Şimdi Ara

Kafadan Trafik Cezası Yazmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen ceza geldi postayla...ters yola giriş+EMNİYET KEMERİ TAKMAMAK...
    Ters yola girdik yeni tek gidiş yapmışlar kabul ama kemerimiz %100 takılıydı 80+80=160 tl yazmış indirimle 120 oldu ödendi...şimdi babam hiç uğraşmadı itiraz falan kendinden çıkar o para dedi geçti...ama benim içimden uğraşmak geliyor bir şeyler yapılırmıydı?
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anton | SS -- 9 Mart 2019; 13:0:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anton | SS

Ters yön tamam ama Emniyet kemeri cezası sürücüye uygulanır yani arkadan yazılmaz. Makbuzda ceza maddeleri ne yazıyordu ? Telefonla konuşmak olabilir belki.

Valla geldi arkadan aciklamada kemer takmamak yaziyor..
    47/1C
    78/1(harf tam okunmuyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .mpower -- 9 Eylül 2014; 23:52:12 >
  • .mpower kullanıcısına yanıt
    Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anton | SS -- 9 Mart 2019; 12:59:33 >
  • quote:

Madde evet emniyet kemeri, Telefonun cezası 73. madde.
    Acaba sizin araçta herkeste kemer takılı mıydı. Şöförün yanındaki yolcu kemer takmadı diye ceza yiyen gördüm de oyle de olabilir.

Babamda takılıydı yanında ben vardım bendede takılıydı...kesin eminim bundan...
    Aracta arka camlarda film var önlerde yok..

• Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anton | SS -- 9 Mart 2019; 12:59:50 >
  • quote:

O zaman bi şansınızı deneyin derim. Sulh hukuk mahkemesine ceza makbuzu ile itiraz edebilirsiniz. Lakin parayı ödediğin için mahkemeden iptal çıkarsa vergi dairesinden geri almak baya meşakatli bir işlem. Kolay gelsin

Hocam yazan yazmış haram olur o maaş ona 60 tl için 100 tl lik koşacan değmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    trafik cezası hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.