Şimdi Ara

Kadınlar neden kendilerinden yaşça küçük erkeklerle çıkmazlar? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
5.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mutlu Dal

quote:

Orijinalden alıntı: ercan_yılın

quote:

quote:

quote:

quote:

ben 15 yaşındayım 1 ay önce 18 yaşında tanıştığım arkadaşlık kurduğum bir kıza çıkma teklifi ettim üzgünüm ama ben seni kardeşim gözüyle görüyorum dedi 1 hafta öncede 20 yaşındaki kıza çıkma teklifi ettim oda sen çok küçüksün seninle çıkamam dedi arkadaşlar bu kadınlar neden kendilerinden küçük erkeklerle çıkmıyorlar çok sinir oldum az daha ikisinede tekme tokat dalıcaktım kadınlar neden kendilerinden küçük erkeklerle sevgili olmazlarbileniniz var mı?

15 yaşındayken ben 17 yaşındaki kızlada çıktım hatta utanmadan ablasıylada çıkmıştım :) hatta ..... cool story falan değil demekki fiziğin falan olgun değil yaşına göre. Sakalların falan çıktımı boyun falan kaç hocam?

boyum 160 cm çok yakışıklıyım küçüklüğümden beri çevremdeki herkes yakışıklı diyordu ve teklif ettiğim kızlarda benden hoşlanmıştı hatta bazen sohbet ederkene heyecanlanıyorduama nedense çıkmak istemedi ayrıca sen yanlış biliyorsun bu işler boya ve fiziğe bakmaz aşka bakar güzelliğe ve yakışıklılığa bakar ve sağlıklı bir insanda sakallar 18 yaşında çıkmaya başlar bu yanlışınıda düzelteyim

yanlış olmasın bizde yakışıklıyızdır Allah'a şükür sen istediğin kadar yakışıklı ol kimse kısa boylu birisiyle çıkmak istemez benim 15 yaşında sakallarım varken ergen sakalı idi makine ile alıyordum 1 hafta o zaman boyum 1.80 kilom 70 di şuan 17 yaşındayım boy 1.84, 1.85 arası kilomda 78 :)

bu işler güzelliğe falanda pek bakmaz yakışıklılıkta çok önemli değildir karizman olsun yeter şu çevrene bak bi bakayım örnek çıkar ne yakışıklılar varken yanlız takılırken karizmatik olanlar yanlarında bir sürü kızı toplar.
    bi açıklamada şöyle söyleyim bir kişinin saç rengi veya göz rengi aslında pek önemli değildir, o kişinin bakışı ve saç şekli önemlidir umarım birşeyler anlamışsındır buradan :)

zaten yaşın küçük boyunda kısa olduğuna göre çok zor kardeşim. Ancak yaşıtlarınla çıkarsın 17, 18 yaşındaki kızla çıksan ne olur, çıkmasan ne olur

senin hormonların fazla mı gelişmiş bana mı öyle geliyor 15 yaşındaki bir insan 180 cm boyunda olmaz olamaz hormon testi yaptır zaten sağlıklı bir insanın boyu ergenlikten sonra uzamaya başlar ve benim boyumda kısa sayılmaz ayrıca teklif ettiğim kızlar benle aynı boydaydı kendini çok birşey biliyormuş zannetme 15 yaşındaki insan 180 cm boyuna olmaz

YALANCI YALANCI SANA KİMSE İNANMAZ!

14 yaşında boyum 1.80 di ve 14 yaşında şuanki çoçukların bile boyu 1.65 170 normal olarak uzun boylu olarak nitelendirdiklerim ise 1.85 falan benden uzunları bile var 1998 li çoçukların çok yakışıklı olsan bakarlardı no ss no güven.. madem çok yakışıklısın foto koyda görelim hadi

bir erkek ne kadar yakışıklı olursa olsun dünyanın en yakışıklı erkeğide olsa kadın yaşça çok büyükse o erkeği istemez

• Konuyu açan velet şimdi kız tavlayabilirsin 18 Yaşında olman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max 15+ CSB

• C
    S
    B

• Abi ciddimisin

• Yorumları okudum yerlerdeyim Trollse de ciddiyse de çok komik
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.