Şimdi Ara

Kafayı çalıştıran nasıl kolay kazanıyor (domain olayı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.yahoodomain.com 650,000 ytl (100,000 usd vermişler ama satmamiş eleman)
    www.kirtasiyeniz.com 150.000 ytl (1 teklif almış bile)
    www.beyoglu.net 6,000 - 12,000 ytl
    www.e-yurttas.com 80,000 - 250,000 ytl
    www.aysunkayaci.net 300 ytl (cazip görünüyor )
    www.modernalisveris.com 90,000 ytl
    www.ariyayinlari.com 4,000 - 6,000 ytl
    www.xlargeshop.com 5,000 ytl
    www.yemekfisi.com 15,000 ytl
    www.güninşaat.com 30,000 ytl (türkçe karakter)
    www.altunbaş.com 10,000 ytl
    www.künefeci.com 10,000 ytl
    www.ciğerci.com 9,000 ytl
    www.koçak.com 50,000 ytl
    www.cppiliç.com 20,000 ytl
    www.yapıcı.com 30,000 ytl
    www.unludokum.com 30,000 ytl
    www.storenikon.com 65,000 ytl
    www.firmspatent.com 65,000 ytl
    www.şahinler.com 100,000 ytl
    www.enguzelcaydoguscay.com 30,000 ytl
    www.tosyalı.com 55,000 ytl
    www.çanakçılar.com 85,000 ytl
    www.pakyürek.com 30,000 ytl
    www.ışıklar.com 55,000 ytl
    www.bankgaranti.com 100,000 ytl
    www.burcelik.com 50,000 ytl
    www.agakim.com 50,000 ytl
    www.sabahyatak.com 40,000 ytl
    www.kayaholding.com 50,000 ytl

tüm bunlar gittigidiyor.com'da açık arttırmadalar. kafa çalıştırıp para kazanmak bu olsa gerek.

http://bilgisayar.gittigidiyor.com/Domain-Hosting_Domain-Alan-adi_W0QQkatZZbbdQQsraZZedaQQsyfZZ7

• adreslerde türkçe karakter kullanıldığını bilmiyordum...

Örnek : çanaçkılar , şahinler , yapıcı , cppiliç , koçak vs..vs..
  • satmış mı hiç
  • Nasıl yani anlamadım 5-10 milyona isim hakkını alıyo sonra biri böyle bi şirket açarsa bunlardan satın mı alıyorlar? aynısını internet mahirede yapmaya çalıştılar. Ama mahir yemedi vewww.ikissyou.org diye bir site açtı. dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü sitesi oldu. Bir çok yerden ödül aldı. Başkanlardan simgesel şehir anahtarları aldı. Borat diye kopyası oluşturuldu ve filmi çekildi. bir sürü ünlü ve lady'ler evine davet etti. halada davet ediyorlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Nasıl yani anlamadım 5-10 milyona isim hakkını alıyo sonra biri böyle bi şirket açarsa bunlardan satın mı alıyorlar? aynısını internet mahirede yapmaya çalıştılar. Ama mahir yemedi vewww.ikissyou.org diye bir site açtı. dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü sitesi oldu. Bir çok yerden ödül aldı. Başkanlardan simgesel şehir anahtarları aldı. Borat diye kopyası oluşturuldu ve filmi çekildi. bir sürü ünlü ve lady'ler evine davet etti. halada davet ediyorlar..

Abi sorması ayıp kim bu adam

• quote:

Nasıl yani anlamadım 5-10 milyona isim hakkını alıyo sonra biri böyle bi şirket açarsa bunlardan satın mı alıyorlar? aynısını internet mahirede yapmaya çalıştılar. Ama mahir yemedi vewww.ikissyou.org diye bir site açtı. dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü sitesi oldu. Bir çok yerden ödül aldı. Başkanlardan simgesel şehir anahtarları aldı. Borat diye kopyası oluşturuldu ve filmi çekildi. bir sürü ünlü ve lady'ler evine davet etti. halada davet ediyorlar..

Who is want to come TURKEY I can invitate .....

She can stay my home ........

• quote:

Orjinalden alıntı: shadowhero

quote:

Abi sorması ayıp kim bu adam

al işte...

Tüm Dünya tanıyor ama bizim vatandaşımız tanımıyor

len adam şatolara girip çıkıyor elini kolunu sallaya sallaya artıq

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • resmi var mı bu adamın çok mrk ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PETERSBURG

resmi var mı bu adamın çok mrk ettim.

www.ikissyou.org
  • kafayı kullanmış
    şarkıcıların sahne isimleri içinde plak şirketleri birbirlerine giriyordu.. Özcan Deniz, Alişan, Adnan Şenses, Altay, Aslı Hünel, Ayhan Aşan, Deniz Erdoğan, Elif Karlı, Ertuğrul Polat, Grup Yade, Güçlü Soydemir, Gülşen, Hamiyet, Hatice, Kadir Demirel, Kibariye, Kim Bunlar, Mehmet Öndül, Nanu, Nuray Hafiftaş, Onur Sarıkaya, Seher Dilovan, Servet Kocakaya, Suat Suna, Tezhan, Turgay Başyayla, Yusuf Harputlu.. isim hakları açık arttırmada satılmıştı

Not: Alıntıdır.http://arsiv.sabah.com.tr/2004/06/25/gun102.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.