Şimdi Ara

Kadınlar, erkeklerin poposundan hoşlanıyorlarmış ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
4.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, ilk kez bu bölüme böyle konu açıyorum, daha önce çok duymuştum, googlede aratınca baktım gerçekten böyle birşey varmış. Sizde isterseniz, googleye aratın birçok sitede aynı sonuç çıkıyor, kadınlar erkeklerin ilk poposuna bakıyorlarmış, kıvrımlı popolu erkeklerden hoşlanıyorlarmış, bana ilginç geldi, bazı kız forumlarında ki yorumları okudum kızlar kadınlar yazmış, çoğu popo demiş. Ben bir erkek olarak kadının ilk bacaklarına ve poposuna bakıyorum, ama onlar nedne erleğin poposuna baksın ki ? öyle yağlı popodan bahsetmiyorlar ama şekilli kaslı herhalde.
    Sizin görüşünüz nedir ? Bazıları cüzdana bakar dıyecek onları saymıyorum

Alıntı:
    Kadınlar Erkeklerin İlk Neresine Bakar Ve Kadınların Özel Önerileri

1. Pofidik Popo: Kadınlar erkeklerin ilk neresine bakar sorusunun cevabı “popo”.

Araştırmanın sonucu bu, ben söylemiyorum. Tabi ki bizim kadar şaplak atma meraklısı değiller ama ilk baktıkları yer popo.

Kadınların bazısı “yarım ay “şeklinde erkek popolarını severken, bir kısmı da hafif kıvrımlı olanları tercih ediyorlarmış.

Kadınlardan bir tanesi en güzel popoların atletik erkeklerde olduğunu söylemiş.
    http://www.flortkocu.com/kadinlar-erkeklerin-ilk-neresine-bakar/
    http://www.kizlarsoruyor.com/cinsel-yasam/q94049-kizlar-cidden-popoya-bakar-mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 15 Ekim 2014; 22:32:31 >

• karisir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızlarsoruyor ne abi ordaki kız sandıklarının neredeyse hepsi ergen abazalardır kesin
  • Okumayın popo

• Tamamiyle saçmalık.Erkeğin en çok dikkat çeken özelliği fit bi vücut ve saçlardır

• Bu bilinen bişey zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kızlarında hormonları var onlarda arzuluyor(tabi bizim kadar değil)

• Doğrudur Daha once bi kaç kızdan duymuştum bu gereksiz iltifatı

• Yapmayawww .d
  • bizimi s.kçekler.Zaman kötü kolla ...
  • Hülya'da Martin'i ellediydi olay oldu. Adam gerçi
  • teşekkürler kız arkadaşımın boynunu kırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

Tamamiyle saçmalık.Erkeğin en çok dikkat çeken özelliği fit bi vücut ve saçlardır

Tamamda, fit vucutta popo' da oluyor. fıt vucut sadece üst gövde değil ki , vucudun yarısı bacak, spor yapan kişide popo dümdüz olmuyor, aynı şeyi fit bır bayan ıle normal bır bayanı karşılaştır anlarsın bak resım koyuyorum. bacak ve kalça egzersizleri ile çıkan popodan bahsedıyorlar yoksa şişman yağlı popodan değil

Kadınlar, erkeklerin poposundan hoşlanıyorlarmış ?

bak fit bayan ıle spor yapmayan bayan farkı,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 15 Ekim 2014; 22:39:56 >

• Bende onlarınkilerden hoşlanıyom ne var yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: twin pedal

Hülya'da Martin'i ellediydi olay oldu. Adam gerçi

Aynen güzel örnek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

Tamamiyle saçmalık.Erkeğin en çok dikkat çeken özelliği fit bi vücut ve saçlardır

Qnq kadin, ustundeyken seni. PopoDan tutup kendine. Cekmeyi severmis

• Ne kadar açık sözlülermiş ben efendiliğimden göz deyip geçiştiriyorum yoksa bende başka yerleri sayabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.