Şimdi Ara

Kafa çok karıştı..Meriva için LPG tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar meriva marka 2005 model 1.6 motor 100 hp bir araca sahibim..
    Çok km yapacağım için LPG taktıracağım ama her kafadan bir ses çıkıyor,anlamadım gitti..
    Kimisi iyi montaj,kimisi iyi usta,kimisi de kit kaliteli olacak diyor. Bazıları adını sanını duymadığım kitler ile 100.000 yi devirmiş..
    Kafam allak bullak..
    Sizce hangi kiti tercih etmeliyim ve neden ?
    Bulunduğum şehirde her markanın çok iyi ustaları ve montajları var. Ben kit markası olayını aşamadım. Lütfen yardım...

• Merhaba;

Benım tavsıyem oncelıkle markaya karar vermenız ;
    Kalıtelı
    Servıs agı yaygın
    Satıs sonrası musterı memnunıyetıne onem veren bır marka olmalı.
    Akabınde bu markayı sorunsuz sekılde montajını ve kalıbrasyonunu yapacak bulundugunuz ıldekı en ıyı lpg servısını belırlemek.Dogru urun ,dogru montaj ve dogru ayar ıle kesınlıkle sorun yasamazsınız.Tavsıyem BRC.Selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: idril

Arkadaşlar meriva marka 2005 model 1.6 motor 100 hp bir araca sahibim..
    Çok km yapacağım için LPG taktıracağım ama her kafadan bir ses çıkıyor,anlamadım gitti..
    Kimisi iyi montaj,kimisi iyi usta,kimisi de kit kaliteli olacak diyor. Bazıları adını sanını duymadığım kitler ile 100.000 yi devirmiş..
    Kafam allak bullak..
    Sizce hangi kiti tercih etmeliyim ve neden ?
    Bulunduğum şehirde her markanın çok iyi ustaları ve montajları var. Ben kit markası olayını aşamadım. Lütfen yardım...

öncelikle merhaba
    ben sizin arcınıza orjinal italyan kitmtm veya landirenzo önerebilirim arcınıza montaj yapıldıktan sonra aracınızı gönül rahatlıgı ile kulanabilirsiniz iyi günler

MYRO OTO TEKNOLOJİLERİ
    Bayi Adı: MUSTAFA KEŞKÜŞ - MYRO OTO TEKNOLOJİLERİ

Yetkili Kişi: -

Adres:SÜMER MAH., KIYIBOYU CAD., NO: 122SEYHAN / ADANA

Telefon: 0 322 224 54 37

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayotogaz -- 8 Şubat 2012; 21:58:28 >

• Teknik olarak karşılaştırmak gerekirse,en iyi montajın yapıldığını varsayarsak:
    Ne farklar var bu kitler arasındaki? Aklıma gelen mesela;
    *Enjektör tipi ve enjektörün malzeme kalitesi,
    *Yazılım
    *Servis ağı
    *Beynin ömrü ve esnek programlanabilirliği

Ya da başka kriterler ile bakıldığında çok farklar var mı bu markalar arasında ? Yoksa içerik olarak hepsi aynı, marka farkı mı var ?
    Özellikle montaj yapan ve bu işin içinde olan arkadaşlar cevap verirse hem daha objektif hem de daha dürüst olmuş oluruz.
    Saygılar..
  • ARACINIZA UYUMLU KİTLER İNKAGAS(BMD) VE LANDİRENZODUR KİT KALİTESİ KADAR İŞÇİLİK COK ÖNEMLİ Bİ FAKTÖRDÜR

---------------------------------------------------------------------------------------------
    ANKARA KONYA YolU OPAL PLAZA OPEL CHEVROLET KİA VE TÜM DİĞER MARKA ARAÇLARA
    2 YIL MotoR GARANTİLİ lpg DÖNÜŞÜMÜ YAPMAKTADIR.SIFIR ARAÇLARDA GARANTİ BOZULMAMAKTADIR
    LANDİRENZO,İNKAGAS(BMD),brc KULLANILAN KİT MARKALARI OLMAK ÜZERE 2 YIL GARANTİLİDİR
    OPAL PLAZA:0312 5830583
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7 için bi-xenon tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.