Şimdi Ara

Kadir Gümüş Dil Bilgisinde nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum türkçeci var fakat videoları çok uzun ve ben hiç bir halt anlamıyorum bazen. Acaba Kadir gümüş yeterli midir ? Kadir hocanın dil bilgisi anlatımı yüzeysel midir yoksa ösym için yeterli midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3132CD1BE -- 18 Şubat 2021; 21:3:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• up

• Tersine ayrıntılı. Ama gereksiz ayrıntı verdiği yerler de var. Benim biraz temelim olduğu için öznur hoca dinliyorum. Ama kesinlikle yüzeysel değil kadir gumus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F340A741E -- 18 Şubat 2021; 21:32:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F340A741E

Tersine ayrıntılı. Ama gereksiz ayrıntı verdiği yerler de var. Benim biraz temelim olduğu için öznur hoca dinliyorum. Ama kesinlikle yüzeysel değil kadir gumus.

Malum türkçeciden anlamıyorum kadir hocadan dinleyeceğim dostum. Sen eğer kadir hocadan dinlediysen veya arada dinliyorsan anlatım kalitesini nasıl buluyorsun ?

• Kanka bana sorarsan Kadir Gümüş gayet yeterli malum şahıs gereksiz ayrıntı ve çok boş bilgiden oluşuyor bana göre o

• Malum türkçeci .d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Malumun dersleri kısa bence kadir daha uzun
  • quote:

Orijinalden alıntı: RunoaD

Kanka bana sorarsan Kadir Gümüş gayet yeterli malum şahıs gereksiz ayrıntı ve çok boş bilgiden oluşuyor bana göre o

eyv hocam kadirden dinleyecem o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: DonaLdChampzZ

Malumun dersleri kısa bence kadir daha uzun

Yok be hocam malum çok uzun ve gereksiz detaylarla boğuyor.

• Ben Kadir Gümüş ile Türkçeye başlamıştım. Arkadaşların detay dediği yere takıldım ben. Bence hiç de detaylı anlatmıyor. Başlangıç için mükemmel olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: laplasyen

Ben Kadir Gümüş ile Türkçeye başlamıştım. Arkadaşların detay dediği yere takıldım ben. Bence hiç de detaylı anlatmıyor. Başlangıç için mükemmel olduğunu düşünüyorum.

Şuana kadar 100den fazla türkçe denemesi çözdüm malumun gösterdiği detay yerlere hiç denk gelemedim nedense sınavın adı temel yeterlilik testi farkındaysan o yüzden çok detaylara takılmamak gerekiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.