni ilk gördüklerinde bitmiyor bir süre sonra ayrılıyorlar yani görüştükten sonra değil. 2. 3. görüşmeden sonra bitiyor olay. Arkadaşlar sizce olay ne ? Ben çok saf salak biriyim kızlar bunu düşünüyor yada sohbetimi sıkıcı filan mı buluyorlar yoksa görüntümü cidden kafayı yedim

• Kisaca sunu diyim tipi ultra guzel olsun karakteri davranisi kotuyse olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus_97

Kisaca sunu diyim tipi ultra guzel olsun karakteri davranisi kotuyse olmaz

sen kızmısın erkek mi ? birde karekterim davranışım nasıl kötü olabilir ki. gayet kibar davranıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CBurakC

quote:

Orijinalden alıntı: uranus_97

Kisaca sunu diyim tipi ultra guzel olsun karakteri davranisi kotuyse olmaz

sen kızmısın erkek mi ? birde karekterim davranışım nasıl kötü olabilir ki. gayet kibar davranıyorum

Olum seni degil lan karsi taraf icin diyom ben yani genelleme dedim

• Mesele hep internetten vs tanıştığın insanlarda olabilir, ilişkiler için biraz tanıma süreci gelişir, ani olan şeyler ani kaybedilir.

Çevrende görüşerek tanışmaya ve konuşmaya başlayacağın birisiylede bu durumlar yaşanıyorsa da sıkıntı o arkadaşının söylediği ciddi üslubun ve tecrübesizliğin olabilir, ciddilik iyidir ama şimdiye kadarda kötü gitmemiş tecrübe edinmişsin işte dostum.. Kafa dengi ve dürüst bir insan bulunca bu düşüncelerinde değişecek ve tecrübelerinin meyvesini alacaksın diye düşünüyorum ben, karamsar olma dostumm

• Ne konusacagini bilmiyorsun bence. Konusuyorsun tamam ama kizin ilgisini cekecek konular mi bunlar yoksa sikilacagi konular mi? Kiza surekli kendinden bahsetme, konusurken de surekli kizin uzerinden sorular sorma yani ikinizin arasinda dengele. Siyaset ve futbol konusuyorsan benim yanima da gelme ben de kacarim.

• 3 4 kere tecrübe etmişsin onu bulamayanlar da var şükret

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalPWN

Ne konusacagini bilmiyorsun bence. Konusuyorsun tamam ama kizin ilgisini cekecek konular mi bunlar yoksa sikilacagi konular mi? Kiza surekli kendinden bahsetme, konusurken de surekli kizin uzerinden sorular sorma yani ikinizin arasinda dengele. Siyaset ve futbol konusuyorsan benim yanima da gelme ben de kacarim.

bir arkadaşım konuşma kayıtlarına baktı sanki iş görüşmesindeymişin konuşuyorsun. birde çok standart günaydınn napıyorsun şuraya gittim şunu yaptım iyi geceler filan gibisinden dedi. ilginçtir geçen hiç tanımadığım netten sohbet ettiğim bir kızda bana senle konuşurken sanki iş görüşmesindeyim sandım dedi gülerek. ama mesajda tabi. ya ben aslında sohbet ediyorum. her konudan konuşuyorum hemen hemen maçta konuşmam

• yedek oyuncu olmuşsun hocam. şöyle ki o kızlar o sıra boştalar ve canları sıkılıyor. e bedavadan gezip tozmak yemek içmek onların da hakkı. tahmin ediyorum senin de ortalama bir tipin var. sonra başkaları devreye giriyor artık senden daha zengin mi yoksa daha yakışıklı mı bilmem. o kızı alıp götürüyor. sıkma canını. sıkıntı sende değil.

• PERENAL. kullanıcısına yanıt
    reyis tamamda zaten o sırada boşta olmayan biriyle nasıl sevgili olabilirim ki ?
  • bu arada boyum 178 kilomda 76 arkadaşlar. ankarada oturuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CBurakC

reyis tamamda zaten o sırada boşta olmayan biriyle nasıl sevgili olabilirim ki ?

ya demek istediğim hep o kafadaki yanlış insanlara rast gelmişsin. kızlar kendilerini hep daha iyilerine layık gördüklerinden oluyor. günümüz kızlarının çoğu böyle

• Davranis onemli olan ve bence bi sorun var onda.

2 seyden dolayi

1, birinci aydan hemen opusmeyi falan beklemek. Erken bi sekilde bunlar yasanan iliskilerde devam beklemek sacma olur. Her kizda veya erkekte hemen yapmak iyi sonuclanmayabilir.

2, saydigin kisilerin hepsi sosyal medya uzerinden tanismakla. Onceden hicbirini adam gibi tanimamissin gormemissin ki. Ne bekliyodun ki uzun sureli bi iliski mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladığım kadarıyla sen diyorsun ki buluşalım takılalım hemen yakınlaşalım. hızlı gitsin istiyorsun. ayrıca bu olayları kaç ay içerisinde yaşadın. kusura bakma ama bana inanılmaz yüzeysel birisi gibi geldin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.