Şimdi Ara

kadir şeker 12 yıl hapis cezası aldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
8.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt

    evet aynen öyle yani Allah Korusun bu kızlar gelip bir de instagramda story olarak benim profili gösterirler bak sen linçe bir suçum yok iken suçluya düşücez kıza küfür etme diyorum dinlemiyor hala da ediyordu vallahi ünide kızdan geçilmiyordu üni ara verildi hiç bir kızla görüşmüyorum wp son mesajım bir kızla 1 hafta önce falandır kafam rahat takılmak bile istemez hale geldim ortama bakılırsa

  • az bile ceza almış diyenler bariz kadın düşmanı ve anneleri kızkardeşleri ve hiç kız tanıdıkları yok buda belli.

  • 20cm lik "meyve bıçağı" taşıyan delikanlı erkek cezayı az almış, adalet sistemi yine şaşırtmadı.


    adam öldürmenin bedeli 12 yıl, vay be.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 14 Ekim 2020; 19:6:25 >
  • Kafalar gıcır yine. Adamın taşıdığı bıçak silah sayılıyor. Ölen adamda silah olarak adlandırılabilecek bir cisim yok. Sonuçta ortada bir cinayet var. Hee çocuk iyi niyetinin kurbanı olmuş ona üzüldüm. Şahsen bu olaydan sonra ben hayatta bu tür şeylere müdahale etmem.

  • Entel Maganda kullanıcısına yanıt

    Kadın ölen adamdan şikayetçi olmadı ki.

  • yasaya göre konuşacaksak evet silahsız adama bıçakla dalmak daha büyük suç. ancak bu ceza kadın düşmanlarını sevindirecek ve arttıracak. emsal niteliğinde bir karar verilseydi analarını bacılarını daha iyi koruyabilirdi insanlar ancak görüyorumki bunu isteyen yok.

  • Burası katili destekleyen potansiyel katillerle dolmuş.

  • Birini hayattan koparmanın suçu nasıl 12 yıl olabiliyor? Bu kadar kolay mı bu kadar basit mi? ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 14 Ekim 2020; 20:48:16 >
  • Bence az bile almış katil oldu birisini öldürdü hapise girmemek nedir Allah aşkına? Amacı ne olursa olsun sonuca bakacağız bir hukukçu gibi düşünün suçlu durumda ve cezasını çekmeli bence topluma da büyük bir örnek oldu aynı zamanda birdaha dışarıda kavga vs birşey görürsem polisi arayacağım sadece kadını kurtarmak için adamı öldürdüğünü söylemişti bu arkadaş kadın ise o benim sevgilim döver de sever de diye cevap vermişti ucuz kahramanlığın sonu böyle oluyor demek ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savunan kişiler bu arkadaşın bir katil olduğunu unutuyor.
    Ölen adamın eşi biz sadece tartışıyorduk dedi. Kadın da darp izine rastlanmadı. Kadir de meyve bıçağı dediği şey susdali bir bıçak çıktı Ve birinin kalbine bıçak sokup daha sonra evine gidip uyumak bu çocuk sütten cıkmış ak kaşık değil ve bir katile göre çok az ceza aldı... ben de gece dışarı çıkıyorum ve bırak yanıma almayı hiç bir zaman çakım bile olmadı öyle bir bıçağı yanında taşımak ve direk boğuşma olmadan kalbe bıçak sokmak. Amacı bir kadını savunmak diye vicdan yapıyoruz ama kadın şiddet yoktu diyor bunu da adli tıp destekliyor ve adam ölüyor hala siz neye sitem ediyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu şu katili savunanların sıkıştıklarında ''Kadın düşmanları'' demelerine bayılıyorum.Bakıyorlar köşeye sıkışmışlar hemen ciyaklıyorlar ''Bunlar kadın düşmanı'' diye.Tabi tabi kadın düşmanıyız kesin...


    Yorumlarda iki de bir ''Umarım ceza almasını savunanların anası,bacısı,karısı,kardeşi dayak yerken millet seyreder'' diyen tiplerin ne kadar kadın dostu oldukları şu laflarından zaten anlaşılıyor.Hani yorumlarda ''Kadınlarımıza değer verelim.Onlara hakaret etmeyelim'' diyen tiplerin hoşlanmadıkları kişilere karşı ana avrat sövmeyi normal karşılamaları gibi durumları.Şaka gibi.


    Hadi ben de bu akıma uyayım;Bu cani katilin ceza almamasını savunanların umarım babası,abisi,erkek kardeşi sırf sokakta eşiyle/sevgilisiyle tartıştığı için bir psikopat tarafından bıçaklanır da belki o zaman dediklerimizi algılayabilirler.


    Gelelim tekrar konuya.Kadın ifadesinde kocasıyla sadece tartıştığını,daha öncede böyle tartışmalarının çokça olduğunu,kocasının bu tartışmalarda kendisine yönelik abartıldığı kadar şiddet sergilemediğini belirtiyor.Dahası yine ifadesinde Kadir'in yanlarına geldiğini ve kendisinin ''Sorun yok.Sen gidebilirsin'' demesine rağmen kocasıyla tartışmaya devam ettiğini ve en nihayetinde boğuşmaya başladıklarını,Kadirin almış olduğu darbeler kadar kocasının da Kadir tarafından ciddi oranda darp edildiğini ve kocasının cenazesine otopsi yapıldığı taktirde bu darp izlerinin görüleceğini,Kadirin kocasını öldürmesi için ortada hiçbir neden olmadığı belirtiyor.


    Kısacası kadının ifadesi tüm herşeyi olduğu gibi ortaya döküyor.Dahası Kadir'in yanında taşıdığı bıçağında normal bir bıçak olmadığı biliniyor.Yani adam öldürmeye yönelik tasarlanmış bir bıçak.Normal bir insan yanında neden bunu taşır?Ben 27 yaşındayım hayatımda cebimde bıçak taşımadım.Ben de ergen oldum ama yanımda bıçak taşıma ihtiyacı duymadım.Dahası benimde ergenken ergenliğin vermiş olduğu hormon patlaması nedeniyle akranlarıma ciddi kavgalarım da olmuştur lakin hiçbirinde karşımdaki kişiyi öldürmeye yönelik hamlelerim olmamıştır.Dahası karşımda kavga ettiğim kişilerde beni öldürmeye yönelik hamlelerde bulunmamıştır.


    Burada ise Kadir doğrudan adamı öldürmek için o bıçağı sallamış.Ne hikmetse bıçakta gidip tam kalbinden adamı vurmuş.Hayatında hiç bıçak kullanmayan dahası bir bıçağı canlı bir ete batırma tecrübesi hiç olmayan birisi nasıl soğuk kanlı bir şekilde bıçağı adamın kalbine saplar?Burada övmeye çalıştığınız bu şahıs kim bilir belki hayvanlara şiddet uygulayan birisiydi.Bıçak kullanma ustalığı buradan geliyordu.Zira bıçağı soğuk kanlı şekilde saplamakla kalmıyor olay yerinden kaçıyor.Eve geldiğinde ailesine hiçbir şey söylemiyor.Elini yüzünü yıkıyor,kıyafetlerini değiştiriyor ve odasına uyumaya gidiyor.Sanki birisini bıçaklamamış gibi normal hayatına devam etmeye çalışıyor.Bu ne kadar normal sizce?Dahası madem adam onu öldürmeye teşebbüs etti neden olay yerinden kaçıyor?Şimdi sakın ''Panik yapmıştır.'' deyip kıvırmayın.Panik yapan adam soğuk kanlı birşekilde evine gidip uyumaya çekilmez.Belli ki yaşanılan bu olay Kadir için gayet olağan bir durum.


    Tekrar diyorum.Az bile ceza almış.Adalet kırk yılda bir doğru göstermiş.Bu kararı veren cesur hakimleri yürekten kutluyorum.


    Dahası sosyal medyanın gazıyla ''Kızı kurtarayım kahraman olayım ihihi'' kafasında olan gençlere de bu olay ibret olsun.Bu ülkenin polisi var.Baktın olay var ara polisi.Bu ülkede polis tehlike anında bile adam vuramıyor sen kimsin ki kendinde bu hakkı buluyorsun derler adama.Bu olay tüm gençlere ibret olsun.Sosyal medyadaki feminaziler ve sadık meriçlerinin gazlamalarıyla sakın ortaya atlamayın.Arayın polisin olsun bitsin.


    Yoksa gelecekte siz ibret olursunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 14 Ekim 2020; 21:24:40 >




  • Evet tespitleriniz gerçekten çok dolu, devletin ve ordunun içine sızma ve sızdırma(buna çok girmeyeceğim ülkede ifade özgürlüğü belli) operasyonları ile bu olayı bir tutmanız çok isabetli ve DOPDOLU olmuş.


    İkincisi %90 oranı, insan düşünürse emniyetin böyle bir açıklaması olmadığını tahmin edebilir, yazımda belirttiğim gibi bu olayları yaşamanız lazım öyle her semtte göremezsiniz. İstanbul'da 2000'lerin başında sıkıntılı bir mahallede çocukluğum geçti, Anadolu yakasında polislerin bile çekindiği bir mahalle bilenler tahmin etmekte pek zorlanmazlar. Çok fazla kavgaya, yeri geldi silahlı çatışmalara şahit olduk. Bu hayatta yaşayarak öğrendiğim şeylerden birisi, eğer karşındaki kişinin üzerine bir silahla yürüyorsan onu tamamlamak zorundasın ya da en baştan çıkarmayacaksın. Umarım böyle bir durumla karşılaşmazsanız.

    İnsanların tecrübelerini, yaşadıklarından öğrendiğini kendiniz yaşamadığınız için itiraz etmenizi, inanmamanızı anlarım ama "bomboş" demeniz sizin seviyenizi gösterir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltravioleTT -- 14 Ekim 2020; 21:45:6 >




  • Bunun gerçeklik payı olabilir mi arkadaşlar?

    https://twitter.com/muhammetehitol1/status/1316395968800133125?s=21


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oo ağır ceza hakimlerimiz toplanmış kararı bile vermişler.

    Twitterda ünlü sanatçıların ve takipçisi 1 milyon üzeri olan sayfalarin olaya dair yorumları, kadina şiddette ileride muhtemel olaylarda kişilerin rahatca öldürülemeyecek olması dikkate alınarak sanığın BERAATİNE,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O beraat alırsa sokakta hiçbir erkek bi kadınla yan yana olmak istemezki. Mazallah kadını sivri sinek ısırsa ve ciyaklasa arkadan biri şaak diye pıçağı sana saplayabilir. Nasılsa ceza meza yok, kadını korudum der geçer. (senaryo çok)

  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

    Mahkemelerde yumruk attım denmez ''yumruğuma kafa attı,boğuşurken kafası elime çarpmış olabilir'' ya da ''şakalaşıryorduk silah birden patladı'' falan denir. Kişilerin buna benzer sözleri uzmanlar tarafından tabii ki incelenir ama neyin ne olduğunu herkes bilir.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.