Şimdi Ara

KADINLARIN ALDATMA HİKAYELERİ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
20.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Allahım evleneceğim kızın huyunu güzel eyle. Böylelerinin eline düşürme bizi.

AMİN ALLAH KİMSENİN BAŞINA BÖYLE BİR OLAY VERMESİN

• quote:

Orjinalden alıntı: caiz2005

Gelde vurma sen bu kadını. Olmaz böyle birşey. Ondan sonra niye namus cinayetleri işleniyor diyorlar. Geçenlerde bir abi kızkardeşinin boğazının keserek öldürmüştü namus meselesi yüzünden. Adam bunu öğrenirse öldürmesi hak değilmidir. İnsan hiç olmazsa kocasından da bir tane yaparda bir şeye benzer.

ne yaparsa yapsın,ölüm allahın emridir.kullarda allaha havale edilir
  • Kadın koruyucu diye birşeyden habersiz.
  • kadın %100000 suçlu tamamda onla ilişkiye giren erkeklere hiç laf atmıyorsunuz helal..

adam sanki bilmiyor evli ve çocuklu olduğunu bunu bile bile ilişkiye giriyor ve 1 çocuk daha yapıyor..Bu terbiyesizlik değil mi ?
  • evet desin. Harbi adamsa istemiyorum desin. 'Sen evlisin bu iş günah' demek erkekliğe sığmaz mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Hiç okumadım ama yalan öyküler olduğuna bahse girerim.

Bence de uydurma...
    Ben ayrıca bu tür uyduruk hikayelerin altında maksat arıyorum, elimde değil...
    Türk milletinin midesini genişletme çabalarının bir parçası olarak görüyorum bu hikayeleri...
    Duya duya kulak, göre göre göz alışır.
    Afedersiniz, 15neler bile yürüyüş yapmaya başladı, özgürlük istiyorlar.
    10 sene önce yapabilirler miydi?
    10 sene içinde midemiz öyle genişledi ki, herşeyi kolaylıkla içine alıyor.
    Duyarlılıklarımızı, değerlerimizi kaybetmeye çoktandır devam ediyoruz.
    Lütfen dikkat!

"Fe eyne tezhebuun?" Nereye bu gidiş?
  • tabiiki hiç bir kitapta yazmıyor. peki o aldatılan erkeğin onuru ne olacak. kimin yüzüne bakacak. sen kendini o aldatılan erkeğin yerine koysana. evet doğru söylüyorsunuz. Allaha havale etmeliyiz ama ..... olmuyor işte olmuyor. aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık...
  • ben bugün posta gazetesinde okudum.kocasını 26 erkekle aldatmış oha falan oldum
  • sırf gazete ilgi çeksin diye böyle haber yapan gazetelere
    Bence bunlar yalan KADINLARN KAFASINI KARIŞTIRMAYA ÇALIŞIYORLAR kadınların erkekleri aldatmsının doğal bişi olduğunu bize aşılamaya çalışıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyondparadise

sırf gazete ilgi çeksin diye böyle haber yapan gazetelere
    Bence bunlar yalan KADINLARN KAFASINI KARIŞTIRMAYA ÇALIŞIYORLAR kadınların erkekleri aldatmsının doğal bişi olduğunu bize aşılamaya çalışıyorlar

Sadece gazete çıksın diye yapılıyorsa önemli değil,
    ama bunu bir marifetmiş, heyecanmış gibi göstermek
    eşleri aldatmaya yönlendirmek için yapılıyorsa çok tehlikeli bir durum.
    ben de okudum başlığı dikkatimi çekmişti, bi an sanki +18 yaş bi dergi
    okuyormuşum gibi hissettim cünkü kullanılan cümleler özendirici içeriğe sahip.
  • quote:

Orjinalden alıntı: un.real

quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Hiç okumadım ama yalan öyküler olduğuna bahse girerim.

Bence de uydurma...
    Ben ayrıca bu tür uyduruk hikayelerin altında maksat arıyorum, elimde değil...
    Türk milletinin midesini genişletme çabalarının bir parçası olarak görüyorum bu hikayeleri...
    Duya duya kulak, göre göre göz alışır.
    Afedersiniz, 15neler bile yürüyüş yapmaya başladı, özgürlük istiyorlar.
    10 sene önce yapabilirler miydi?
    10 sene içinde midemiz öyle genişledi ki, herşeyi kolaylıkla içine alıyor.
    Duyarlılıklarımızı, değerlerimizi kaybetmeye çoktandır devam ediyoruz.
    Lütfen dikkat!

"Fe eyne tezhebuun?" Nereye bu gidiş?

+19999
  • o kadın nerde oturuomus bende bi cocuk yapım karı çocuk yuvasına dönmüş
  • quote:

Orjinalden alıntı: trsmach

uzun zmandır posta gazetesinden bu tip yazıları takip ediyorum ve bugün okuduğum hikayede aldatmanın b.ku çıkmış resmen.hikayeyi özetliyim:

kadın bi adamla severek evleniyo neyse aradan zaman geçiyor başka bir adama ilgi duymaya başlıyor.neyse bu adamla cinsel birliktelik yaşıyor uzun bi süre.bu arada kocasından da çocuğu olsun istiyor ama bi türlü çocukları olmuyor ilişki yaşadığı diğer adamdan hamile kalıyor.bu durumu kocası ve adam bilmiyor.hatta kocası kendi çocuğu olduğunu düşünüyor.neyse kadın çocuğu doğuruyor kocası herşeyden habersiz aradan uzun zman geçiyor kadın yine durmuyor ve başka bir adamla yine cinsel münasebet yaşıyor yine ilk çocuğunda olduğu gibi sevgilisinden hamile kalıyor kocası yine habersiz durumdan kendi hamile bıraktı zannediyor.bu sefer kadın sevgilisine ondan hamile kaldığını söylüyor adam istemiyor başta ama kadın doğurmak istiyor çocuğu ve sır olarak aralarında kalmasına karar veriyolar neyse bu çocukta doğuyor.şimdi çocuklardan biri 2 diğeri 5 yaşında.kadının kocası hala olayların farkında değil ve kadın yine aldatırım ben çok eşli yaşamı seviyorum diye hikayeyi bitiriyor.

dmek istiyorum.düşünsenize böyle bi kadınla evlisiniz ve yediğiniz boynuzlar yetmiyormuş gibi çocuklarda sizden değil

Ben zaten diyorum. Bizim türk basını sapıklığı .çok sever. Be yazar senin yazdıklarını bizim mahheledeki dişi köpekler yapıyor. Hakketten ohaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURATSPLAT -- 15 Ağustos 2006; 17:00:04 >
  • inandınız mı hakkatten bu hikayeye posta gazetesinde yayınlanan şeylerde gerçeklik payı olduğundan şüphe ediyorum ben. adamlar gönderdiğin herşeyi koyuyolar sayfaya.
    bikeresinde sınıftan arkadaşlarla dalga geçmek için saçma sapan bi hikaye uydurup göndrmştk yayınladılar okulda okuyup gülmüştük. inanmayın bunlara yaw
  • Kimsenin inandığı yokta bunu çocuk okusa gerçek zannedecek..
  • gerçekten bu kadar hayasız insanlar varmı?ama şuda kesinki bu yüzyıldaki basın medya bu olaylara sebep oluyo gibi.her kanalda cinsellik fışkırıyor.istanbul da herhangi bir semtte yürüyün kızlar resmen giyinmeyi unutmuş.kısaca cinsellik sürekli olarak empoze ediliyor.
  • bu tür hikayelere inanmıyor olabilirsiniz ama bunlar gerçekler.bu olayı yaşayan 1000 kişi değil sadece 1 kişi yaşamış.türkiyede 40 milyon yetişkin varsa bunun 100.000 böyle şeyler yaşıyo olabilir(sadece aldatmayı kastediyorum).ben geçenlerde hiç beklemediğim birinden burdaki hikayeleri doğrularcasına bi hikayeye şahit oldum gerisi size kalmış ister inanın ister inanmayın.
  • valla kadın iyi çalışmış hocam başka sozum yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.