Şimdi Ara

Kadınlar neden kendilerinden yaşça küçük erkeklerle çıkmazlar? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
5.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ercan_yılın

quote:

Orijinalden alıntı: emre__21

troll müsün 20 yaşındaki kıza çıkma teklif etmek nedir ya

gönül bu 20 yaşındakinede konuyor 10 yaşındakinede

OHA 10 DEDİ !!!!!!!!!!!!!!!!

• yahu abicim 15 yaşındasın 18 yaşındaki kız bakarmı sana

kadınlar daha doğrusu bayanlar erkeklere göre hem kafa hemde vucud olarak daha hızlı gelişir

Allah bizi böyle yaratmış herşeyin bir sebebi vardır

genel olarak zaten bakarsan

erkek 24 25 tir kız
    18 19 20 22 vs dir

bayanın küçük olması makbuldür
  • Hele bu 10 cm olayında kahkaha attım ya.Yere düşüyordum.Tatmin ederim diyor,övünüyor bir de boyuyla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRau

daha ergenliketen çıkmadan kızlara saldırıyo...

önce bi ergenliğe gir sivilce patlat kızlar sonra

hakkaten arkadaş ya. bu ne özgüven böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlu Dal

quote:

ben 15 yaşındayım 1 ay önce 18 yaşında tanıştığım arkadaşlık kurduğum bir kıza çıkma teklifi ettim üzgünüm ama ben seni kardeşim gözüyle görüyorum dedi 1 hafta öncede 20 yaşındaki kıza çıkma teklifi ettim oda sen çok küçüksün seninle çıkamam dedi arkadaşlar bu kadınlar neden kendilerinden küçük erkeklerle çıkmıyorlar çok sinir oldum az daha ikisinede tekme tokat dalıcaktım kadınlar neden kendilerinden küçük erkeklerle sevgili olmazlarbileniniz var mı?

15 yaşındayken ben 17 yaşındaki kızlada çıktım hatta utanmadan ablasıylada çıkmıştım :) hatta ..... cool story falan değil demekki fiziğin falan olgun değil yaşına göre. Sakalların falan çıktımı boyun falan kaç hocam?

benden 3-4 yaş büyük kızın birisi beni kendi yaşıtı sanmıştı (olgun durduğumdan) benden hoşlanmıştı hatta ben küçük olduğumu söylemesem teklif edecekti.

yani sen daha ergenliğe girmeden 20 yaşındaki kıza teklif edersen işin zor. o ne lan 5 yaş fark var. yani sen 20 kız 25 olsa neysede belli ki daha ergenliğe girmemişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haşin erkek oğuz -- 18 Haziran 2012; 14:43:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wintersun668

kendine bakıcı mı arıyorsun ? zaten seninle çıksaydı garip olurdu kızın sübyancı diye adı çıkar . yaşıtında bir kızla çık .

yaa 10 kere söyledim kadın erkekten büyük olduğu zaman sübyancılık olmaz olamaz bak sübyancılık nedir biliyormusun erkeğin evli olduğu kadından minimum 10 yaş büyük olmasıdır işte sübyancılık budur 20 yaşındaki kızın 15 yaşındaki erkekle çıkması normal bir durumdur.ve organımın boyuyla dalga geçenler yiyorsa sizde organınızın boyunu yazında görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Sen Osmanoğlu ailesindenim diyen eleman değil miydin? Dedenin haremi mi sandın onları?

• quote:

quote:

kendine bakıcı mı arıyorsun ? zaten seninle çıksaydı garip olurdu kızın sübyancı diye adı çıkar . yaşıtında bir kızla çık .

yaa 10 kere söyledim kadın erkekten büyük olduğu zaman sübyancılık olmaz olamaz bak sübyancılık nedir biliyormusun erkeğin evli olduğu kadından minimum 10 yaş büyük olmasıdır işte sübyancılık budur 20 yaşındaki kızın 15 yaşındaki erkekle çıkması normal bir durumdur.ve organımın boyuyla dalga geçenler yiyorsa sizde organınızın boyunu yazında görelim

Sübyancılık çocuklara ilgi duymaktır. Geçerli olmayan tanımlar yapıp kendinizi kandırmayın.

Kanunen 18 yaşına kadar çocuksunuz, 20 yaşında bir sevgilinizin olması onu kanun gözünde pedofili yapar. Bunun başka türlüsü yok. Kaldı ki cinsel ilişki muhabbetine girmişsiniz. 20 yaşında birinin 15 yaşında biriyle cinsel ilişkiye girmesi resmen pedofilidir. Açığa çıkarsa kızın net bir şekilde hatayı kayar diyeceğim, ama bu saçma sapan ülkede tecavüzcüye kravat taktı diye verilen iyi hal indirimini görünce yorum yapamıyorum. Ama bu ülkenin ceza konusundaki bu saçma sapan tavrı biri 15 biri 20 yaşında olan iki bireyin cinselliğinin pedofili olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shuurai

quote:

quote:

Sübyancılık çocuklara ilgi duymaktır. Geçerli olmayan tanımlar yapıp kendinizi kandırmayın.

Kanunen 18 yaşına kadar çocuksunuz, 20 yaşında bir sevgilinizin olması onu kanun gözünde pedofili yapar. Bunun başka türlüsü yok. Kaldı ki cinsel ilişki muhabbetine girmişsiniz. 20 yaşında birinin 15 yaşında biriyle cinsel ilişkiye girmesi resmen pedofilidir. Açığa çıkarsa kızın net bir şekilde hatayı kayar diyeceğim, ama bu saçma sapan ülkede tecavüzcüye kravat taktı diye verilen iyi hal indirimini görünce yorum yapamıyorum. Ama bu ülkenin ceza konusundaki bu saçma sapan tavrı biri 15 biri 20 yaşında olan iki bireyin cinselliğinin pedofili olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

15 yaşındaki erkeğin yüzüyle 10 yaşındakinin bir mi? ben çocuk gibi göstermiyorum hem arada sadece 5 yaş var.

• ulan bi de ciddiye alıp yorum yazanlar olmuş

doğum tarihi : 7 temmuz 1997

15 yaşında bile değil adam
  • ulan sen liselisin o değil bir kere büyük ihtimal
  • sen yirmi yaşında bi kız olsan kendinle çıkar mıydın lan. önce o soruyu sor kendine
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shuurai

quote:

quote:

15 yaşındaki erkeğin yüzüyle 10 yaşındakinin bir mi? ben çocuk gibi göstermiyorum hem arada sadece 5 yaş var.

Ne demeye çalıştığımı anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz. Nasıl gözüktünüzün ne kadar yakışıklı olduğunuzun insanların sizi x yaşında sanmalarının bir önemi yok. Kanunen küçüksünüz. Ve o bayanda reşit. Sorun aranızdaki yaş farkı değil hiç de olmadı zaten. 20 yaşında olsanız kimse 25 yaşında biriyle kurduğunuz ilişkiye bir şey demez, diyemez. Belirttiğiniz gibi 5 yıl çok da büyüf bir fark değil. Lakin bayanın 20 yaşında olduğundan bahsediyorsunuz. Sizin aksinize, o bayanın bir çok yasal sorumluluğu var. Adalet sistemi ciddi işleyen bir ülkede 15 ile 20 yaşında iki bireyin içinde olduğu bir birliktelikte işin içine cinsellik girmişse - iki tarafın isteğiyle de olsa bu - küçük olanın başına bir şey gelmezken reşit kişiye ağır yasal yaptırımlar uygulanır.

Kısacası, bence reşit olmadan reşit olan biriyle ilişki düşünmek çok da sağlıklı bir düşünce değil. Zaten 15 yaşındaymışsınız. Hani kusura bakmazsanız 18 ve 20 yaşlarındaki iki bayana böyle bir teklifte bulunmak komik kaçmiş, söyleyeyim. Cidden olgun gösteriyor olabilirsiniz ama yine de sakin durmanızda şimdilik fayda var. 18 yaşına varınca dilediğiniz yaştan bayanla birliktelik kurarsınız. Arkadaş çevreniz de size en fazla matureci mil hunter falan der takılır.

• Kendimden 3 yaş büyük birisiyle 3,5 sene çıktım.Yanımdayken o benden 3 yaş küçük gibi duruyordu ama
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben 15 yaşındayım 1 ay önce 18 yaşında tanıştığım arkadaşlık kurduğum bir kıza çıkma teklifi ettim üzgünüm ama ben seni kardeşim gözüyle görüyorum dedi 1 hafta öncede 20 yaşındaki kıza çıkma teklifi ettim oda sen çok küçüksün seninle çıkamam dedi arkadaşlar bu kadınlar neden kendilerinden küçük erkeklerle çıkmıyorlar çok sinir oldum az daha ikisinede tekme tokat dalıcaktım kadınlar neden kendilerinden küçük erkeklerle sevgili olmazlarbileniniz var mı?

15 yaşındayken ben 17 yaşındaki kızlada çıktım hatta utanmadan ablasıylada çıkmıştım :) hatta ..... cool story falan değil demekki fiziğin falan olgun değil yaşına göre. Sakalların falan çıktımı boyun falan kaç hocam?

boyum 160 cm çok yakışıklıyım küçüklüğümden beri çevremdeki herkes yakışıklı diyordu ve teklif ettiğim kızlarda benden hoşlanmıştı hatta bazen sohbet ederkene heyecanlanıyorduama nedense çıkmak istemedi ayrıca sen yanlış biliyorsun bu işler boya ve fiziğe bakmaz aşka bakar güzelliğe ve yakışıklılığa bakar ve sağlıklı bir insanda sakallar 18 yaşında çıkmaya başlar bu yanlışınıda düzelteyim

yanlış olmasın bizde yakışıklıyızdır Allah'a şükür sen istediğin kadar yakışıklı ol kimse kısa boylu birisiyle çıkmak istemez benim 15 yaşında sakallarım varken ergen sakalı idi makine ile alıyordum 1 hafta o zaman boyum 1.80 kilom 70 di şuan 17 yaşındayım boy 1.84, 1.85 arası kilomda 78 :)

bu işler güzelliğe falanda pek bakmaz yakışıklılıkta çok önemli değildir karizman olsun yeter şu çevrene bak bi bakayım örnek çıkar ne yakışıklılar varken yanlız takılırken karizmatik olanlar yanlarında bir sürü kızı toplar.
    bi açıklamada şöyle söyleyim bir kişinin saç rengi veya göz rengi aslında pek önemli değildir, o kişinin bakışı ve saç şekli önemlidir umarım birşeyler anlamışsındır buradan :)

zaten yaşın küçük boyunda kısa olduğuna göre çok zor kardeşim. Ancak yaşıtlarınla çıkarsın 17, 18 yaşındaki kızla çıksan ne olur, çıkmasan ne olur

senin hormonların fazla mı gelişmiş bana mı öyle geliyor 15 yaşındaki bir insan 180 cm boyunda olmaz olamaz hormon testi yaptır zaten sağlıklı bir insanın boyu ergenlikten sonra uzamaya başlar ve benim boyumda kısa sayılmaz ayrıca teklif ettiğim kızlar benle aynı boydaydı kendini çok birşey biliyormuş zannetme 15 yaşındaki insan 180 cm boyuna olmaz

YALANCI YALANCI SANA KİMSE İNANMAZ!

kusura bakma olaya karışıyorum ama olur benimde 15 yaşımda okadardı şuan 1.93 .

• günün konusu
  • quote:

quote:

quote:

boyum 160 cm çok yakışıklıyım küçüklüğümden beri çevremdeki herkes yakışıklı diyordu ve teklif ettiğim kızlarda benden hoşlanmıştı hatta bazen sohbet ederkene heyecanlanıyorduama nedense çıkmak istemedi ayrıca sen yanlış biliyorsun bu işler boya ve fiziğe bakmaz aşka bakar güzelliğe ve yakışıklılığa bakar ve sağlıklı bir insanda sakallar 18 yaşında çıkmaya başlar bu yanlışınıda düzelteyim

160 boyla işin zor yetiştiremessin bile.

• Babamın amcaoğlu 33 yaşında eşi 37 yaşında. Evleneli 6 sene oldu, evlenmeden önce de 2 sene çıktılar. Sanırım yeterli oldu bu
  • Üniversitede olmuyor o dediğin =))

20 yaşındayken 24 yaşında süper bi hatunla çıkmıştım bir dönem boyunca..
  • bune lan 15 yasında cocuk gelmıs konu acıyo 18 yasında kıza faln faln gelde sınırlenme velet agzına vurmadgına sukret.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.