Şimdi Ara

Dün tam 1.000 (bin) soru çözdüm!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet, sonunda bu barajı da geçmiş oldum. Çok yoruldum, başım hayatımda hiç ağrımadığı bir şekilde ağrımıştı ama buna değdi. Dün uzun zamandan sonra rahat bir şekilde uyuyabilmiştim. Ama bir sıkıntı vardı, ben tıp fakültesi 5.sınıf öğrencisiydim.


    Liseye geçiş sınavında iyi bir performans sergilemiş, fena olmayan bir puan ile manisa fen lisesini kazanmıştım. Ancak lisedeki koşullar beni değiştirmişti. Liseye geldiğimdeki sadece ilk 2 aydaki çalışmayı liseye geçiş sınavı için uğraşsaydım değil manisa fen, en iyi liseleri bile kazanabilirdim.


    Dün 1.000 soruyu çözerken üniversite sınavındaki çalışmalarım aklıma geldi, yine aynı şekilde verimsiz çalışmalarım gözler önüne seriliyordu. O halimden daha mı yorgundum, daha mı çalışkandım, daha mı tecrübeliydim? Tek bildiğim ileride asistan olduğumda bu zamanları tekrar hatırlayacağımdı..


    "Life always finds a harder way."








  • Kamu spotu aw

  • Rüyamda 1000 soru çözen bir tıp öğrencisiydim. Artık uyandım ve rüyasında Yksye hazırlanan bir öğrenci miyim yoksa rüyasında 1000 soru çözen bir tıp 5.sınıf öğrencisi mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.