Şimdi Ara

Kadiri Tarikati yasak dinlemedi (zikir dance icerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "Alevilik mezheptir" diyorsanız zaten dini bilginiz zayıftır. Dediğiniz diğer şeylerin bir hükmü kalmıyor.

Alevilik, Şiilik mezhebinin içerisinde yer alan bir tarikattır. Vaktim olsaydı uzun uzun anlatırdım ama öğrenmek isteyen google vasıtasıyla da öğrenebilir

İyi akşamlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adettendir, koymazsak olmaz

Kadiri hard party

• Bunlarin ne muslumanlikla ne islamla alakasi yok.. Alayi zibidi.. Bunları görüpte bide islama saldiran zibidiler var tabi oda ayri..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İAmSterdam06 İ kullanıcısına yanıt
    Herifin cevaplarını okurkem iq um düştü sizdekide sabır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FABA16B0B

"Alevilik mezheptir" diyorsanız zaten dini bilginiz zayıftır. Dediğiniz diğer şeylerin bir hükmü kalmıyor.

Alevilik, Şiilik mezhebinin içerisinde yer alan bir tarikattır. Vaktim olsaydı uzun uzun anlatırdım ama öğrenmek isteyen google vasıtasıyla da öğrenebilir

İyi akşamlar
    Bende zaten Şii kanadının Türkler tarafından yorumlanmış halidir dedim. Mezhep dersin, tarikat dersin yol dersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Capoeira tarikatı

• quote:

Orijinalden alıntı: Naganzo

Şu aklıma geldi
    Evin icinde trencilik oynuyorlar, stabillik super.

• ateist eder bunlar insanı.
  • Ne Nebilerin hayatinda ne Allahin kitabinda boyle bir ibadet tarzi yoktur.zikir anlamini bildigimiz dogru bilgidir.bunlarin yaptigi sadece tepinmedir.Allah bunlari kahr etsin.

• Önce video ile ilgili bir konuya açıklık getireyim: Kadiri tarikatı Gaziantep yöresininde oluşum sağlayan ve o yöre içersinde faliyetlerine devam eden bir tarikattır.

Gelelim Zikir olayına:

Görüyorum ki yine bir çok dinsiz gelip burada kafalarına göre yorum yapıyor ve dinsizliklerini paylaşıyor. Zikir demek ruh halini dini bütünüyle birleşimidir. Bunun çeşitleri var. Kimisi Ya rabbi adını sayıklar kimisi ona ithafen ilahi söyler.

Nasıl yani? : Allah Allah Allah Allah diyip onu ruhunuzla beslersiniz.

Yada ilahi ile aşk a gelirsiniz:

Net örnek:

Ali Savaş Şahbazyoutube
    ''Yunus Emre der ki; Dünya Yalandır''
    https://www.youtube.com/watch?v=x0IT3aNacJc

Moonlight Expressionyoutube
    LA ILAHE ILLALLAH - ZIKIR - DHIKR
    https://www.youtube.com/watch?v=k0gh1vKSkBQ&feature=share

Ayrıca birisi aleviliği bazı dini konularda öne çıkarmış:

Alevilik diye ne din vardır , nede mezhep. Tek din İSLAM dır.

Sunni, Şafi , Şii gibi mezhep ler sadece ibadet şeklinden dolayı bölge insanları için geçerli olan topluluklardır.

Kaldı ki Aleviler den ricam. Lütfen Peygamber efendimizin Damadı , Peygamber Efendimizin Komutanı, sırdaşı , yoldaşı , koruyucusu ve arkadaşı olan Hz Ali efendimizi agzınıza alırken Besmele çekin.

Şu anda kimi alevi cemev lerinde Hz Ali peygamber olarak gösteriyor . Ne kadar dinsiz bir hareket.

Dinsizler ricam yorum yazmayın zaten dinsizsiniz konuyu anlamazsınız.

• k1mbu kullanıcısına yanıt
    Aska gelmek ne kardes,kusura bakma boyle bir sacmalik Nebimizin hayatinda var mi?bunlar sadece boguruyor,bilincli bir bir is yok burda..ayrica dinimizde boyle bir sekilde yok..

Ne siilik ne alevilik ne sunnilik diye uydurulan seyler muslumanlara fayda vermez

Niye en hakiki inanç seninki oluyor? Ali veya Veli’nin peygamber olduğuna inanmak neden dinsizlik olsun? Din işte. Seninki de inanç onunki de.

• y.e.c. kullanıcısına yanıt
    O yok bu yok. Nerde ?

Camilere yasak olmadan sadece gitmeyin hayatinizi sevdiklerinizi ve hic tanimadiginiz rastgele herkesin hayatini tehliyeye atiyorsunuz denilseydi. Eminim Cuma namazlari kattiyen atlatilmaz gidilirdi ...

• Bunun üstüne tanımam ağa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naganzo

Şu aklıma geldi
    Surdaki apisarasi ve ter kokusunu dusunmekten midem bulandi

• Fiziksel tapınma hareketlerini yavaş yavaş yapınca saygın, hızlı veya aduket lezzetinde yapınca vooooo

Hiçbiri diğerinden üstün veya hakir değil. Hepsi de bir yol, bir inanç adına yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 3 Mayıs 2020; 10:4:41 >
  • Zuhahahahaah

Teşekkürler ışık şimdi geldi

• Rabbimin aşkından dolayı nasılda zikir çekiyorlar. Gözyaşlarıma hakim olamıyorum böyle videoları izlerken. Rabbim sizlerden razı olsun güzel insanlar.

Koronayı bahane edip camileri kapattıranlar şimdi size sesleniyorum. Zikirimize engel olamayacaksınız.Ümmet bu algı operasyonlarınıza alet olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 3 Mayıs 2020; 11:4:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.