Netbook almak istiyorum bu aralar ama kafam fazlasıyla karıştı karar veremiyorum bir türlü kimisinin tipi hoşuma gitmiyor kimisinde tip var performansları kötü vs bir sürü cihaz var piyasada.
Bütçe olarak en fazla 700 tl ayırdım almışken sağlam bir şey olsun istiyorum nette gezerken donma vs yapmaz diye umuyorum netboklarda en zorlama kullanım şekli winamp+msn+2-3 tane internet sayfası açık olucak bu halde kullanırken performans durumu nasıldır merak ediyorum takılma donma vs yaparmı?
Benden daha çok cihazı babamda kullanıcak o genelde müzik dinlemek ve film izlemek için kullanıcak film izlerken 6 hücreli bir netbook un şarjı ne kadar gider?
Bir diğer sorumda laptopımda kullandığım usb tv kartını bu cihazlardada sorunsuzca kullanabilirmiyim acaba?
Birde torrent kullanan arkadaşlar varsa bu cihazlarda performansı nasıldır?
Biraz fazla sordum ama kusura bakmayın şimdiden teşekkürler
n450 ve üzeri işlemciye sahip olanlardan almaya çalış, performans olarak tabiki yüksek olmasını beklememek lazım ama öyle de kötü değil
böyle internet müzik gibi işlemlerde zorlanmaz pek, tabi firefox açılışları biraz yavaş olabiliyor ama malum normalde de firefox yavaş
şarjının ne kadar gideceği markasına göre değişir ama müzik film izleme gibi işlemler bu süreyi çok da düşürmüyor
usb den kullandığın herşeyi netbooklarda da kullanabilirsin sorun olmaz
baban kullanacağına göre de ala biliyorsan 1024x600 den yüksek çözünürlüklü bir model almaya bak bence
Normal filmlerde takılma olmaz fakat hd yani 720p leri takılarak oynatır. 1080p denemeye bile gerek yok oynatmaz. Arkadaşın dediği gibi n450 üstü bir işlemci seç. Hemen hemen tüm netbooklar aynı zaten. İşlerini görür hepsi.
Bu fiyata N450 üzeri işlemcili model bulmam zor sanırım. . Hp mini var onunda belleği düşük 1 gb ram i var 160 gb HDD si bana 2 GB ramli 250 GB HDD li model lazım içine film dolduracağım çünkü
Tam olarak bu fiyatı aşmayacak şekilde model tavsiyesinde bulunursanız sevinirim
Beyler bir yardımcı olsanız dell 1012 alıcaktım o da kalmadı şu an vatanda kampanyalı casper var o nasıldır?