Şimdi Ara

Kafa mı Buluyor bunlar benimle ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce guilde bi soru sordum , toplasak 12 saattir oynuyorum ( online'ım ) 21 lvl oldum iyi mi dedim.

Demez olaydım. birisi diyo aşırı yavaşsın birisi diyo ben 1 günde 60-90 oluyorum falan filan. Dalga mı geçiyor la bunlar benle tamam yenıyım de bu kadar da tahmın etmıyordum

Allahını seven bana bı el atsın

• Biraz yavaş,12 saatte guild heirloom'larını kullanarak 40-50 falan olurum ki arkadaşlar bana çok yavaş kastığımı söyler gerçektende öyledir

1 Günde full heirloom ve Guide'larla 60-70 belki daha fazlası olunabilir.Ha oyuna yeni başladıysan heirloom'un yoksa guide'ın yoksa 21 level 12 saatte fena değil

ben ilk başladığımda questleri okuyarak heryeri gezerek ilk gün 25 sonraki günlerdede gün başı 10 level atlıyordum.

Kısacası hızlı kasmak istiyorsan achi'leri olan guild'den heirloom'ları al ve guide kullan(Zygor Guide öneririm) ha bunlara sahipsen bilemeyeceğim
  • yeni başlıyorsan normal.

ama heirloomlarla oynarsan ve questleri de bilirsen, 12 saatte 60level olursun
  • heirloom un ne oldugunu bıle bılmıyorum kanım dondu şu an zamanımı çöpe atmış gibi hissettım
  • Bu heirloom için 75-80 üstü bi karakter gerekıyomus sanırım , yani ben bu işe el atamam demek dimi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr09

Bu heirloom için 75-80 üstü bi karakter gerekıyomus sanırım , yani ben bu işe el atamam demek dimi bu

heirloom alabilmen için daha çok yolun var dolayısıyla sen ilk karakterini kasmaya devam et
    bir sonraki karakterine alabilirsin ki sen bunlara şu an takılma karakterine devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolvérine

quote:

Bu heirloom için 75-80 üstü bi karakter gerekıyomus sanırım , yani ben bu işe el atamam demek dimi bu

heirloom alabilmen için daha çok yolun var dolayısıyla sen ilk karakterini kasmaya devam et
    bir sonraki karakterine alabilirsin ki sen bunlara şu an takılma karakterine devam et

23 oldum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim yola devam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2.19 da 23 oldum yazmısım saat 3.23 25 olmusum demekkı 1 saate 2 lvl almısım soda şişesine oturma zamanı , sevinçten tabi
  • ya sen bu level olayına ne çok takmışsın ya. zevk almaya bak.hızlı level alınca hiçbir işe yaramayacak ki oyunu bilmedikten sonra. oyunu öğrenmeye baksana. en çok zevk alınan dönem yeni başlanan dönem.
  • faaty çok haklısın da , adamlardan onları duyunca dedim acaba ben bıseylerı baya yanlış mı yapıyorum..

Şu an sorun yok dediğin gibi bi daha gelmez keyfını cıkarmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 26 Aralık 2012; 3:54:23 >
  • takma kafana keyfine bak. benim ilk karakterimi lvl 60 yapmam 1 yıl sürmüştü. gerçi o zaman vanilla zamanıydı, çalışıyordum, ama gene de yavaş tabii. oyunda en zevk kısımlardan biri ilk başladığın, ilk karakterini levelladığın zamandır.
  • İlk karakterin ilk seferinse rahat rahat, yavaş yavaş oyna. Gez toz, görevleri oku eğlenmene bak. 2-3. karakterleri kasarsan eğer zaten öğrenmiş olursun etrafı o zaman çatır çatır ilerlersin.
    WoW oyuncusu arkadaşların çenesi biraz gevşek olur, kendi ilk seviyelerini hatırlamıyorlardır büyük olasılıkla o yüzden takma denilenleri oyununa bak ve keyfini çıkar.
  • quote:

Az önce guilde bi soru sordum , toplasak 12 saattir oynuyorum ( online'ım ) 21 lvl oldum iyi mi dedim.

Demez olaydım. birisi diyo aşırı yavaşsın birisi diyo ben 1 günde 60-90 oluyorum falan filan. Dalga mı geçiyor la bunlar benle tamam yenıyım de bu kadar da tahmın etmıyordum

Allahını seven bana bı el atsın

keske senın yerınde olabılsem ılk karakter ilk heyecan...

ilk karakterim olan tauren shamanımı 3 ayda (played time değil elbette) level 70 seviyesine getirmiştim. O da arkadaşların zoruyla raidlere girecez diye..

• Söyledikleriniz gercekten cok moral verdi bunca yilimı Knight sro Cabal vs oyunlara vermeseymisim keske ama gercekten sansliyim ilk olark oynadığım için bu günlere nsipmis artık :) cok sagolun butun tavsiyelerinize uyacağım , arkadas edindikte de isler daha bi rayına oturur herhalde :) bu arada Burning legion da oynuyorum haber vereyin diye sey ettiydim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sindire sindire level kas.neyin acelesi bu milette ben anlamıyorum.hatta ilk karakterin ise sindire sindire oyna.boşa hırs yapma.
  • Burning Legion'da oynamana çok şaşırdım desem Yavru vatan gibi oldu, herkes orada.
  • RAF'la sırf dg yapıyoruz arkadaşla 9-11 saatlik playimiz var daha ben 44'üm nerde hata yapıyoruz biz?RAFsız 1 günde 50 olmak nasıl mümkün?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lymitshn -- 26 Aralık 2012; 17:01:06 >
  • quote:

heirloom un ne oldugunu bıle bılmıyorum kanım dondu şu an zamanımı çöpe atmış gibi hissettım

İnsanlardan övgü bekleme onlara aldırış etme ilk karakterimizde bizde düşe kalka öğrendik unutma sadece eğlenmek için oynuyorsun istersen 1 ayda 80 kas
    ilk karakterimi bi hevesle kastım 70 lv paladin di sonra ara vermek zorunda kaldım geldiğimde 1 ayda 85 e ulaştım ve baya bi zevk almıştım sana son önerim
    oynadığın karakteri sevdiysen 90 a kadar o karakterle git seni aşşalayan olucaktır düşük damage vuruyorsun diye kulak asma 90 dan sonra ne nasıl yapılıyormuş öğren rehberlerden .

• quote:

Orijinalden alıntı: c@ge

RAF'la sırf dg yapıyoruz arkadaşla 9-11 saatlik playimiz var daha ben 44'üm nerde hata yapıyoruz biz?RAFsız 1 günde 50 olmak nasıl mümkün?

Rafla yarım saatlik bi dungeonda 5 level alırsın hocam? Rafı atan da yaşadı vallahi seni çıkarsın 90 a 40 level da bir karakteri varsa oooh direk 80+ yapar karakterini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: c@ge

RAF'la sırf dg yapıyoruz arkadaşla 9-11 saatlik playimiz var daha ben 44'üm nerde hata yapıyoruz biz?RAFsız 1 günde 50 olmak nasıl mümkün?

Rafla yarım saatlik bi dungeonda 5 level alırsın hocam? Rafı atan da yaşadı vallahi seni çıkarsın 90 a 40 level da bir karakteri varsa oooh direk 80+ yapar karakterini.

Bizim RAF mı bozuk ülkeleri Türkiye seçtik ama chatte görüyorum (+x raf bonus) diye 1-2 level falan alıyoruz 1 dungeonla özellikle önerdiğiniz dg var mı ? 44-46 için ben Healerım Priest o da Tank Pala 55 te DK açmayı düşünüyorum zaten en kısa sürede 55 olmam lazım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.