Şimdi Ara

KAFAM ÇOK KARIŞIK LÜTFEN YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar slm özürlü indiriminden araç alınacak bütçe indirimli olarak 40.000 aracın ortalama fiyatı 60000 gibi olmalı 4kişiyiz ve bagaj geniş olursa iyi olur
    Araç otomatik olması önemli değil Sizin tavsiyeniz ne olur
    ARAÇ BAYİLERİNİN VERDİĞİ FİYATLAR
    SKODA OCTAVİA 1.2 : 36.000
    TOYOTA CORALLA 1.6 TOUCH:40000
    TOYOTA COROLLA 1.3 :34000
    HONDA CİVİC OTOMATİK 1.6 50000
    PASSAT1.4 TSI COMFORTLİNE 52000
    VOLVO V40 55000 GİBİ RAKAMLARA GELİYOR
    Mesaj yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• alpin14 A kullanıcısına yanıt
    VW PASSAT 1.4 TSI 122 COMOFTLINE SORUNUN DOĞRU CEVABI EĞER BAGAJI HESABA KATMAZSAK V40
  • 58.100 indirimsiz fiyat olur maksimum.

Ben yerinizde olsam alacağım aracın 2.eli iyi olmasına özen gösteririm 5 yıl kullanacağım.

Sorunsuz olması önemli 5 yıl içinde garantisi bitince sorun çıkartmasın.

Mesela Honda Civic uzun süren garanti süresi ile ön planda.

Mesela Hyundai İ30'da aynı şekilde uzun garanti süresi bir artı.

Mesela araç 5 yıl içinde şanzıman ya da boya ile ilgili sıkıntılar çıkaracak bir araç olmasın.

O nedenle 2 ya da 3 yıl garanti veren şirketlerin manuel araçlarını almak daha yararlı olur.

Yılda kaç km yapıyorsunuz bu da önemli lpgye karşı mısınız?

Bence şu araçlar:

Honda Civic

Suzuki SX4 S-Cross 1.6 GL Plus MT

Ford Focus HB 1.6 Style Powershift (Orta donanım,yakıt düşünün almadan,otomatik şanzıman yine araştırın derim)

Ford C-Max 1.6 Trend (Geniş araç ama biraz boş)

Turbo Benzinli biraz hızlı bir araç arıyorsanız ama yakıt önemli değilse:

Hyundai i30 1.6 GDI Style AT

Dizel seri ama yakıtı çok da az olmayan araç:

Kia Ceed 1.6 CRDi Comfort

Ben olsam alacağım araçlardan ikisi:

VW Golf 1.2 TSI BMT 105 PS Comfortline +Sürüş konfor paketi (Hız sabitleyici, ön ve arka park mesafe sensörleri)+Işık Görüş Paketi (Kendiliğinden kararan

iç dikiz aynası, coming home - leaving home, yağmur sensörü) = 60.580TL pazarlıkla 60.000TL civarı yani size 41.800TL olur.

Sedan ihtiyacınız varsa:

VW Jetta 1.2 TSI 105 PS Comfortline + Hız sabitleyici +Ayna Paketi (Kararan iç dikiz aynası, Yağmur sensörü, elektrikli katlanabilir dış ayna, coming home-

leaving home)= 60.180TL yani size 41.500TL oluyor.

• Vw önerinize kadar size katılıyorum ama bırakın 5 yılı garanti süresince 2 kere garanti bitimi tanıdık sayesinde garantiden 1 kere kavrama değişti . Tanıdık olmasa 6,300 lira gibi masraf çıkarıyorlar . Otomatik olucaksa dsgden uzak durulmalı. Tüpe karşı değilseniz civic öneririm garanti süresi , 2.eli ve sorunsuzluğu yönünden iyi olur onun harici arkadaşın dediği gibi garanti süresi uzun araçlara bakmanız iyi olacaktır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsun__ -- 6 Ağustos 2014; 1:50:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsun__ S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben DSG değil manuel önerdim onu da yazdım zaten.

5 yıl kullanılacağı için DSG önermiyorum.
  • Bmt + sürüş konfor paketini görünce dalgınlığıma gelmiş kusura bakmayın . Manuel olarak iyi bir seçenek . Bundan 5 yıl sonra satarken vwnin şimdiki yerinde olmıycağını düşünüyorum bu dsg ve tsi sorunlarından dolayı . Seçim yinede arkadaşın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsun__ -- 6 Ağustos 2014; 1:51:30 >
  • i30 gdi atmosferik yalnız
    Astra da bakilabilir turbo benzinli kategorisinde active select secenegi de var..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rallier_61 kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi baktımda ben zamanında bakarken sanırım Veloster'deki motora bakmışım hatta o kadar güce az bile yakıyor diyordum.
  • VOLVO V40 ÇOK İYİ AMA BAGAJINI Bİ İNCELE İSTERSEN SANA YETER Mİ DİYE
  • alpin14 A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler. V40 ve Golf gerçekten iyi bir araç ama bagaj benim için yetersiz. Çocuğun arabası sığmaz. Honda civicde lpg öyle bir yerleştirmişler ki o da bagajı öldürmüş yoksa gerçekten ona daha yakındım . Astra nın dizel modelini incelemedim ona bakacağım. Yakıt bizim için önemli ama hepsi bir arada olmuyor maalesef .Bagaj olarak toyotada genişti. Yakıt konusunda bir fikrim yok araştırıyorum bakalım hayırlısı.
  • Bagaj beklentiniz varsa v40 ı unutun yoksa v40... Bunun dışında Corolla 1,6 öneririm

• Octavia 1.2 tsi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.