Şimdi Ara

Kadınların kilosu çok mu önemlidir erkekler için (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
163
Cevap
4
Favori
30.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir erkeğin güzel diye bir kadınla olmasıyla , bir kadının para için bir adamla olması aynı şey değildir ...Erkek doğası gereği güzel kadın arar ,kadında aynı şekilde yakışıklı olanı bu doğal birşey nabiyim tapir gibi hatunu güzeli varken ...Ama tabi güzel olanın tribi afrası tafrası bitmiyor ne oluyor bu sefer adam baktı olmuyor bide tapire şans veriyim diyor hem mental hemde yatakta tatmin oluyor bu seferde adam dünya güzeli yanında pert bi hatun görüp anlam veremiyorsun dışarıdan ..Kadın milleti asla para için biriyle olduğunu kabul etmez , adam hem çirkin hem paralı ise adını hoş cocuk aslında falan koyar hayatını garanti altına alma mücadelesine girer ..Yani erkeğin güzel kadın arayışı doğal ,kadınınki ise hesap üzerinedir ...
  • nefes alsın yeter
  • Kadınlar nasıl kısa boylu erkekleri aşağılamaktan, ya da en hafif tabiriyle arkadaş olarak görmekten çekinmiyorsa, erkeklerin kadınları kiloları ile yargılaması kadar normal bir şey yok. Hatta erkeklerin yaptığı daha makul, o kadın az biraz spor yapsa, biraz az yese kiloyu verebilir, ama kısa boylu adamın yapacak hiçbir şeyi yok. Kadınların gözünde kısa boylu adamlar kolu bacağı olmayan engelli vatandaşlardan farksızdır. Erkeklerin gözünden şişman kadınlar ise bir nevi hastadır.
  • Zayıf kızın özgüvenli olması , şişmanın ise şişmanlıktan dolayı iyi davranması pek doğru değil. Şişmanlar genelde neşeli ve cıvıl cıvıl olurlar nedenin kilolardan dolayı oluşan psikoloji ile alakası yok. Mutlular çünki şişmanlar. Endorfin en üst seviyede.
    Zayıf kalmak gerçekten çok zor özellikle bir yaştan sonra. Her gün 1-2 saat spor yapıyorum zayıflayacağıma iyice kilo alıyorum (erkekim) 68-72 kilolarımı özledim. Kilolu olmak hiç iyi bişi değil mutluluk hormonu salgılatsada. İnsanın beli ağrıyor, bacaklar ağrıyor, soluk kesiliyor. 86 lardan dönmüş birisi olarak bunu diyebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Şişmanlık bir sağlık sorunudur, leş gibi kokar çoğu.Kolay terler, her türlü aktivitede çok çabuk kesilir.Kaldı ki şişman insanların karakterlerinde tutukluk,uyuzluk olduğu için benim için baştan kaybeder.Kendisine biraz saygısı olan birisi kilosuna dikkat etmeli ben erkek halimle dikkat ederken..Bir çok şey sayabilirim daha bununla ilgili, evlenmeyi düşünebileceğim biri olduğunu farz edersek sağlık sorunları olacaktır illa ki..Bela mı alıyoruz başımıza hayat arkadaşı mı?Hele ki şişman biriyle ilişkiye girmek nefretlik bir durum olacaktır..Hele hamilelik dönemi ve sonrasında...

Çok ağır oldu biliyorum, bayan üyeye benziyorsun.Alınacak bir şey yok, realist biçimde düşüncelerimi yansıttım.Doğruluğu yadsınamaz.

Afedersin de soktun çıkardın resmen. Ama doğru...
  • Derin Mavi kullanıcısına yanıt
    kızlar bayılıyor galiba sana?ama senden daha kötüleirnin evlendiğini görüdm.sıkıntı kötülük vb değil.
  • Benim için önemlidir.Kadın dediğin bakımlı olması gerekli abi bakımdan kastım kilo,yüz,el hepsi dahil...
  • arkadaş tek sorununuz kilo olsun. hastalık derecesinde olmadıktan sonra verirsiniz kiloları hayatınız değişir. hayatta bunlardan çok daha önemli şeyler var.
    yarın öbürgün eşiniz bi hastalığa yakalanıp bir deri bir kemikte kalabilir. yada bir rahatsızlıktan dolayı fazla kiloda alabilir. bu sizi ne kadar etkiler. sevdiğiniz insanı yüz üstü bırakıp gidermisiniz ? peki aynı şey sizin başınıza gelirse eşinizin sizi bırakıp gitmesinimi istersiniz ? bu kilo değil başka bişeyde olabilir.
    kişilik felan hikaye diyenler hayatında hiç derinlik görmemiş. sadece kendi zevkleri doğrultusunda yaşayan hiç sorumluluk almamış hiç bi taşın altına elini koymamış insanlar galiba.
    insanlar şunu unutmuş bu devirde. kimsenin yarın ne olacağı belli değil. kimsenin yarın için garantisi yok. en güzel yüz bile bir yangın/trafik yada iş kazasında şeklini tamamen kaybedebilir. buna bakarakmı eş seçersiniz siz ?
    konuyu açan arkadaş bu mantıkla 1,70 120 kilo insanla hayatını kurmaya gözü kesermi? kesmezse yazdıklarımı baştan bir daha okusun
  • Kadında kilo meselesi benim için sigara içen kadın gibi bir kriter o kendine saygı duymuyor ve bundan kurtulmak için çabalamıyorsa ve ona bahşedilen vücudu hor kullanıyorsa veya ona zarar veriyorsa ona göstericek bi saygım olmadığından dolayı bir sevgide oluşmayacağından dolayı böyle bi durum oluşuyor bende bu yüzden önemli oluyor kilo sorunsalı. hastalık vs olabilir bu ayrı bi konu
  • GÜlüşü güzel olsun yeter
  • Miyamoto Musashi kullanıcısına yanıt
    quote:

Şişmanlar genelde
    neşeli ve cıvıl cıvıl olurlar nedenin kilolardan dolayı oluşan psikoloji ile alakası yok. Mutlular çünki şişmanlar.
    Endorfin en üst seviyede.

Aynen ben de bun farkettim.. Tombul kızlar daha hayat dolu, daha mutlu.. Zayıflar genelde kasıntı ve ters.. Sanki sinirden kuruyup kalmışlar..

Hem toplu hem de zayıf kızlarla çıktım, farkı yaşayarak gördüm.. Artık zayıf istemiyorum aga..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindirik

Bir arkadaş da değinmiş zaten; o zaman kızlar da zengin koca aradığında hoş görmek lazım. Zengin ihtiyarların yanında neden taş gibi kadınların olduğunu açıklıyor bu. Kısaca kadın bedeni karşılığında rahatlığı mı satın alıyor, adam da para verip güzel vücut alıyor. Çok derine inildiğinde rahatsız edici bir gerçeklik. Gerçek evet maalesef. Erkekler açısından kadınlar...Güzel bir yazı olacak. Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.

Bir önceki araştırmamda, erkeklerin yalnızca güzellik arayışında olmadığından söz etmiştim ama artık rahatlıkla erkeklerin sadece güzelliğe odaklandıklarını varsayıyorum. Bir arkadaş evrimsel açıdan bakmış olaya. Hani erkekler güzel nesil için kadınlar da rahat geçim için eş seçer diye. Aynı şeylerden söz eden evrim belgeselini seyretmiştim. Kimi yerler mantıklı ancak, insan da insan sonuçta ya. Bu kadar basit ve insanlıktan uzak düşünmek. Ne bileyim. O zaman kötü emellerimiz ve fesatlıklarımız için başımıza gelen her şey bize müstahak. Yani insanları dış güzellikleriyle böyle yerden yere atıyorsak Allah da bizim belamızı verir güzel insanların eliyle.

Ki ben de bir ucube ya da obez olarak bakmıyorum konuya. İlham almak istiyorum güzel yazılar için. Çok da verimli oluyor. Kişisel olarak bir kin ya da alınganlığım yok. Ancak hiçbir zaman insanları aşağılamayın. Onları eleştirirken şunu unuymayın; düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. Gün gelir ayıpladığın her neyse dünyada illa ki onu yaşarsın.

Kadınların paraya olan düşkünlüğü konusunda da acaba ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. Eşleriniz sevgilileriniz, hayatınızda olan kadınlar parayı gerçekten çok seviyor mu? Sizinle paranız için birlikte olan biri sizi rahatsız eder mi? Siz o güzel diye onunlaysanız eğer...

kilolu insanlar çoğunlukla metabolizması yavaş olan ve beynini çok kullanmayan insanlardır. beyin ve metabolizma insanın tüm kalorisini yakar.

kilolu tiplerin genelde sinirsiz stressiz sakin, zayıf insanların ise adrenalin ve diğer hormonlar nedeniyle sürekli agresif sinirli olduğunu görebilirsiniz.

adrenalin salgıladığınızda midede yiyeceklerin sindirimi durur kandan hücrelere akan şeker durur. ama şişman insanlarda sürekli hücrelere şeker akışı vardır ve bu şeker yağ olarak depolanır. kanında şeker miktarı azaldığı için beynini tam kullanamaz.

onun haricinde kilonun verdiği şekil bozuklukları, ter, 24 saat yemek düşünme, yemeği hayat meselesi yapma, 2 adım atınca yorulma, nefes darlığı guatr sorunları şişmanlarda olması muhtemel sıkıntılardır.

zayıfla kurtul :)
  • Şişman kadın daha çabuk terler ve dolayısıyla kokar.
  • Öncelikle herkes bilsin ki çirkin kız yoktur, bakımsız kız vardır ve bunu bilen herkes biraz olsun bakımlı olmaya çalışan bir hanımefendi arar kendisine. Kilo sorunu ise yine kişinin kendisine dikkat etmeyerek, sağlıksız beslenerek, hababam tıkınarak vücudunda oluşturduğu kötü görüntüdür. Tabi bi hastalık falan söz konusu ise bişey demem. Şimdi tekrar dön bir bak arkana...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiziği iyi olacak
    Sigara içmeyecek
    Gerisi halledilir
  • Şişman kadın, kadınlık kıvrımlarını kaybetmiştir. Kadın dediğin karpuz satan göbekli Ahmet amcadan fiziki olarak farklı olmalıdır. Tabi bu çok zayıfın güzel olduğu anlamına gelmiyor. Kararınca kadın kilolu olmalı obez olmamalı. Yanımda gezdirmekten ben utanırım. Şişman seven nadir erkekler var olsa da evet önemli kilo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

erkekleirn kafası belleirndedir de ondan.aşağı,hor ezik görme,sürekli herşeiyn eni benim,aşırı özgüven,çükü doğrultusudna yaşam vb hepsi bu duurmu tetikler.ayrıca kadın estetik olduğu için "sevilir" kişilik vb bunlar boş işler.

süper bir türkçe'yle bizi aydınlattın.türk dil gurumunda mı çalışıyorsun sorması ayıp
  • pozitron84 kullanıcısına yanıt
    sana fazla ışık gelmiş
  • Balık etli severim.Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı;tabi kasada öyle çok büyük olmıcak.Cılız bayanlar hiç hoşuma gitmez.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.