< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
kadir şeker 12 yıl hapis cezası aldı (4. sayfa)

-
-
İnstagramda twitterda herkes adalet istiyor, herkes Kadir kadını kurtardı diye 12 sene ceza aldı diyor. Hayır arkadaşlar Kadir birini kurtardı diye değil birini öldürdü diye ceza aldı.
Evet Kadir kardeşim için çok üzüldüm ama olması gereken bu doğrusu bu 12 sene az bile almış. Sonuçta bir can alıyorsun adaletini kendin sağlayamazsın. Bıçak taşıması adamın direk kalbine saplaması tamamen suç işlemesine yönelik hareketler.
Diğer yandan ölen kişinin babasının röpartajını izledim üzüldüm. Düşünün Kadir Şeker beraat almış olsa ölen kişinin yakınlarının vebalini kim ödücek? Onların acıları nasıl dincek? Oğulları sabıkalı diye babalarının suçu ne?
-
Ceza çok normal.
Ne fazla ne az.
Olması gereken bu.
Ortada 32 yaşında kalbinden bıçaklanarak öldürülen bir ceset var. Beraat isteyenler gerçekten şaşırtıyor beni.
Şekerin avukatı bile "kesinlikle beraat beklemiyorduk zaten" dedi canlı yayında. Bi tık yukarda bulduk cezayı dedi. 10 sene bekliyorlardı 12 sene aldı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: insafsızherifİnstagramdan bir tane kız paylaşmış adaletiniz batsın falan diye ben de cevap verdim hikayesine dedim hiç kimse ölümü hak etmez üstelik kalbinden bıçaklamak çok büyük suç kız çıktı bana sen de tecavüzcüler kadar suçlusun diyip geçti Allahım dedim engelle başıma bela açacak kaçtım. Artık inanın kadınlara laf anlatılmıyor sadece sosyal medyada açılan tagı görüp story atıyorlar bitti ama olayı söylüyorsun araştır da gel bilmiyorsun diyip geçiyorlar maşallah herkes hukukçu olmuş. Ha bundan sonra herkesin cezasını polis değil de halk kesecekse bu ülkenin %70i katil olur
Dostum seni o kadar iyi anlıyorumki. İnstagramımda herkes Kadir için adalet diye paylaşmış, bende story atcaktım zor tuttum kendimi milletle aramı açmayım diye görüşlerimizi bile belirtemiyoruz şurada herkes feminist herkes kadıncı.
Yahu adalet zaten verildi en uygun olan cezayı aldı ceza almasa adaletsizlik olucaktı ama anlatamıyorsun işte.
-
Lan boş herif. Boş boş konuşma. O psikopat ruh hastasını mı savunuyorsun? 12 sene az bile almış. Müebbet verilmesi gerekiyordu. Canavarca hislerle bir adamı bıçaklayacak ve sırf bir kadının sözüne uyduğu için serbest mi kalacak yani? Abi hepiniz kafayı yemişsiniz. Şu anda ülke ruh hastası kaynıyor. 11 tane de like almış bir de bu konu. Bir suçu ve suçluyu savunmak da suçtur. Sen şu anda kadir şekeri savunarak suç işliyorsun. Bence bu konuyu acilen kaldır.
Bir diğer konu. O ruh hastası katil zanlısı cani Kadir şeker, eve gidip bıçak alıyor. Kimse saldırı altında bile değilken. Nefsi müdafa olmadığı sürece burdaki olay müebbetlik cinayettir.
Tacizmiş. Aman ne önemli bir suç. O zaman kırmızı ışıkta geçenleri de böyle kıtır kıtır doğrayalım. Her suçun bir karşılığı vardır. Ama hiçbir suçun karşılığı bu olamaz. Hiçbir suçun. Kaldı ki taciz gibi alt seviye bir suçun. Feminist Seda Yelkenci de taciz iftirası atmıştı masum bir erkeğe. Ceza bile verilmedi. Onu niye kimse böyle bıçakla öldürmedi?Kız ceza bile almadı. Sizinkisi insanı korumak değil. Sizinkisi kadınları tanrı olarak görmek ve erkek düşmanlığı yapmak.
Ortada bir taciz varsa kız gider dava açar. Şikayette bulunur. Can güvenliği bile tehlikede değil. Kız Kadir Şekeri durdurmaya çalışıyordu. Hatta bir haberde okudum, ben öldürsün diye bir şey demedim. Tacize uğramadım gibi şeyler diyordu.
Diyelim ki taciz. Öyle olsa bile kamera kaydı var mı? Adam görmüş mü kızı ellediğini? Ha gördüyse itsin onu, uzaklaştırsın, bir küfür etsin. Oldu bitti. Kalkıp şiddet uygulamak daha mı normal? Şiddet tacizden daha büyük bir suç. Kızımın ya da annemin başına gelse de aynı görüşteyim. Sizler erkek düşmanısınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu olayda kadir psikopatına müebbet çıkmadıysa bu ülkede erkek düşmanlığı var demektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
9600 Gt sen solcu falan değilsin. Akp lilerden bin kat betersin. Onların adaleti bile senin adaletinden iyidir. Potansiyel bir katilsin bence sen. Bu cinayeti savunuyorsan psikolojin yerinde değildir senin. Erkek düşmanı feminist bir faşistsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 14 Ekim 2020; 16:49:31 >
Neden sadece kadınlar üzerinden paylaşıyorsun? Muhammet Reşit e tecavüz iftirası atan kız tutuklandı mı hayır. Yüksel Kurt adlı erkeğe taciz iftirası atan kadınlar tutuklandı mı hayır. Feminist Seda Yelkenci masum bir erkeğe taciz iftirası attı. Tutuklandı mı hayır. Erkeklere taciz tecavüz iftirası atan bütün kızlar serbest bırakıldı. Ayrıca erkekleri katleden çoğu kadın da ya serbest bırakıldı ya da indirim aldılar. Neden bu konudan bahsetmiyorsun. Esas adaletsizliğin mağduru erkekler.
Senin gibilerin bahsettiği bir çok olayda kanıt yoktu. Benim söylediğim ise kanıt olduğu halde bu suçu işleyen kızların ceza almadığı vakalar. Hukuk bile bilmiyorsunuz. Tek yaptığınız şey medya ve feministler tarafından yıkanmış bir beyinle içi boş propaganda yapmak. Adalete fayda değil zarar veriyorsunuz. Erkekler bu toplumun yarısı. Erkekleri görmezden gelmeyi bırakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 15 Ekim 2020; 11:27:57 >
Neden sadece kadınlar üzerinden paylaşıyorsun? Muahmmet Reşit e tecavüz iftirası atan kız tutuklandı mı hayır. Yüksel Kurt adlı erkeğe taciz iftirası atan kadınlar tutuklandı mı hayır. Feminist Seda Yelkenci masum bir erkeğe taciz iftirası attı. Tutuklandı mı hayır. Erkeklere taciz tecavüz iftirası atan bütün kızlar serbest bırakıldı. Ayrıca erkekleri katleden çoğu kadın da ya serbest bırakıldı ya da indirim aldılar. Neden bu konudan bahsetmiyorsun. Esas adaletsizliğin mağduru erkekler.
Senin gibilerin bahsettiği bir çok olayda kanıt yoktu. Benim söylediğim ise kanıt olduğu halde bu suçu işleyen kızların ceza almadığı vakalar. Hukuk bile bilmiyorsunuz. Tek yaptığınız şey medya ve feministler tarafından yıkanmış bir beyinle içi boş propaganda yapmak. Adalete fayda değil zarar veriyorsunuz. Erkekler bu toplumun yarısı. Erkekleri görmezden gelmeyi bırakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 14 Ekim 2020; 16:58:49 >
quote:
Orijinalden alıntı: Cross ThreadBu olayda kadir psikopatına müebbet çıkmadıysa bu ülkede erkek düşmanlığı var demektir.
Ben yasaları göre yorum yapıyorum.
Müebbet için planlı olması gerek.
Evde planlarsın gidersin adamın kafaya sıkarsın direk. müebbeti yersin. bu olay farklı.
-
Yarı nasıl olmuşsa bu sefer doğru düzgün bir karar vermiş. Valla şaştım...
-
Ben ceza kararına karşı değilim ancak düşünceniz in arkası bomboş. Bugüne dek ülke gerçeklerinden bihaber yaşamışsınız. Ergenekon, Balyoz, 3 Temmuz davalarında "olay bildiğiniz gibi değil." diyenler haklı çıktı. Fetöcü polisler, savcılar, gazeteciler, siyasetçiler de aynen sizin gibi konuşurdu. Nerede o deliller, soruşturmalar, iddianameler...
Bu arada verdiğiniz %90 oranının kaynağı nedir? Tahminimce bu da boş.
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Oyle cok mumkun olmuyor. Metroda yanimda babamdan buyuk adam vardi karsimdaki kizin fotografi cektigine sahit oldum. Kis ayinda zaten herkes montla neyini cekti anlamadim. Ben fark ettim once sildirdim yasli adam linc falan edilir diye korktum. Selfie cekiiyordum ayagi yapti. Kiz da bizi izliyor o da anlamis zaten. Ben kizla goz goze geldim o an boyle hicbir kelime demesine gerek yoktu o kadar iyi anladim ki soylemek istediklerini. Duraga yaklasinca vucudum da resmen kan akisini hissettim o adrenalinle. İlacli MR olanlar bilir kan simsicak boyle isemis gibi bir hissiyat :)
Metro freni yapar yapmaz ayaga kalktim guvenligi cagirin diye bagirdim kolu cektim durakta. Kiz sikayetci oldu 3 saat ifade verdik sonra ne oldu bilmiyorum keske fotograflari sildirmeseydim ama olayi buyutmeyecektim yasli diye. Kadinlar helal olsun falan dedi erkekler de adama kufrediyor biz de sikayetciyiz dediler. Polis gelicne bier baktim 3 kisi kalmisiz digerleri topuk :)
Oyle yani yasayinca is baska oluyor ama 3-5 kisilik grup olsaydi sesimi cikarmazdim belki.
Alıntıları Gösterİnsanın başına ne gelirse her şeye karışmaktan geliyor artık
-
Nasıl yani hocam
Arkadaşlar hukuk duygulardan muaf olmalıdır. Cezayı kendi doğrularımıza veya intikam duygumuza yönelik veremeyiz.
-
ülkede adalet yok dedirten,toplumun vicdanını sızlatan,insanların kadın cinayetlerini görmezden gelmesini sağlayacak bir karar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: -dead
Bu mesaj silindi.Yeter be kardeşim, bıktım sizin gibi popülizm kasan koyunlardan.
Bir de tespit yapmışsın sosyopatmış üyeler, hadi oradan. Ceza hukunun gerektirdiği savunmak, vandallığı kınamak ne zaman sosyopatlık olmuş.
BİR BAŞKA HUKUKSUZLUK, BU HUKUKSUZLUĞU MEŞRULAŞTIRMAZ.
Ayrıca kadına şiddete kim laf etmiyor, kim? Bırak bu popülist söylemleri. Yazdığın mesaja bir dön bak, cahil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X