Bildirim
Kafayı çalıştıran nasıl kolay kazanıyor (domain olayı)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
adreslerde türkçe karakter kullanıldığını bilmiyordum...
Örnek : çanaçkılar , şahinler , yapıcı , cppiliç , koçak vs..vs.. -
satmış mı hiç -
Nasıl yani anlamadım 5-10 milyona isim hakkını alıyo sonra biri böyle bi şirket açarsa bunlardan satın mı alıyorlar? aynısını internet mahirede yapmaya çalıştılar. Ama mahir yemedi vewww.ikissyou.org diye bir site açtı. dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü sitesi oldu. Bir çok yerden ödül aldı. Başkanlardan simgesel şehir anahtarları aldı. Borat diye kopyası oluşturuldu ve filmi çekildi. bir sürü ünlü ve lady'ler evine davet etti. halada davet ediyorlar.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Haplo
Nasıl yani anlamadım 5-10 milyona isim hakkını alıyo sonra biri böyle bi şirket açarsa bunlardan satın mı alıyorlar? aynısını internet mahirede yapmaya çalıştılar. Ama mahir yemedi vewww.ikissyou.org diye bir site açtı. dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü sitesi oldu. Bir çok yerden ödül aldı. Başkanlardan simgesel şehir anahtarları aldı. Borat diye kopyası oluşturuldu ve filmi çekildi. bir sürü ünlü ve lady'ler evine davet etti. halada davet ediyorlar..
Abi sorması ayıp kim bu adam
-
quote:
Nasıl yani anlamadım 5-10 milyona isim hakkını alıyo sonra biri böyle bi şirket açarsa bunlardan satın mı alıyorlar? aynısını internet mahirede yapmaya çalıştılar. Ama mahir yemedi vewww.ikissyou.org diye bir site açtı. dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü sitesi oldu. Bir çok yerden ödül aldı. Başkanlardan simgesel şehir anahtarları aldı. Borat diye kopyası oluşturuldu ve filmi çekildi. bir sürü ünlü ve lady'ler evine davet etti. halada davet ediyorlar..
Who is want to come TURKEY I can invitate .....
She can stay my home ........
-
quote:
Orjinalden alıntı: shadowhero
quote:
Abi sorması ayıp kim bu adam
al işte...
Tüm Dünya tanıyor ama bizim vatandaşımız tanımıyor
len adam şatolara girip çıkıyor elini kolunu sallaya sallaya artıq
-
resmi var mı bu adamın çok mrk ettim. -
quote:
Orjinalden alıntı: PETERSBURG
resmi var mı bu adamın çok mrk ettim.
www.ikissyou.org -
kafayı kullanmış
şarkıcıların sahne isimleri içinde plak şirketleri birbirlerine giriyordu.. Özcan Deniz, Alişan, Adnan Şenses, Altay, Aslı Hünel, Ayhan Aşan, Deniz Erdoğan, Elif Karlı, Ertuğrul Polat, Grup Yade, Güçlü Soydemir, Gülşen, Hamiyet, Hatice, Kadir Demirel, Kibariye, Kim Bunlar, Mehmet Öndül, Nanu, Nuray Hafiftaş, Onur Sarıkaya, Seher Dilovan, Servet Kocakaya, Suat Suna, Tezhan, Turgay Başyayla, Yusuf Harputlu.. isim hakları açık arttırmada satılmıştı
Not: Alıntıdır.http://arsiv.sabah.com.tr/2004/06/25/gun102.html
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X