Şimdi Ara

Kafayı koyduğum gibi uyumak istiyorum nasıl olucak bu iş ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafayı koyduğum gibi uyumak istiyorum nasıl olucak bu iş?

• Goyun say goyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asmr videoları izle
  • Babam kafayi koyduktan 3 sn sonra horlamaya basliyor nasil becerdigini sorunca yarin sabahin 6 sinda toplantim oldugunu dusunuyorum diyor

• kafayı koyduğun gibi uyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osuruktanteyyare

Babam kafayi koyduktan 3 sn sonra horlamaya basliyor nasil becerdigini sorunca yarin sabahin 6 sinda toplantim oldugunu dusunuyorum diyor

birşey düşünürsem hiç uyuyamıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osuruktanteyyare

Babam kafayi koyduktan 3 sn sonra horlamaya basliyor nasil becerdigini sorunca yarin sabahin 6 sinda toplantim oldugunu dusunuyorum diyor

Valla seni bilmem ama babamız bizim gibi 12 de 1 de kalkmıyo saat en geç 7 de kalkıyo haliyle yoruluncada kafayı koyduğu gibi uyuyo. Yazın işlere biraz yardım ettimde eve 8 de geliyodum 10 da yatıyodum daha fazlasında dayanamıyodum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kötü yanlarını saysam vaz geçersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: This_is_Heavy

Kötü yanlarını saysam vaz geçersin

Neymiş hocam bir sayda bilgilenelim hepimiz :)
  • Kafanı koymadan uyumayı dene bide

• 2-3 posta git cok rahat uyursun
  • beethoven dinle %100 cozum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Reis

quote:

- Uzanarak film,tv falan izleyemezsin.Uyursun.
    - Şöyle bi uzanıp kulaklığımı takıyım da müzik,radyo dinleyeyim diyemezsin.Uyursun.
    - Otobüste giderken kafanı cama yaslayıp etrafı seyredemezsin.Uyursun(ineceğin durağa gelmeden uyanmanı sağlayan sistemin ne olduğunu ya da böyle bir sistem gerçekten var mı bana mı özel bunu da çok merak ediyorum)Dik durursan uyumazsın.
    - Psikolog seansı sırasında uyursun.
    - En önemlisi de gece kızla mesajlaşamazsın.Uyursun.Sabah kalktığında onlarca mesaj,bir o kadar çağrı ve bolca trip bu gibi durumlarda sık rastlanan olaylardır.

Ha yok mu iyi yanı dersen var olmaz mı

- Uzun kısa her türlü yolda rahatlıkla uyursun.
    - Gündüz gece fark etmez istediğin anda uyursun.
    - Sevmediğin derste saliseler içerisinde uyursun.(Ne kadar iyi bir yan olduğu ayrı bir tartışma konusu olma potansiyeline sahip.)
    - Uykunun kaçması söz konusu bile değildir.Uyursun.

Yeterli mi bu kadar?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kara Reis

quote:

- Uzanarak film,tv falan izleyemezsin.Uyursun.
    - Şöyle bi uzanıp kulaklığımı takıyım da müzik,radyo dinleyeyim diyemezsin.Uyursun.
    - Otobüste giderken kafanı cama yaslayıp etrafı seyredemezsin.Uyursun(ineceğin durağa gelmeden uyanmanı sağlayan sistemin ne olduğunu ya da böyle bir sistem gerçekten var mı bana mı özel bunu da çok merak ediyorum)Dik durursan uyumazsın.
    - Psikolog seansı sırasında uyursun.
    - En önemlisi de gece kızla mesajlaşamazsın.Uyursun.Sabah kalktığında onlarca mesaj,bir o kadar çağrı ve bolca trip bu gibi durumlarda sık rastlanan olaylardır.

Ha yok mu iyi yanı dersen var olmaz mı

- Uzun kısa her türlü yolda rahatlıkla uyursun.
    - Gündüz gece fark etmez istediğin anda uyursun.
    - Sevmediğin derste saliseler içerisinde uyursun.(Ne kadar iyi bir yan olduğu ayrı bir tartışma konusu olma potansiyeline sahip.)
    - Uykunun kaçması söz konusu bile değildir.Uyursun.

Yeterli mi bu kadar?

Hocam zaten adam uyumak istiyor. Film izlemek veya kizlarla mesajlasmak degil.

• Akşama doğru yoğurt ye
  • çalış, amelelik yap bak nasıl uyuyosun.
  • garanti çözüm veriyorum şimdi beynine bir komut öğretmen gerekiyo mesela uyumadan önce elinle bi hareket yapçaksın ama günlük hayatta çok kullanılmadık bişi olmalı
    ve uyumadan önce sürekli bunu yapacaksın sonradan beyin diyoki la bu salak elini böle yapınca uyuyo ozmn elini öle yapınca direk uyku moduna girip uyuyosun niye çok kullanılmamış bişi istedik eğer yumruğunu sıkmak gibi bişi yaparsan kavga ederken uykun gelebilir
  • Yattıktan sonra teli eline alıp bi dh'ye gireyim demezsen uyursun. Al işte saati yine 3 ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: PrezerLatifçi

garanti çözüm veriyorum şimdi beynine bir komut öğretmen gerekiyo mesela uyumadan önce elinle bi hareket yapçaksın ama günlük hayatta çok kullanılmadık bişi olmalı
    ve uyumadan önce sürekli bunu yapacaksın sonradan beyin diyoki la bu salak elini böle yapınca uyuyo ozmn elini öle yapınca direk uyku moduna girip uyuyosun niye çok kullanılmamış bişi istedik eğer yumruğunu sıkmak gibi bişi yaparsan kavga ederken uykun gelebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Acgforth

Yattıktan sonra teli eline alıp bi dh'ye gireyim demezsen uyursun. Al işte saati yine 3 ettim

Aynen.Sabah 8.30'ta dershanem var.Bir de sabah duşa gireceğim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.