Şimdi Ara

Kafada bitirdim ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene çok büyük salaklık edip adam akıllı hiç çalısmadım ve hiçbir şey vermediğimden almayıda beklemiyorum lys zaten 0 bu aralar tamamen bıraktım hiçbir şey yapasım gelmiyor ne yapsam bilmiyorum.Yardımcı olabilicek mezun varsa çok sevinirim umarım herkes çalıstıgının karsılıgını alır.
    not:mf yim ortalama 80-90 net felan yapıyorum (sosyalli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoruLobisi -- 11 Mart 2015; 15:32:57 >

• Mubarek adam daha ne istiyorsun tanidigim çoğu mf ci onuda yapamiyor onu 100 yaparsan yeter sana yani (hiç çalışmadım diyorsun o yüzden)

Lys de ise acı yok rocky oturup çalışacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -WOLFIE-

Mubarek adam daha ne istiyorsun tanidigim çoğu mf ci onuda yapamiyor onu 100 yaparsan yeter sana yani (hiç çalışmadım diyorsun o yüzden)

Lys de ise acı yok rocky oturup çalışacaksin

hocam 28 tr 27 sos yapınca yaklasık kötü mf puanlar ıgeliyor baya
  • Kardeşim ygsden 310 almanla 370 civarı alman arasında pek bir fark yok puanını 370 yapamassin ama 320-330larda sabitlersen lysde adam gibi çalışırsın elinden geleni yaparsın olduğu kadar olmassa mezun dersin sen çalış sınavda ne olacağı belli olmaz

• MasterHero kullanıcısına yanıt
    lys temelim hiç yok olsa bi ümit diyicemde mat ve lys kimya 0 fizikte eh işte gözümü korkutuyo ve morelimi bozuyor bu durum ondan artık pek bişey yapabiliceğime inancım hedef yıldızda mühendislikti oda imkansız geliyor bana artık bundan günlerdir boş boş oturup sayfaları yeniliyorum sinirlerim iyice bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoruLobisi -- 11 Mart 2015; 15:56:41 >
  • Mezuna kal ama ygsden sonra lys çalış. Tamamen bırakma

• RealPlayer09 kullanıcısına yanıt
    bende öyle düşünüyorum diyorum şu sınav bi geçsin bitsin artık şu muhabbet sonra hayırlısı ama okulumda başarılı bir sınıftayım zaten ne geldiyse ondan geldi yapassın edemesinlerden sonra 2 hafta çalıstıktan sonra bıraktım herseyi simdi sonuclarla beraber iyice morelimi bozmalarından korkuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam aynı durumdayız. Lys Temelim 0 ve 2 haftadır sadece deneme çözdüm denemede yapamadıklarıma baktım bu kadar. Mf yim 100 120 net arası geliyor ama sosyal 27-30 net arası yani ygs 2 çok düşük geliyor istediğim bölüme göre.Ygs den min 390 lys den min 400 yapmam gerek dişe girmem için. Bu sene çok zor gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi floki20 -- 11 Mart 2015; 16:04:30 >
  • Devamsızlık hakkın çoksa zaten az gidersin okula

• umarım gönlüne göre olur
  • İnşallah seninde gönlüne göre olur

• Hocam tamamen aynıyızBen de hiç çalışmadım neredeyse. Tr-30 Sos-25 Mat- 20-30 Fen-10-15 civarı yapıyorum.Sene başında da aynı netlerdeydim.Lys mat çalışmaya başladım(Perm-komb) YGS'den sonra ciddi bir şekilde sadece mat2 ve geo çalışıp sağlam bir temel atacağım.
  • ne yazık ki yok zaten paylasmayı düsünmüyorum okul sıralama vb. yapıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoruLobisi -- 11 Mart 2015; 16:10:48 >
  • hocam hiç çalısmadan iyi bence bende lys temel atmayı dusunuyorum hayırlısı artık.
  • beyler okul sıralama felan açıklıyor mu ya
  • Bende tm yim mezunum aynı durumdayız geçen sene tercih yapmadım bu sene olmazsa eğer seneye devam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.