Şimdi Ara

Kafam çorba gibi oldu bir teselli verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • emektar nokia 5800'ım su koy vermeye başladı son zamanlarda. özellikle whatsapp yükledikten sonra mala bağladı telefon. geçtiğimiz hafta da dokunmatiği bozuldu, yaptırdık 50 liraya. neyse.

yaklaşık 2 aydır iphone 4s almayı düşünüyorum. bir yandan galaxy s3 kafamı kurcaladı. hayatımda androidle falan işim olmadığından herhangi bir fikrim yok android telefonlarla ilgili. ama 4 çekirdek işlemciyle işim gücüm olmayacağından eminim.

velhasılı kelam kesin kararımı tam veremesem de iphone 4s almaya niyet ettim son 2 haftadır. kipa'nın bi kampanyası vardı, onu da kaçırdık.

gittigidiyor, sahibinden, donanımhaber market, darty, hepsiburada.com, istanbul bilişim falan fişman ne kadar site varsa hepsine baktım.

kredi kartıyla almam lazım telefonu. nakit şrak diye vermem valla o kadar parayı.

trakya'da oturuyorum ben. buradaki bayiler de genpa, kvk garantili 1950 fiyat çekiyorlar.

şikayet var. com'a baktım, millet genpa, kvk,telpa, teleservice ten çok şikayetçi.

yurtdışından alayım desem, o iş tamamen çorba. çoğu satıcı zaten apple store faturası vermiyor 5-10 tane birden mal aldığı için.

e yurtdışından getirdin kaydettirdin, imei kopyalanması btk'nın telefonu yalnız tek numaraya sabitlemesi gibi sıkıntılar var.

trakya'dayım dedim, pasaportta var. bulgaristan'da 1400 lira diyorlar bulgar garantili iphone 4s'ler. 1,5 saatlik mesafe sonuçta bana.

sorulara geçiyorum:

- iphone 4s almaktan vazgeçeyim mi? yaz bitecek telefonu yenileyemiycem bu gidişle.
    - gg'de v.b. yerlerde satılanlara ne derece güvenilir?
    - türkiye garantisi ne derece önemli? kvk, genpa gibi siteler tanınırlık sayesinde aslında sağlamadıkları garanti hizmetini satmıyorlar mı?
    - apple store u.s. de free shipping'le beraber yuvarlar 1200 lira bu ürün. ürünü bulgaristan'daki bi arkadaşımn adresine istesem, ondan teslim alıp kayıt ettirsem daha mı mantıklı?

bir teselli verin gençler. vallahi kafam çorba oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonJuan1907 -- 26 Haziran 2012; 11:43:51 >

• Hocam ilk soruya yorum yazayım,diğerleri zor çünkü :)
    4s şimdi alınmaz kanaatindeyim,
    İphone 5 çıkacak 1-2 ay sonra,
    o zaman fiyatlarda düşme olur,biraz daha idare edin,5 çıkınca karar verin derim,
    Tabi,aciliyeti varsa birşey diyemem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • :)

http://html5.grooveshark.com/#/search/Bir%20teselli%20ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bana kalırsa iPhone 5 beklemen daha mantıklı arkadasın dediği gibi tabi sabır ve vakit varsa

Garantiler bana kalırsa çok önemli değil cihaza güzel bir kap alırsınız birde titiz olursanız İnşallah ciddi bir hasar olmaz garanti en çok cihazın bozuk gelmesi durumunda ise yarar sizde Gürcistan'da arkadasınıza kontrol ettirirsiniz bir sorun varsa o değiştirir. Bana kalırsa yurtdışı uygun...

• Hocan eylul ekime ne kaldi sabret az daha 5cikinca keske dememek icin

• hacı eylül, ekim bekle diyorsunuz; iyi diyorsunuz da iphone 5 minimum 749 $'a satışa çıkar diye düşünüyorum. e onun da 5s'i çıkacak illa.

yurtdışından gelenimiz gidenimiz de yok ki çıksın aldırayım diyeyim.

tabi siz de haklısınız. şimdi 1700'e falan alsam, iphone 5 çıkınca en az 300 lira zarar edicem. pis iş yahu.
  • İphone 5 çıktıgında da hemen alamıcaksın.En az 1-2 ay beklemen gerekecek çünkü Türkiye'ye telefonu getirenler pahalıya getircekler.Ee zaten 100 tl+100 tl'de kayıt için vereceksiniz.Bence temiz bir iphone 4s bulursanız kaçırmayın. Eger iyi fiyata samsung galaxy 3te bulursanız kaçırmayın.Bence mükemmel bir telefon olmuş.Siz burdaki ios ve android fanlarına bakmayın.Her iki telefonda verdiğiniz paranın hakkını verecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklıma bir fikir geldi..:D
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu ara telefon alcaksan s3 den başkasını düşünme
  • 5 çıkıpta sen alıncaya kadar 1 yıl geçer, sen al iphone4 ü keyfine bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.