Şimdi Ara

Kadınlar Kulübü Kadar 'İlginç' Bir Site Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/589921-cocuga-deliler-asigim.html

Bu ne ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35F3EFB66 -- 21 Ocak 2013; 2:08:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kadınlar Kulübü: "Bir Derdim Var" Kadınlarının Destek Platformu

Günümüzün modern dünyasında kadınlar, çeşitli zorluklarla ve sorunlarla karşı karşıya kalabiliyor. "Bir Derdim Var" platformu, bu zorlukları aşmak ve kadınlara destek olmak için Kadınlar Kulübü'nde yer alan benzersiz bir bölüm.

Kadınlar Kulübü'nün "Bir Derdim Var" bölümü, kadınların sorunlarını anonim olarak paylaşabilecekleri ve diğer kadınlardan destek alabilecekleri bir güvenli alan sunuyor. Kullanıcılar, ilişkiler, evlilik, kariyer, sağlık ve daha pek çok konuda endişelerini dile getirebilirler.

Diğer kadınların benzer deneyimleri yaşadığını bilmek ve onların destek mesajlarını almak, yalnızlık hissini azaltabilir ve kadınlara sorunlarıyla başa çıkmaları için güç verebilir. "Bir Derdim Var" platformu; kadınların birbirleriyle bağlantı kurmasına, deneyim alışverişinde bulunmasına ve birlik duygusu oluşturmasına olanak tanır.

Kadınlar Kulübü'nün "Bir Derdim Var" bölümü, sadece destek sağlamakla kalmaz, aynı zamanda kadınlara çeşitli kaynaklar ve bilgiler de sunar. Kullanıcılar, uzman görüşlerine, makalelere ve kadınların sorunlarını ele alan diğer materyallere erişebilirler. Bu kaynaklar, kadınların sorunlarını daha iyi anlamalarına ve bunlarla başa çıkmanın yollarını keşfetmelerine yardımcı olur.

Kadınlar Kulübü'nün "Bir Derdim Var" platformu, kadınları desteklemek ve güçlendirmek için hayati bir kaynaktır. Anonimlik özelliği, kadınların hassas konuları rahatça tartışmalarına olanak tanır. Destekleyici bir topluluk, kadınların zor zamanlarında dayanıklılık kazanmalarına ve sorunlarını çözmelerine yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dünya psikopat kaynıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: sosyal.cocuk

dünya psikopat kaynıyo

Hiç sorma ya orda okuduğum başka bi başlıkta ise erkek arkadaşı kızı öldürediyse dövmüş.

Dedim yuh.

• Cidden çok ilginç bi site.

• quote:

Orijinalden alıntı: NikiDef

quote:

Orijinalden alıntı: sosyal.cocuk

dünya psikopat kaynıyo

Hiç sorma ya orda okuduğum başka bi başlıkta ise erkek arkadaşı kızı öldürediyse dövmüş.

Dedim yuh.

bu şarkıyı dinledim yine anılarım depreşdi bu konuyla ne alaka onuda anlamadım

• çoğu erkektir
  • Kizlarsoruyor sitesi ismin soyismin gozukmeden kizlarla erkeklerin karsilikli konustugu iliskilerle ilgili sorulari , gercek hayatta cekinilen sorulari sorduklari bir site . Az ekmegini yemedik o sitenin , kadinlarkulubu falan hikaye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Salak la bunlar

• Onca zamandır burada konu okurum henüz "her gece yatarken -spoiler- ile cinsi -spoiler- düşünüyorum" diyenine hatta bunu ima edene de rastlamadım

"Yaların, parçaların, yutarın" bunlar masum şeyler diyerek ters psikolojimi yapar uzaklaşırım læ'ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 21 Ocak 2013; 2:38:46 >
  • kız seninki kaşıntı kaşıntııı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

kız seninki kaşıntı kaşıntııı

Biride
    boşal gitsin ...ne diyelim şimdi ....
    yazmış.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Biride
    boşal gitsin ...ne diyelim şimdi ....
    yazmış.

rezillik resmen

• Bu ne lan
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: sezerblak

http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-ailesiyle-ilgili-sorun-yasayanlar/589788-ailem-istemedigim-biriyle-evlenmemi-istiyorcaresizim.html

HANGİ DH elemanı yazdı lan.

Sen zaten hep bu site ile ilgili konuları takip ediyorsun ve konu açıyorsun. Yani kimin yazdığı belli olmuyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: FighterFlanker

quote:

http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-ailesiyle-ilgili-sorun-yasayanlar/589788-ailem-istemedigim-biriyle-evlenmemi-istiyorcaresizim.html

Sen zaten hep bu site ile ilgili konuları takip ediyorsun ve konu açıyorsun. Yani kimin yazdığı belli olmuyor mu?

Vay be görende DH ye bu siteyi ben tanıttım sizin gibi haberim yoktu ve ilginç gelen 2 konuyu paylaşmak isteyince,size göre bu icatı ben çıkarttım .

Bir önerim var size önyargılarınız sizi esir almış...

• ama muhabbetleri süpermiş yaf
    boşal gitsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FighterFlanker

quote:

Vay be görende DH ye bu siteyi ben tanıttım sizin gibi haberim yoktu ve ilginç gelen 2 konuyu paylaşmak isteyince,size göre bu icatı ben çıkarttım .

Bir önerim var size önyargılarınız sizi esir almış...

"Bir önerim vr size önyargılarınız sizi esir almış..."

Ben burda öneri göremiyorum Direk lafı vursaydın daha iyiydi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.