Şimdi Ara

KAF lar çok zamanımı yiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
3
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya başlayalı 2 hafta oldu tabi bazı durumlardan dolayı 1 hafta doğru düzgün çalışamadım şu an rasyoneldeyim ama bunların 4 ünü tam olarak çözmeye kalksam bunların dışında bir kaynak çözmeye vakit kalmayacak gibi yanına 345 aldım daha doğru düzgün bakamadım bile 3 ödev testi çözüp ilerlesem mi acaba kts ve dereceyi sonlara mı bıraksam? Şu an kafların dışında sadece 345 tyt ayt soru bankaları almıştım onlar duruyor ama ben daha çok deneme çözmek istiyorum ya kafları tam bitirip 345 te sınav ayarı soruları çözeceğim ya da kafları 3 ödev testiyle bitirip 345 ten ilerleyeceğim ama bana bu iki işin de sonunda ne kadar zaman kalır onu bilmiyorum. Temelim kötü o yüzden her konuya sıfırdan bakmam gerek sıralamam 370k geldi. Siz ne dersiniz beyler tavsiyelerinize ihtiyacım var.

• bence kafları bitir. sonra 345 ösym tipi bitir. kafları bitirirsen durumun çok iyi olur. her konuyu kafdan halletmene de gerek yok çok uzarsa hocalara geldik falan geç bence.
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Tam sayı rasyonel üslü köklü gibi konuları 3 ödev testi çözüp geçeyim fonk polinom gibi konuları tam olarak bitireyim diyorum ne dersin hocam 345 teki ösym sorularını da çözmek istiyorum soru bankalarından konuları bir kere tarayıp deneme işine girmek istiyorum bi böylesini deneyeyim bakalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • başka kaynağa bakamıyorum diye neden üzülüyorsun ki, sal gitsin. sağlam öğrenmeye baksana
  • Kafta zaman yiyen odev testleri degil ki. Konu anlatimi daha buyuk problem olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arifderler A kullanıcısına yanıt
    Konu anlatımına mecburum hocam neyse tam bitirmeye devam edeyim bakalım gidişata göre ayarlama yaparım

• bence kaf1-2 bitince 345 çöz ve bir yandan da kaf3 başla . ben öyle yapacağım . zaten 345 ösym testleri dışında kolay kitap deniyor, çabuk biter . kaf üzeri 345 yapmana rağmen yetersiz hissedersen de daha zor bir kitap alıp ona devam edebilirsin . 345 sadece ösym sorularını çözmek de mantıklı .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GEOMETRİ | Çok mu Geç?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • how you doin kullanıcısına yanıt
    Zaten kitabı o sorular için aldım hocam klasik sorular için zaman kaybetmenin mantığı yok

• how you doin kullanıcısına yanıt
    en mantıklısı bence de bu, ama bitir kesin
  • Tk ut 2-3 günde bitir. 4.gün öt leri bitir. 5. Günde kts Dt yap sonra sarmal ya da hız ve renkden bitir. Bir konuyu 5 günde halletmiş olursun. Bazı konular daha kısa bazıları daha uzun sürebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zordur kafları bitirmek sabırlı değilsen kendine güvenmiyosan erken bırakırsan senin icin kar olur çünkü parca parca izlersen faydadan cok zararı oluyor 2 senelik tecrübemi söylüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tnacker T kullanıcısına yanıt
    Peki en kötü sadece kafı bitirdim diyelim peşinden denemeye geçsem bocalar mıyım hocam? Zor denemeleri kast ediyorum

• Bütün videoyı mu dinliyorsun bilmiyorum ama ödev konu tarama derece testlerinden sadece yapamadıklarını dinlersen zaman kazanabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamını bitirip düzenli tekrar edersen sıkıntı çekmezsin kaflar aşırı bilgi içeriğinden tekrar yapmak çok önemli çabuk unutuluyor. Kaf derken tüm seti kast ediyorsan özellikle ayt kısmını çok iyi detaylı anlatıyor hoca dedigim gibi eksiksiz bitirirsen sıkıntı çekmezsin ama tytde çıkan soruların kaf1le alakası yoktu onun yanına yeni sorular içeren bir tyt soru bankası çözmen gerekebilir

• whyayca kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle yapıyorum

• Şahsen br ba yı sevmiyorum artık aşırı paragöz olmuşlar iyi de kazanıyorlar heralde para harcamaktan yeni sezon için bisey yapmaya vakitleri kalmamış ne bir kaf4 çalışması ne bir geo ne tyt yeni sorular eski çalışmalarına zam yapmaktan baska bisey yaptıkları yok

Çok sağ ol hocam tyt ayt için 345 almıştım onlarında sınav ayarı sorularını çözerim artık bakalım daha kaf 1 in başlarındayım haftada 20 saati kafa ayırdım kaf 1-2 yi en geç ocağa kadar bitirebilirsem benim için tamamdır

Valla temelim olsa almazdım ama mecburum en baştan başladım adamın kişiliğine ben de bayılmıyorum ama bu adamdan cidden verim alıyorum yalan yok yiğidi öldür hakkını yeme

• kaf3 kaf4 diğerlerine göre ağırdır dostum ocağa kadar kesinlikle bitir 1-2yi

• ayt konularını tamamen bitir bence öt dahil. ama kaf 1 i tamamen bitireyim diye kasma ha bitirsen kötü mü olur hayır ama çok bir şey kaybetmezsin yapmazsan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.