Şimdi Ara

kafayı yemek üzereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba beyler platin 2 yim şuan ve yaklaşık 1 haftadır platin 1 olmaya çalışıyorum seriye kadar çıkıp 0 lpye düşüyorum bu oyun yüzünden sinir hastası olacam galiba

hani hep diyorlar ya iyi bir oyuncu her şeye rağmen taşır diye buradaki iyi oyuncu tanımını kim neye göre yapmış anlam veremiyorum bir oyunda jungle'ın yapması gereken her şeyi yapıyorum ama yok olmuyor ben daha 2.buffımı alamadan bottan double kill sesleri yükseliyor sonrası malum diyorum ki adc alayım belki farklı olur bu sefer mid sorunlu mid seçiyorum başka yer sorunlu yahu bende mi sorun var anlamış değilim

bakın kazanmak umrumda değil benim zevk alarak kaybedeyim yemin ederim ağzımı açmam ama öyle tipler geliyor ki oyuna hırslandıkça hırslanıyorum zevk için değil hırs için oynar oldum bu oyunu

illa metaya mı uymak zorundayız kazanmak için ne yapayım topa maokai çekip zırh can yazan ne kadar eşya varsa hepsini alayım moron gibi dünyanın hasarını mı tanklayayım
    neresi zevkli bunun ? kazan ama zevk alma mantığı bana uymuyor ama görünen o ki benim ona uymam gerekiyor .

asıl isteğime geliyorum şimdi oyunu rahat domine edebileceğim bir rol arıyorum ne olursa olsun hepsinde tecrübem var ama ana bir rolde ustalaşmak istiyorum bir de meta denen laneti takip edebileceğim bir site var mıdır acaba ? şimdiden teşekkür ederim .

• turnuvaları izle, probuildden yardım alabilirsin
  • valla west plat olsa diyecem artık metayı oynamadan zor yükselirsin diye ama tr plattan çıkmak daha kolay oyun spamle zac tavsiye edebilirim euw platta %63 winrate ile gidiyorum suan
  • team fightta iş yapan şampiyonları oynamalısın. silver goldlara göre haliyle biraz daha iyi oluyor oyun bilgileri , maokai açıkta kalıyorsa oyna , zedle rengarla khazixle falan , eğer dia'dan fazlası değilsen taşıman 2 kat daha zor olur. Birazda şans işi ama elinden gelenin daha fazlasını yapmadan çıkamıyorsun bir yerlere

Orijinalden alıntı: InsignAce

ne metası adam allahın unuttugu urgot ile dün oyun taşıdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

-Grell Sutcliff. (≖︿≖✿)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin kafayı yicem
    2 yıl önce açıldı
    Beyler kafayı yiyorum beyler
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.