Şimdi Ara

KADINLAR NİYE NANKÖR GENELDE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XMEN İZLİYORUM MESELA (spoiler olabilir gerçi hepsi eski film)

omg profesör x bunlara para ev eğitim veriyo

raven nankör

jean nankör

mesela logan gibi asi bir adam bile ona sonsuz minnet içinde

last of us 2 oynuyom joel kendini yırtıyo

ellie nankör

rdr2 oynuyom

mary nankör o kadar işini yapıyok

hayatıma bakıyom

hayatımdaki kadınlar full nankör

aga bu nedir ya bunlar neden böyle kadınları doyurmanın bir yolu yok mu dünyayı versen ayı neden yanında paketlemedin derler

tabi kıymet bilen kadınlarımızı özellikle üst jenarasyondakileri tenzih ederim

• Filmlerde en son kadınlar ölür

Mesaj belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyahatlıprens kullanıcısına yanıt
    KADINLAR NİYE NANKÖR GENELDE?

Be a sigma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Be a mgtow

• hell yeah

• Film ve oyunlar üzerinden genel bir cıkarım yapmak !

• [/spoiler] Rahmetli Logan reis iyi kasap idi. KADINLAR NİYE NANKÖR GENELDE? [spoiler]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petegrus -- 19 Ocak 2022; 1:9:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • muaz1984 kullanıcısına yanıt
    Alltta yazdim ya Ebu muaz kendi hayatimda da gördüm diye

Yine de genelleme yapman yanlış Hamzacığım.

YAV KONUNUN SONUNU OKU OMG İYİLERİ TENZİH ETTİK YA

Tamam Hamza kardeşim hemen celallenme bende sonradan tenzih kısmını gördüm. Sana ne yaptı bu kadınlar kızlar biraz daha açıklayıcı metinler yazarsın umarım. Konu yelpazesi geniş ve havada kalmış gibi duruyor.

ya nankörlük işte moruk

kadınlara sonsuz sevgi ve emek versen gene yetmiyo gene tripler mutsuzluklar sızlanmalar

• kadınlar erkeklere oranla daha ahlaksız oluyor benim hayat tecrübeme göre kendi yaşanmışlıgımdır kimseyi baglamaz

Tüm kızların öyle olduğunu söyleyemem.

Adet dönemlerinde dengesiz olabiliyorlar o bir biyolojik bir durum ancak onun dışında her kız yada kadın sonuçta nankör değildir.

Günümüzde çoğunun nankör olmasının sebebi sosyal medya ile bağımlı olmaları ile doğru orantılı, seçenek çok, çok fazla insan yazıyor ve egolarını bunlarla tatmin etmeye çalışıyorlar. Statüler olmasa bile bir kaç saçma sapan insanın iltifatlarına kanabiliyorlar.

Akılcı olanları tercih ederim ama yok ki öyle tipler. Çıkmıyor karşıma.

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

Benim de tecrübem bu yönde oldu.

Ben bu hususta kendimi şanslı hissediyorum. Tek atış ve 12 den vurma. Şimdi gerçekten durum çok vahim 2 taraf içinde iç ačıcı görünmüyor sanal alem herşeyi ve her yeri mahvetmek üzere. Aşklar ,sevgiler ,sevgi ,saygı hepsi pastanın üzerindeki kremşanti gibi kabarık ama muhtevası boş. Allah yardımcımız olsun.

• Nankör değiller ama kolay ulaşılan şeyler kadınlar için genelde zaten bu cepte denilip değersiz oluyor. Mesela iki tane kadını ele alın birine çok iyi davranın bir dediğini iki etmeyin, her sorununa derdine çözüm bulmaya uğraşın, diğerine ise aşırı umursamadan kendi hedeflerinizi önceleyerek ve çok kalbini kırmadan alaycı ve eğlenceli şekilde davranın ikinci kadın size birinciden daha fazla saygı duyacaktır. Kadınların her dediğini yapınca kadınlar sizi otomatikman kafasında zayıf olarak belliyor. Mesela bir gün arkadaşlarınızla halı sahaya gideceksiniz kadın diyor gitme aşkım benimle kal diye. Eğer tamam aşkım gitmiyorum senleyim derseniz kadın o an için mutlu olur ama içten içe bu adam daha benim dediğim en basit şey için bile planını bozuyor diye düşünüp sizden uzun vadede soğumaya başlıyor. Eğer düzgün bir dille hayır aşkım bunun planını haftalar öncesinden yaptık ben oraya gideceğim ama merak etme haftaya seninle başbaşa film izleriz tarzı bir cevap verirseniz kadın başta dırdır etse bile hem kırmızı çizgilerinizi net bir biçimde çizip planladığınız şeyleri yapmakta kararlı olduğunuzu görüp içten içe size saygı duyar. (Yaşandı) Ha birde şu sonsuz iyilik, sevgi muhabbetleri benim gözümde biraz saçma. Karşılıksız iyilik bana göre kerizlikten başka bir şey değil bu devirde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle oyle

Ben hep diyorum

Babaniza dedenize ve kendinize bakin cok ahim sahim fark yoktur neyse o max yuzde 15 20 oynar omg

Sonra bi 3 nesil kadinlari inceleyin anane anne kiz seklinde insanin akli cikacak gibi oluyor inanilmaz fark var

İnstagram
    Facebook
    Tiktok

Bu üç dejenere pislik uygulama yok edilmelidir ne pahasina olursa olsun

• Günümüzde kendi yaş grubumdaki kızlara güvenmemem gerektiği çok iyi anladım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.