Şimdi Ara

Kaf-4 limit anlamadığım nokta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir tek bana mı garip geliyor anlatışı ? 2 senedir mezunum çap limit fasikülü bitirdim böyle bir şey görmedim veya soru çözerken kullanmadım kafam yandı. L nedir yahu neyi L ye eşitliyoz ? Tamam sabit fonksiyon falan eyvallahta ne bileyim hoca mı farklı yoldan anlatıyor ben anlamadım. Kitabı olanlar tk5 soru 1

Mesela şu; ( rakamları salladım soruyu direkt aktarmak istemedim)

Kaf-4 limit anlamadığım nokta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 20 Şubat 2020; 0:1:48 >

• x 3'e giderken f(x) 'in limitini L' ye eşitliyorsun. L öylesine bir harf ya =a veya =b de diyebilirsin. Hoca uzun uzun yazmamak için kısaltmak adına kullanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lilachy L kullanıcısına yanıt
    e eşitlemesek olmuyor mu ? Ben şu ana kadar belki de 100 tane ayt mat denemesi çözdüm limitlerde genelde sorunum yok allaha şükür ama bu eşitleme hiç yapmam gerekmedi nerden dinleyebilirim bu kısmı
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    bu zaten denemede yapman gereken bişey değil hoca orda fonkiyon gibi pat diye değer yapiştirma diye L diyor.
  • her limit değerinin fonksiyon değerinin aynısı olmadığı için oraya farklı bir değer veriyorsun. Nasıl x koyuyorsun bilmediğin değere aynı hesap çok da takılmana gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adisdasdadas -- 20 Şubat 2020; 1:5:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 tane matematik, limit sorusu...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.