Şimdi Ara

kafalarda anime ile ilgili olan önyargı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
4
Favori
3.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaç yaşınıza gelmişsiniz hala çizgi film izliyorsunuz
  • Ön yargıya gerek yok bence. Hallerden belli anime manyağı olmuşsunuz nickten avatara kadar. Anime izleyen arkadaşlarım var , 2-3 japonca kelime öğrenmişler konuşup duruyorlar taklit yapıyorlar saçmalık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anime izleyenleri çocuk görüp Türk Amerikan dizisi izleyenlere acırım ben. Animelerde bir kız karanlık sokakta yürüyorsa tecavüz edecekler gibi hissediyorum. Türk dizisi falan izlemek insanın psikolojisini bozar zaten. 1 dakika bile izlememek lazım. Oysa ki animeler öylemi. İnsanın içindeki sadece kötü duyguları değil. Bütün duyguları müthiş bir şekilde gösteriyor. Amerikan dizilerinin çoğu gibi yapmacıkta değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdvaldBoassonHagen -- 28 Ağustos 2013; 22:09:41 >
  • ben hem yabanci dizi hem anime izliyorilum animelerin ve dizilerin tadi farkli ayni kulvarda yarisamazlar:)

• quote:

Orijinalden alıntı: HTRK

O kadar izlenmemiş dizi , film varken ne gerek var ki anime izlemeye ? Eğer animeleri sırf izlemiş olmak için izliyorsanız bence gereksiz. Anime izleyeceğime sinema filmi izlerim ya da gider lost , prision break izlerim çok daha iyi. elin japon çizgi filmlerini kim takar ki cool enteller hariç ?

İmzadaa kurtlar vadisi var lan.
  • anime ne lan çizgi film mi izliyorsunuz bu yaşta
  • abi anime nedir.tam asosyeller için yaratılmış çizgi film serisi.600 bölüm var.asosyelde izliyor bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

anime ne lan çizgi film mi izliyorsunuz bu yaşta

Animecinin tekidir kendisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

anime ne lan çizgi film mi izliyorsunuz bu yaşta

imza mesaj uyumsuzluğu level %1500
  • İzlenecek büyük dizilerin hepsini izledim şuan dizide izliyorum filmde animede günde 100 bölüm izlemeye bende karşıyım ama 2 bölüm izlenebilir genelde 20 dk zaten 2 bölüm 1 bölüm dizi kadar tutuyo.gidip efsana 600 bölümlük anime başlarsanız sıkabilir bi sferde aşağıdakilere bakın

Code Geass
    Fullmetal Alchemist Brotherroad
    Great Teacher Onizuka
    Death Note

bunları deneyin seversiniz 500-600 bölümlükler alışkın olmayanı sıkabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris5834 -- 28 Ağustos 2013; 22:05:42 >
  • konulu hentailer güzel oluyor, bende ilk başta alexis teksas, rachel star gibi yıldızların yerini tutmaz diyordum ancak bazıları kaliteli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadist ☼

Hentaicilerde var.

• 22 tane adamın 20 liralık laylonun peşinden koşmalarından ne anlıyolarsa, biz de animelerden onu anlıyoz. Artık cahil cühelaya tenezzül edip cevap bile vermiyorum anime konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HTRK

O kadar izlenmemiş dizi , film varken ne gerek var ki anime izlemeye ? Eğer animeleri sırf izlemiş olmak için izliyorsanız bence gereksiz. Anime izleyeceğime sinema filmi izlerim ya da gider lost , prision break izlerim çok daha iyi. elin japon çizgi filmlerini kim takar ki cool enteller hariç ?

İmzandakilerin hiçbirisi 24 bölümlük Steins;Gate'e eş değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mâria

şu sıralar sadece naruto izleyen kişiker kendi otaku sanıyor.

varsın önyargılı davrasınlar

Aynen sorsan otakunun anlamını bilmezler

• çok güçlü ve yalnız bir karakterin anlatıldığı bir anime var mı? bir de bunları izlemenin en ideal yolu nedir?

• Madem konuyu açan arkadaş One Piece'ci o zaman bunu koyalım.

Bu videoyla animelerin bir özelliğini anlatabiliriz.
    Videodaki tetiği çeken tip gerçek hayatta olamayacak kadar sinir bozucu bir tipleme. Ötekilerle aynı havayı solumayı, ya da o havaya temas etmeyi reddedecek kadar kibirli, ses tonu olabildiğince ukala ve aptalca, görünüşü tam dayaklık bir karakter. Ayrıca dünya hükümeti tarafından korunuyor ve kesin bir emirle dokunulmazlığı var. Yani incitildiği anda sorumlu kişi idam cezasına çarptırılıyor ve hükümetin bütün denizcileri ( anime denizlerde geçiyor ) tarafından yakalanmaya çalışıyor.
    Şimdi bu anlattığım tipleme birini vuruyor. Vurulan yaratık ana karakterin arkadaşı. Vurulan kişi hiçbir şekilde karşılık veremiyor ve verilmesini istemiyor, çünkü üstte anlattığım şekilde başına gelecekleri biliyor. Bunun için ana karakterimize ( Luffy ) karşılık vermemesi için yalvarıyor. Fakat arkadaşları konusunda ekstra bir hassasiyeti olan ana karakterimiz Luffy bir yandan vuran kişinin tahrikleri, bir yandan duygularına yenik düşüp videonun sonunda adamın ağzının yayına anime tarihindeki en sağlam yumruklardan birini patlatıyor.

Tek harekette bütün dünyayı karşısına alarak arkadaşını koruma eylemini hiçbir dizide göremezsiniz. Bu senaryoyu yazan adam bunu hayali karakterlerle mümkün kılabiliyor. Sınırını yazarın hayal gücünün belirlediği bir dünyada emin olun verilmek istenen mesajlar - duygular daha güçlü veriliyor ve akılda daha kalıcı oluyor, daha çok etkiliyor insanı.
    Ki bu seri çok güzel bir anime serisi olmasına rağmen insanı çok düşündürmeyen bir seridir. Aksiyon üzerinden gider genelde. Dram animeleri vardır ki, bitince dayak yemişe döner insan. Yaptığı şeyleri, hayatını tekrar sorgular. İnsanın hayata bakış açısını değiştirir.

Öyle bir dünya işte anime. Önyargıyla yaklaşılmaması gerekir. Bakma ve görme eylemini ayırt edebilen insan için dizilerden çok daha gerçektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

çok güçlü ve yalnız bir karakterin anlatıldığı bir anime var mı? bir de bunları izlemenin en ideal yolu nedir?

Death Note bu tarz diyebiliriz. Onun dışında ben de tam olarak böyle bir şey arıyorum. İçinde duygusallık barındırmıyorsa hele çok daha iyi olur.

• Herhangi bir onyargim yok ama "anime cizgi film diildir yeaa .s .s"cilar yuzunden daha baslamadan sogudum

• Başlamaya üşeniyorum ben. Bir bakıyorum her animenin yüzlerce bölümü var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.