Şimdi Ara

Kadınlar neden kendilerinden yaşça küçük erkeklerle çıkmazlar? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
5.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drugs

flört dediği de kız yanağından öpmüştür falan öyle bir şeydir kesin

evet oda bende birbirimizi yanağımızdan öptük ve zaten ilişkide öpme başlayınca ilişki flört olur

7 SİNS OYNAMADINIZ MI?
  • quote:

Orijinalden alıntı: csungu

Kadinlar bizden cabuk olgunlasiyor...fakat erken yaslaniyor...
    20 yasindaki bi kadinin cinsel ve aklen aradigi olgunluk kendinden 6-7 yas ustudur...bu lise kizlari da genelde deneyim almak icin unililerle beraner olma cabasindadir...
    Sen 15 kiz 20 degil,15 e 15 bile ne cinsel olarak ne kafa olarak tatmin edemezsin,o yasta kizlar erkeklerden olgundur...

Gel gelelim senin istedigin sey nezaman olacak...
    Kadinlar 30 lu yaslarda cinselligin dorugundadir ama biz erkekler 30 larda gunluk calisma yorgunlugu,stresi vs vs derken ole gencligimizdeki gibi saat basi kadina calisamadigimizdan kadin o yaslarda kendine fiziksel olarak en iyi is cikaracak yasi secer...oda 18-25 arasidir...

Sen 15 olduguna gore yapacak teksey kafadan 2 sene daha yasitlarinla Deneyim paylasmak,ogrenmek,kendini upgrade etmek,yas 18 e geldiginde,uniye gittiginde zaten seceneerin bol olacak,o yasta gidip kendinden 5 yas buyukle takilmakda sorun olmayacak...

cinsellikle ne alakası var? ben onu olduğundan fazla tatmin edebilirim sevişmede çok yetenekliyim penisimin boyu 10 cm her türlü ona zevk aldırırım20 yaşındaki erkektede penis var 15 yaşındakindede var önemli olan sex kabiliyeti

• Biz 15 yaşında mahallede top peşinde koşardık,adam kızı geçtim ablalarının peşinde.La git çocukluğunu yaşa,ne işin var senin kızla,karıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan_yılın

quote:

Orijinalden alıntı: Mutlu Dal

quote:

quote:

quote:

ben 15 yaşındayım 1 ay önce 18 yaşında tanıştığım arkadaşlık kurduğum bir kıza çıkma teklifi ettim üzgünüm ama ben seni kardeşim gözüyle görüyorum dedi 1 hafta öncede 20 yaşındaki kıza çıkma teklifi ettim oda sen çok küçüksün seninle çıkamam dedi arkadaşlar bu kadınlar neden kendilerinden küçük erkeklerle çıkmıyorlar çok sinir oldum az daha ikisinede tekme tokat dalıcaktım kadınlar neden kendilerinden küçük erkeklerle sevgili olmazlarbileniniz var mı?

15 yaşındayken ben 17 yaşındaki kızlada çıktım hatta utanmadan ablasıylada çıkmıştım :) hatta ..... cool story falan değil demekki fiziğin falan olgun değil yaşına göre. Sakalların falan çıktımı boyun falan kaç hocam?

boyum 160 cm çok yakışıklıyım küçüklüğümden beri çevremdeki herkes yakışıklı diyordu ve teklif ettiğim kızlarda benden hoşlanmıştı hatta bazen sohbet ederkene heyecanlanıyorduama nedense çıkmak istemedi ayrıca sen yanlış biliyorsun bu işler boya ve fiziğe bakmaz aşka bakar güzelliğe ve yakışıklılığa bakar ve sağlıklı bir insanda sakallar 18 yaşında çıkmaya başlar bu yanlışınıda düzelteyim

yanlış olmasın bizde yakışıklıyızdır Allah'a şükür sen istediğin kadar yakışıklı ol kimse kısa boylu birisiyle çıkmak istemez benim 15 yaşında sakallarım varken ergen sakalı idi makine ile alıyordum 1 hafta o zaman boyum 1.80 kilom 70 di şuan 17 yaşındayım boy 1.84, 1.85 arası kilomda 78 :)

bu işler güzelliğe falanda pek bakmaz yakışıklılıkta çok önemli değildir karizman olsun yeter şu çevrene bak bi bakayım örnek çıkar ne yakışıklılar varken yanlız takılırken karizmatik olanlar yanlarında bir sürü kızı toplar.
    bi açıklamada şöyle söyleyim bir kişinin saç rengi veya göz rengi aslında pek önemli değildir, o kişinin bakışı ve saç şekli önemlidir umarım birşeyler anlamışsındır buradan :)

zaten yaşın küçük boyunda kısa olduğuna göre çok zor kardeşim. Ancak yaşıtlarınla çıkarsın 17, 18 yaşındaki kızla çıksan ne olur, çıkmasan ne olur

senin hormonların fazla mı gelişmiş bana mı öyle geliyor 15 yaşındaki bir insan 180 cm boyunda olmaz olamaz hormon testi yaptır zaten sağlıklı bir insanın boyu ergenlikten sonra uzamaya başlar ve benim boyumda kısa sayılmaz ayrıca teklif ettiğim kızlar benle aynı boydaydı kendini çok birşey biliyormuş zannetme 15 yaşındaki insan 180 cm boyuna olmaz

YALANCI YALANCI SANA KİMSE İNANMAZ!

Çoluk çocuk dolmuş forum yok yalancı yalancı yok 7 sins vay halimize

• quote:

Orijinalden alıntı: csungu

quote:

Orijinalden alıntı: Diyez görünümlü Bemol

Sevgilimle aramda 8 yaş var.

Not:ben 21 o 29

Yazimdada tam olarak bunun mukemmel olabilirliginden bahsettim ;) mutluluklar

Teşekkürler:) gerçekten büyük bir avantaj. Yaşıtlarında olan problemler yok. Gereksiz tribi geçtim trip diye bi şey yok. Karşındakinin gercekten anlayışlı olduğunu hissedebiliyosun. Ve bazı konularda benim yaşıtlarıma göre çok daha rahat :) darısı herkesin başına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

zaten 13 yaşında boyum 1.70 di yalan söylecek halim yok inanmazsan inanma canım benim boyun kısa diye kimseyi suçlayamazsın forum ortamındayız diye fazla şeyler yazmıyorum

bende forumdayız diye kendimi tutuyorum yoksa ağzıma geleni yazardım.neyse bak 15 yaşında boyun 180 cm ise sağlığınla ilgili problemin vardır hormonların fazla salgılanıyordur.benim boyum çıkma teklifi ettiğim iki kızlada aynıydı hoşlanıyorlardı aşık olmuşlardı bana anlamıyon mu? ama yaşça küçüğüm diye çıkmaya cesaret etmediler dünyada 15 yaşında olupta ne yakışıklılar var biliyon mu bende onlardan biriyim bak justin biebire adam 16 yaşında dünyanın en yakışıklı erkeklerindendi ve 30 yaşındaki kadınla çıkıyordu (kim kardashian) ve herkes kendinden büyüklere teklif ediyor demişler siz daha oyuncak arabalarınızla oynarken ben kız peşinde koşuyordum bu işlere ufaklığımdan beri deneyimim oldu haa yaşın küçük bu işler erken diyorsanız katılıyorum ve hak veriyorum ama ingilterede 13 yaşındaki çocuk baba oldu bunuda hatırlatırım dünyada 1 ton erkek kendinden büyük kızlarla çıkıyor pique shakiradan 10 yaş küçük shakirada mı sübyancıaşkın yaşı olmaz ama siz cinsel anlamda tatmin etmezsin o yüzden geri çevirmişlerdir diyorsanız bu konudada yanılıyorsunuz benim cinsel organımın boyu 10 cmayrıca 25 yaşındaki kızada çıkma teklifi ettim düşünmem lazım dedi hoşlandı galiba gözünü benden çevirmiyor uzun uzun muhabbet ediyoz

• Küçüklükle alakası yok sen daha çocuksun. 20-25 yaşında olsan yaş ayrımı yapmazlar..
  • bak bide kizda demiyor 20 yasindaki kiza kadin diyor hahaha

• NapolyoN Ne Demiş ''para,para,para'' Kızlarda Aşk Yoktur Onlar Yalnızca Para İçin Sevgili Edinirler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnoOfleS*

Kadınlar erkeklerden daha önce ergenliğe girerler yani daha önceden olgunlaşmaya başlarlar ve kadınlar erkeklerin onlardan biraz daha güçlü onu koruyacak ve fikirleri düşüncesiyle ona yön verebilcek erkek isterler burda yön vercek dediysem dediğim olcak gibi bi anlayış değil

evet cevap buydu.
  • kendine bakıcı mı arıyorsun ? zaten seninle çıksaydı garip olurdu kızın sübyancı diye adı çıkar . yaşıtında bir kızla çık .
  • yalan! annem 46 babam 43 yasinda ha bide evet subyanci diyebilirler fark fazlaysa ha bide tamamen senin caktirmamana ve boyutlara bagli.
  • ben 16 sevgilim 17 yaşında
  • son aksiyonumu benden 2 yaş büyük bir hatunla yaşadım 90lıyım ben 20 yi geçtikten sonra yaş farkı abartılmadıkça hertürlü gider
  • eğer sazan avi değilse bu çocuk harbi sazan
  • yaşı büyük olanlar daha iyi tokmakçılık yapar genelde o yüzden.
  • don't feed the troll
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulp.Fiction

şu foruma kaydolmak için iq testi koyun artık

aynen
  • Abazan ergen nedir ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Never Trust

ulan yorumlara ne güldüm ya

Vallaha ya süper konu olmuş.Yorumlara bittim yahu...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.