roshomon cok ılgınc bir film.. ama onerırım ızlemeyenlere
Filmleri listeledim torrentte.Sıradan gidecegim.İzledikçe buradan görüşlerimi belirtirim
aman allahım scanners da var. bu filmi kim bulabilir bana nolur çok sevinirim
çok sağlam bir arşiv. başlıyorum torrente asılmaya
harika
Aralarında izlemediğim çok film var ama izlediklerim de inanılmaz iyiydi. Örn; Usual Suspects, Secret Window, Fight Club, The Machinist...
Güzel konu olmuş.
İlgimi çekiyor böyle filmler.İzlemediklerimi listeme aldım.Konu çok güzel
Üst konu olmalı muhteşem devamıda gelmiş..Umarım devamı gelmeye devam eder.
Zindan adası da listede yer almalı. Çok güzel ve kafa karıştırıcı bir film.
memento ve the usual suspects cidden süper.. kesinlikle tavsiye ediyorum hala izlemediyseniz..
Mesajım bulunsun, iyi konu
Güzel konu
plot twist filmlerde tam herşeyi anlamışken "haydaa, nooldu şimdi??" dedirten, olanların aslında hiç de göründüğü gibi olmadığını ortaya çıkararak insanı allak bullak eden olaylardır. bazı filmleri güzel yapan özellik buyken (bkz: usual suspects) (bkz: fight club) (bkz: sixth sense), bazı filmlerde gereksiz kullanımları insanı sinir eder (bkz: wild things)
cliffhanger gazete ya da dergilerde düzenli olarak yayımlanan bant karikatür ve çizgiromanlarda ilk kez 1930'lu yıllarda kullanılmaya başlanmış bir merak uyandırma tekniği... son karede silahlı bir gölge kahramanımıza arkadan yaklaşır ve "devam edecek" yazısını okuruz...
kaynak : ekşi
bilmiyordum, bulmuşken buraya da bir not düşeyim dedim.
İzlemediklerimi izlemem lazım bir ara
Herkesin bilmediğini düşündüğüm ve çok beğendiğim beş on film var bu listede. Bir o kadar da hiç bilmediğim var aynı listede. Bu demek oluyor ki hiç bilmediğim ama izlesem çok beğeneceğim filmler bunlar. Arkadaşların da dediği gibi Shutter Island çok başarılı. İzleyene Brain Pussyfication geçirtebilecek bu film inanıyorum ki yıllar sonra bu türün en iyileri arasında addedilecektir. Bir de Orphan var.
Ne çok film izlemişim, sevdiğim film tarzının Mindfuck olduğuyla beraber onu öğrendim şimdi
Joe Black'de süper filmdir. Bu tarz filmler gerçekten kafa kurcalıyor senaryo'yu kurguyu tahmin etmek zor..
Insomnia (2002) Following (1998)
tam benlik bir konu olmuş ellerine salık.
quote:
Orijinalden alıntı: hayalkıyısı
aman allahım scanners da var. bu filmi kim bulabilir bana nolur çok sevinirim
Bu film 3 seri imiş ilk defa duydum ve sizin isteğiniz üzerine torrent olarak buldum, pm'den 3 fimininde bulunduğu paket link olan "Scanners Trilogy" olarak linkini gönderdim size...